Biz 2024 de buradyız.. Satan satsın.. Düştükçe Garnti verip ARDYZ almaya devam..
Biz 2024 de buradyız.. Satan satsın.. Düştükçe Garnti verip ARDYZ almaya devam..
Teknoloji kağıtları düzeltmelerini yapıp yollarına devam ediyorlar.. Sanki ARDYZ de biraz abartı var gibi..52.50 den dönmesini bekliyordum ama ağalar bu işi daha iyi bilir.. Onlar ne derse o..
3 önemli desteğini kırdı. 50.50 desteğinde de tutunamazsa 49.50 de destek var. orada da tutunamazsa 47.20 ler görülebilir. beylikdüzündeki kiracıyı çıkardığım dairemi satlığa çıkardım. 1 milyon piyasa fiyatından aşağı vereceğim. yatıracağım ardyz ye. insanı zorla zengin eder bu şaklabanlar. 3 senede 4 daire parası yaparım.inanıyorum hisseye. bugün kredili işlem yasağı gelir diye bekliyorum
Son düzenleme : 2020; 04-03-2024 saat: 18:19.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
JPMorgan, TCMB'nin faiz oranını Nisan ayında 500 baz puan daha artırarak %50'ye çıkarmasını bekliyor, kurum daha önce faiz artırımı beklemiyordu
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
3 kea cissi düzeltme yaptı.. Son düzeltme 66 dab 50 ye geldi beldi bir %5 i daha var..ondan sonrasına bakacağız.. Özellikle bilanço erken gelirse o zaman gerçek fiat değerlendirmesi yapılacaktır..Düzeltme derken Mia 30 dan başladığı yolculuğunu 80 e kadar taşıdı..
Alıcılar ve satıcılar eşit hatta alış tarafı daha fazla.. Mal çıkışı yok ancak %9 eksi kapattırmayı başardılar pes doğrusu..
Yer İmleri