Sayfa 809/1000 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. hoppalaaa [emoji28]
    Yan yattım çamura battım A.q partisi

A.A : A.q partisi, Ankara seçim bölgesindeki bazı seçim sonuçlarına itirazda bulunacak .

Turkiye yi naparim ederim de dunya da rezil ederim de 1 dünya markası bunlar .[emoji35]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Istanbulu gaspetmeye kalkarsa ..
    4 saattir yapmaya çalıştıkları o

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    ........ içerde olunca kapı kilit tutmazmış derler ya cukk [emoji35]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

Ahmetg Guest
    https://finance.yahoo.com/quote/USDTRY=X/

Asya piyasasinda dolar 5.59

yani hicbir sey degismemis secim sonucunun etkisi yok

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    https://finance.yahoo.com/quote/USDTRY=X/

Asya piyasasinda dolar 5.59

yani hicbir sey degismemis secim sonucunun etkisi yok
    3 büyüğü alaydı 5.20 e bayrak dikerdi [emoji6]

S.Alışık

6.  Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    hoppalaaa [emoji28]
    Yan yattım çamura battım A.q partisi

A.A : A.q partisi, Ankara seçim bölgesindeki bazı seçim sonuçlarına itirazda bulunacak .

Turkiye yi naparim ederim de dunya da rezil ederim de 1 dünya markası bunlar .[emoji35]

S.Alışık
    sonuçu acıklanmayan bir secimin neyine itiraz edeceksin böyle ahlaksızlık olmaz

7.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    sonuçu acıklanmayan bir secimin neyine itiraz edeceksin böyle ahlaksızlık olmaz
    Ahlaksızlık bunlarda 1 yaşam biçimi Dostum [emoji6]

S.Alışık

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    İstanbul seçim sonuçlarını değiştirmeye güçleri yetmez. Her sandıkta muhalefet temsilcileri ve bunların ellerinde ıslak imzalı tutanaklar var. Bunlar birleşince İstanbul sonucu ortaya çıkar. Yapabilecekleri tek şey ülke genelindeki oy oranını öne çıkarıp Ankara ve İstanbul yenilgisini geri planda tutma çabası söz konusu. Çalacak olsalardı, taraftarlarını İstanbul İl Başkanlığı önünde tutarlardı. Şu anda orada in cin top oynuyor.

Bu saatten sonra yapabilecekleri tek şey İstanbul'a kayyum atamak olacaktır. Bu da milleti ayağa kaldıracak bir gelişme olur, dolayısıyla göze alamazlar.

Şu anda uluslararası medyada AKP'nin aldığı % 50+ oya rağmen Erdoğan'ın yenilgisi haberleri dolaşıyor. Seçimle ilgili bir şaibe Türkiye piyasalarını kitler, 10 tl'ye bile dolar bulamaz duruma düşeriz.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 809/1000 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •