Sayfa 81/141 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon
Arama sonucu : 1124 madde; 641 - 648 arası.

Konu: DAGI - Dagi Giyim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Bu takası çözen.. bingo! 2,27 den 50lere yapıkredi taşıdı şimdi ise deniz aynı misyonu üstlenecek mi? Birileri farklı kurumlardan işlem yapıyor. Meri geleneği bozmamış.

3. Yakında ekonomi dergilerinde başarı hikayesi olarak okursunuz daghl ile bedelli yap dagi hisse si alacağım daginin borçlarını öde zaten en başından beri şirketi satma niyetin var ama spk dur desin sende başka bir formül dene ama bu aradada satış için zemin yoklayanlara 110 milyon dolar de bina ile beraber ha eder mi eder ha satar mı satar ama siz bu arada burada olurmusunuz onu bilmem ama yakında bomontiden haberler gelmeye başlar daghl bedellisinden sonra

4.  Alıntı Originally Posted by tradercimbom Yazıyı Oku
    Yakında ekonomi dergilerinde başarı hikayesi olarak okursunuz daghl ile bedelli yap dagi hisse si alacağım daginin borçlarını öde zaten en başından beri şirketi satma niyetin var ama spk dur desin sende başka bir formül dene ama bu aradada satış için zemin yoklayanlara 110 milyon dolar de bina ile beraber ha eder mi eder ha satar mı satar ama siz bu arada burada olurmusunuz onu bilmem ama yakında bomontiden haberler gelmeye başlar daghl bedellisinden sonra
    Daghl nın bedellisinde ihtiyaç duyduğu parayı toplayabilecek mi??

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. İlk defa duyuyorum bu bomonti hikayesini gerçeklik payıu var mı yoksa patronun şimdiye kadar uydurduğu hayal ve hikayelerden biri mi? Daha geçen kazığı yedik. Bedelli parası ile Dagi alacağım deyip sonra pardon almıyom enerji içine girecem demesiyle. Kurulda karar ne ise ne olur vazgeçeceksen neden böyle bir karar alıyon. Borsa oyuncak oldu bazılarının elinde. Duyduğumda ya almazsa demiştim.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

6.  Alıntı Originally Posted by tradercimbom Yazıyı Oku
    Yakında ekonomi dergilerinde başarı hikayesi olarak okursunuz daghl ile bedelli yap dagi hisse si alacağım daginin borçlarını öde zaten en başından beri şirketi satma niyetin var ama spk dur desin sende başka bir formül dene ama bu aradada satış için zemin yoklayanlara 110 milyon dolar de bina ile beraber ha eder mi eder ha satar mı satar ama siz bu arada burada olurmusunuz onu bilmem ama yakında bomontiden haberler gelmeye başlar daghl bedellisinden sonra
    85 adet şubesi mevcut olan bomontide 150 milyon tllik yeri olan bir şirketten bahsediyoruz arkadaşımızın dedıklerıne tamamen katılıyorum sadece sabıra bakar bu iş sabreden corbayı icer umarım

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7. arkadaşlar,

anelt hisseside zamanında yabancılara satılacak diyip, satmaktan vazgeçmişlerdi ve şirket gözaltı pazarına alındı , acaba bir kıyaslama

yaparsak burada benzer bir durum olma olasılığı nedir?

8. Kırıntımız hakkında acayip söylentiler çıkmaya başladı,..sen ne dersin Böcük..

YTD. Öcükle Böcük

Sayfa 81/141 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •