Sayfa 809/1044 ÝlkÝlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,465 - 6,472 arasý.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Aralarýnda iþlem yaptýðým hisseler var

Bazýlarý son dönemdeki birleþmelerde þekil deðiþtirdi, bazýlarýnýn batýþýna þahit oldum, bazýlarýnýn batýþ hatta batmadýðý halde yatýrýmcýsýnýn batýrýldýðýný biliyoruz/biliyorum...

Borsa yatýrýmcýlarý koruma derneði baþkanýydý sanýrým kendi hissesini halka açýp, milleti dolandýrýp sonra batýrmýþ mýydý neydi, Erico...

Alýntý Originally Posted by T/A Yazýyý Oku
    Bir zamanlar borsada kotta olan ama þimdi olmayan hisse senetlerini, yeni olan arkadaþlar hatýrlamayabilirler...

Az önce yaptýðým bir çalýþma ile karþýma çýkýnca sizlerle de paylaþmak istedim...

['ABANA', 'ACIBD', 'ADANA', 'ADBGR', 'ADNAC', 'AFMAS', 'AGIDA', 'AKALT', 'AKFEN', 'AKGUV', 'AKIPD', 'AKPAZ', 'AKSEL', 'AKTAS', 'ALFA', 'ALNTF', 'ALYAG', 'ANACM', 'ANBRA', 'ANELT', 'ANSA', 'APEKS', 'ARAT', 'ARBUL', 'ARFYO', 'ARTI', 'ARTOG', 'ASCEL', 'ASLAN', 'ASYAB', 'ATAC', 'ATPET', 'AVISA', 'BAKAN', 'BERDN', 'BISAS', 'BMEKS', 'BMELK', 'BOLUC', 'BOYNR', 'BOYP', 'BSHEV', 'BYRBY', 'BYSAN', 'CARFA', 'CARFB', 'CBSBO', 'CLKHO', 'CMLOJ', 'COMDO', 'CUKEL', 'CYTAS', 'DEMIR', 'DENCM', 'DENIZ', 'DENTA', 'DERAS', 'DGKLB', 'DGZTE', 'DMISH', 'DYHOL', 'ECBYO', 'ECYAP', 'EFES', 'EGBRA', 'EGCEY', 'EGCYH', 'EGCYO', 'EGDIS', 'EGFIN', 'EGHOL', 'EGIYM', 'EGLYO', 'EGYO', 'EMEK', 'EMPAS', 'EMSAN', 'ENKA', 'ERCYS', 'ERICO', 'ESBNK', 'ESEMS', 'FACF', 'FENIS', 'FFKRL', 'FINBN', 'FNSYO', 'FORTS', 'FVORI', 'GDKGS', 'GEDIZ', 'GENYH', 'GIMA', 'GNPWR', 'GOLDS', 'GORBN', 'GRUND', 'GUMUS', 'GUNEY', 'GUSGR', 'GYHOL', 'HALKS', 'HITIT', 'HZNDR', 'IHFIN', 'IHMAD', 'IKTFN', 'INMDY', 'ISYHO', 'IZOCM', 'IZTAR', 'KAVPA', 'KEPEZ', 'KILER', 'KIPA', 'KOMHL', 'KOTKS', 'KOYTS', 'KPHOL', 'KRATL', 'KRSAN', 'LATEK', 'LIOYS', 'MANGO', 'MAREN', 'MARET', 'MCTAS', 'MDRNU', 'MEDYA', 'MEGES', 'MEMSA', 'MENBA', 'METAL', 'METAS', 'MIGRS', 'MRDIN', 'MRTGG', 'MUTLU', 'NERGS', 'NTTUR', 'OLMIP', 'OLMK', 'OYSAC', 'OZBAL', 'PASTA', 'PIMAS', 'PLASP', 'PNET', 'PNUN', 'POLYL', 'PRTAS', 'PTOFS', 'RAKSE', 'RANLO', 'RKSEV', 'SABAH', 'SAFGY', 'SALIX', 'SAPAZ', 'SERVE', 'SEZGD', 'SIFAS', 'SKPLC', 'SODA', 'SOKSA', 'SVGSH', 'SYBNK', 'TACTR', 'TARAF', 'TCHOL', 'TEBNK', 'TIRE', 'TKURU', 'TNSAS', 'TOFAS', 'TOPFN', 'TPBNK', 'TRKCM', 'TRNSK', 'TSKYO', 'TUDDF', 'TUMTK', 'UKIM', 'UMPAS', 'UNICO', 'UNTAR', 'UNYEC', 'USAS', 'UTPYA', 'UYUM', 'UZEL', 'VIAGO', 'YABNK', 'YAZIC', 'YKBYO', 'YKFIN', 'YKGYO', 'YKSGR', 'YTFYO']

Hisse Sayýsý: 199
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
    operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....

Alýntý Originally Posted by lutfu001 Yazýyý Oku
    Aralarýnda iþlem yaptýðým hisseler var

Bazýlarý son dönemdeki birleþmelerde þekil deðiþtirdi, bazýlarýnýn batýþýna þahit oldum, bazýlarýnýn batýþ hatta batmadýðý halde yatýrýmcýsýnýn batýrýldýðýný biliyoruz/biliyorum...

Borsa yatýrýmcýlarý koruma derneði baþkanýydý sanýrým kendi hissesini halka açýp, milleti dolandýrýp sonra batýrmýþ mýydý neydi, Erico...
    Bu kadar çok olduðunu ben bile unutmuþum. Borsaya gözü kapalý girenler belki biraz olsun bir þeylerin farkýna varýrlar...

Burada çok fýrýldak dönüyor. Kimi þirket senin dediðin gibi batan planlý halka açýlýp, batýrýlýyor. Kimisi baþka nedenlerle batýyor...

Kimisi dürüst bir þekilde birleþme yapýyor. Son dönem OYAC ve SISE gibi...

Yine de her hisseye öyle gözü kapalý dalmamak lâzým...

Bende hâlâ 2 lot AKTAS ve bir sürü KOYTS duruyordu. Sonra hesaplarý aktarmayýnca kayboldu gittiler. Battýðýnda 2 lot AKTAS ýn her birisi 250 TL idi sanýrým. Yýl kaç tam hatýrlamýyorum ama 2000 'li yýllarýn baþý olsa gerek... Þimdi dursa, o 2 lot servet ederdi...!!!

"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.

Tarih: 13.02.2011 Tarihli bir yazýdan alýntý.Aradan 12 yýl geçmiþ.

https://archive.ismmmo.org.tr/docs/b...22011_imkb.pdf

ÝSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI’NDA 26 YILDA 55 ÞÝRKET BATTI
    Abana Elektromekanik Ýhlas Finans Raks Elektronik
    Aktaþ Elektrik Ýktisat Finansal kiralama Sabah Pazarlama
    Alfa Menkul Deðerler Ýntermedya Yayýncýlýk Sabah Yayýncýlýk
    Apeks Dýþ Ticaret Kepez Elektrik Santral Holding
    Arat Tekstil Koniteks Tekstil Sevgi Hastanesi
    Asil Çelik Koruma Tarým Sezginler Gýda
    Birlik Tütün Köytaþ Tekstil Sifaþ Ýplik
    Çukurova Elektrik Lio Yað Simtel Ticaret
    Demirbank Marmara Bank Söksa
    EGS Egeser Medya Holding Sun Elektronik
    EGS Finansal Kiralama Meges Moya Tam Sigorta
    EGS Holding Mensucat Santral Toprak Kaðýt
    Emek Sigorta Metaþ Toprakbank
    Emsan Beþyýldýz Mudurnu Tavukçuluk Tunca Tekstil
    Emsan Paslanmaz Çelik Nasas UKÝ konfeksiyon
    Esbank Nergis Holding Ünal Tarým
    Facto Finans Polylen Ýplik Yaþarbank
    Gorbon Iþýl Rabak
    Gümüþsuyu Halý Raks Ev Aletleri
    Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.

4.  Alýntý Originally Posted by T/A Yazýyý Oku
    Bu kadar çok olduðunu ben bile unutmuþum. Borsaya gözü kapalý girenler belki biraz olsun bir þeylerin farkýna varýrlar...

Burada çok fýrýldak dönüyor. Kimi þirket senin dediðin gibi batan planlý halka açýlýp, batýrýlýyor. Kimisi baþka nedenlerle batýyor...

Kimisi dürüst bir þekilde birleþme yapýyor. Son dönem OYAC ve SISE gibi...

Yine de her hisseye öyle gözü kapalý dalmamak lâzým...

Bende hâlâ 2 lot AKTAS ve bir sürü KOYTS duruyordu. Sonra hesaplarý aktarmayýnca kayboldu gittiler. Battýðýnda 2 lot AKTAS ýn her birisi 250 TL idi sanýrým. Yýl kaç tam hatýrlamýyorum ama 2000 'li yýllarýn baþý olsa gerek... Þimdi dursa, o 2 lot servet ederdi...!!!
    Ama millet gözü kapalý dalýyor hocam, hatta yapma etme dediðim þeyi yapýyor yada pahalý alma dediðim hisseyi inadýna alýyor arkadaþlar, sonra bu hisse ne olur diyorlar, ne bileyim ne olur ben kendi hissemde ne olur bilmiyorum ama ucuz olaný alýyorum ve bekliyorum, batan/batýrýlan hisselerde dönen dümenlerse tam bir Türkiye gerçeði, borsada ve diðer bir çok alanda dolandýrýcýlar kol geziyor ve millette peþine düþmeyi çok seviyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
    operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....

Þu an için 497 tane var olan aktif hisse için 2014 yýlýndan bu yana olan verileri bilgisayarýma indirme iþlemini tamamlamýþ bulunuyorum...

15 gün sürmesini hesapladýðým için bir türlü yüklemeye cesaret edemiyordum. Dünden beri üzerinde çalýþtýðým bir sistemle toplam indirme süresini 7:18:11 'e kadar indirmeyi baþardým...

Tahminimce günlük güncellemeler çok zaman almaz. En fazla 3-5 dk. sürer...

O nedenle çok yakýnda tüm takaslar için grafik hizmeti hazýr olacaktýr...

Ayrýca daha önce de dediðim gibi bunlar daha büyük bir projenin parçalarý. Teker teker tamamlýyorum inþaAllah...

Þimdi tüm AKD verilerini de ayný þekilde indirmem gerekiyor. Bu da hafta sonunu da içine alabilir...

Aslýnda programlarý daha önce kodladým ve tek tek çalýþýyorlar. Fakat her bir hisse için sadece Takas veya AKD 55 dk. kadar sürebiliyordu. O nedenle büyük projeye bir türlü geçemiyordum. Þimdi 497 hisse için 7 saat sürdüðüne göre hýzý kaç kat arttýrmýþým, siz hesap edin...

Bu grafikleri inþaAllah iþleyeceðiz ve sonuçlar çýkartacaðýz. ÝnþaAllah emekler boþa çýkmaz. Faydalý bir amaç için kullanabiliriz...

Grafikleri ve sonuçlarý sizlerle inþaAllah mümkün olursa otomatik olarak paylaþmak istiyorum. Olmadý talebe göre buradan paylaþýrým...

Hayýrlý Cumalar...

Cuma 'nýn hayrý ve bereketi üzerimize olsun inþaAllah...

Hayrlý cumalar ,hayrlý Ramazanlar.
    Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.

PKART...

Açýlýþý böyle yaptýk...

Sayfa 809/1044 ÝlkÝlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •