Bence tam faiz artışı yapılacak zaman ...Dolar iner ise enflasyon düşer ..
Bir taşla iki kuş ..
Varsın ülkede büyüme biraz hız kessin .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence tam faiz artışı yapılacak zaman ...Dolar iner ise enflasyon düşer ..
Bir taşla iki kuş ..
Varsın ülkede büyüme biraz hız kessin .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada 7.50 ciler 8.60 cilar hergun grafik atan arkadaşlara noldugrafik mirafik hikaye bir emtianın tarihinde görülmeyen fiyat seviyesinin nereden döneceği belli olmaz dedik kaç kere ....herkes Eylül Ekim de yükseliş beklerken düşüş olursa şaşırmayın dediydik zamanında ama naparsin herkes dolarci olmuştu bir kere dolarci enflasyonu vardı sayfada
![]()
Daha evvelsi gün yurtdışı piyasalar iyi olsa yükseklerinde olsa daha fazla duserde dediydik hadi buyrun bugun bist çıkmamasına ragmen ABD borsaları coştu dolar TL 10 kuruş daha aşağı![]()
inşa'allah mevduatlar %30 olur, düşerse çok kötü olur benim için inşa'allah düşmez
Bugün 15 de Burgan izmir şb. ye oran almak için girdiğimde , sadece veznede 2 kişi çalışıyordu. Güvenlik görevlisine müşteri temsilcileri yok mu diye sordum. Gelir şimdi oturun dedi. saat 15:15 de bir kadın müşteri temsilcisi geldi, yerine oturdu ve başladı tlf. görüşmelerine... Benden başka kimse yok. Güvenlik sigaraya çıktı, geldi, telefonla oynuyor, dedim kardeş bana bakacakmısınız ? Haaa ne istemiştiniz... Biraz önce şikayetimi yazdım gönderdim. Bu 3. kez oluyor. Ben de düzeltmişlerdir diye saf saf yine gidiyorum. Hak etmişim aslında.
Yer İmleri