Sayfa 81/1004 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Viop LV

1. https://twitter.com/ajans_muhbir/sta...32150169653284

emre,başkan,emlak bak tam sizlik
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Umudumuz altın çok arttı BIST geri kaldı diyenler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Mal batıya kayıyor. Uzun pozları kapattım çıktım..

Orta vade spot için kağıt bakmaya başladım. Yeterince mallanamadım diye gergindim zaten. Asıl iş orada..

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bitcoin bile olmuş 60.000 dolar bu hala sürünüyor 2000 seviyesinde herşey üçe beşe katladı…
    burada lemur gelip gelip bıtcoin diyordu bizim uşaklara dedim ne diyorsunuz biraz alayım onlar hep uçacak diyor gençler 2000 dolar salladım 45-46 dan aldılar galiba bilmiyorum ozaman
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Umudumuz altın çok arttı BIST geri kaldı diyenler.
    3 yıldır 2.000 kramıyor nereye çok arttı…

Birazda o yüzden altına geçtim…

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Hatırlatma-Update

Değişen bir şey yok aslında, son anda Flat B nin double zigzag olduğunu ilan etti Pala, SASA Hektaş gibi kağıtlarla, oysa ki baba hisseler 9200 zirvesinin üstünü onaylamadı, korole olmadı yani. Görüntü, bu bir koşan flat, sert bir C dalgası gelecek düşüş yönünde, olası hedefler 8075 ve 7701

Lakin, dolar bazlı şablonla bu şekilde hızlı düşüş, yani A=B+C olacak şekilde zamansallık örtüşmüyor.

Yani sanırım, zamanca genişleyecek, ya A=C veya B=C olacak şekilde yayılacak biraz düşüş.

Hedefler değişmiyor, ama doları seçimden sonra kısmen salacakları varsayımı ile, bu hedeflerin dolar karşılığı değişiyor, hem de oldukça..

Ben yine de bu şekilde gösterdim, alternatifi C dalgasını sağa doğru zamanca genişletme üzerine...

Bi ihtimal, double three olabilir yapı. Düşüş zigzag, çıkış zigzag, o halde flat gerekir. Bana göre bu koşan flat yapı bariz olduğundan, Pala bir cinlik yapabilir....ya da fazla şüpheci olmuşuzdur. Şayet ABD borsalarında beklenen sert düzeltme gelirse, direk flat C ile korole olur gibi bir yandan da...

Neyse...Vaziyeti Umumiye...YTD

eline sağlık Achiles abeyim, ama son bir yeni mini tepe yapsa süper olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Forumda gerginlik seviyesi artmışsa çakış zamanı gelmiştir
    Bence bu dönem herkes kendi hissesinden sorumlu olucak başganım
    mesela çıtak dayucuğumun aselsine çakabilürler yada sindoma abinin kuşunu vurabilürler yada senin koçu kuzu çevirmesi yapabilürler yada beni suyuniçine itekleyenbilürler
    Yabcak bişii yok, memlekette tuvalet kaadı fiyatı daha hızlı yükseliyorken ne yaparsan yap fakirlikten kurtulaman
    Hamdım Piştim Yandım

8. Jackson Hinkle 🇺🇸
    @jacksonhinklle
    ·
    1 sa

KUZEY KORE, RUSYA'ya 3 milyon 152 mm'lik mermi içeren 6.700 konteyner gönderdi. Bu, AB'nin tamamının Ukrayna'ya sağladığı miktarın kabaca 10 katıdır.

https://twitter.com/jacksonhinklle/s...17699588960628

Sayfa 81/1004 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •