Sayfa 81/336 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 641 - 648 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1.  Alıntı Originally Posted by OMAR CAVUŞ Yazıyı Oku
    Birde dedemiz güzel olacak güzel geçecek bu hafta dyo gulbahceleri içerisinde soke çimento görmüş birde dede olur sen mezarını soke cimontodan yapsınlar üzerinde dede gitti öbür dünyaya
    Kar göremedi gani dünya da
    Bafra sigarası kulüp rakısı
    Tekel borsası derken
    Sağlığından oldu bu dunyada

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

dede birinci video mevcut fabrika içinden

1. video : https://www.youtube.com/watch?v=RiH0o3e1FvU

ikinci video ise yeni fabrika inşaat alanından

2. video : https://www.youtube.com/watch?v=qLEmLtHVgWQ

şayet bu videolar içinden bir yer begenmezsen

tam bizim çimento fabrikasını gören söke belediyesine ait asri mezarlık var

kısaca alternatif çok dede sen yeterki yer begen

benim gönlümden geçen ise Allah sana hayırlı ve uzun ömürler versin birde insanlar ile dalga geçmeyecek bir beyin nasip etsin

2. Hisse net bu server isini degistirip adres degistirmekle bence intihar etti.
    Sacma sucma adamlar doldu yok dede yok ebe.adam 70 kurus diyor he 70 kurus.bak bu hisse 70 kurusa dussun su an satilikta evim var ederi 900 bin tl 1.3 milyon lot ilave mal alip extresini buraya koymazsam namertim yazim burda dursun.
    Izmirden Lunar ve kirmizi dostuma selamlar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3. Dede dyorki ben daha geçmedimm küfür etmedim geçen hafta Dedim ki 1.24 görür hisse dedim kimseye alaya almadım fikirlerimi söyledim 0.70 tezi benim tezim demokrasi hakki mi kullandım siz bana mezarlık buldunuz yeğenleri m bayramdan önce şeker haberler verecem yarın tahtada savaş olabilirl diyor dede beni unutmasinlardyor ölürsem fatiha okusunlar dyor
    .

4.  Alıntı Originally Posted by acemi_yatırımcı Yazıyı Oku
    dede birinci video mevcut fabrika içinden

1. video : https://www.youtube.com/watch?v=RiH0o3e1FvU

ikinci video ise yeni fabrika inşaat alanından

2. video : https://www.youtube.com/watch?v=qLEmLtHVgWQ

şayet bu videolar içinden bir yer begenmezsen

tam bizim çimento fabrikasını gören söke belediyesine ait asri mezarlık var

kısaca alternatif çok dede sen yeterki yer begen

benim gönlümden geçen ise Allah sana hayırlı ve uzun ömürler versin birde insanlar ile dalga geçmeyecek bir beyin nasip etsin
    Dede dyoki röportajda konuşan kişi yeğenim demiştim.. .fabrikadami çalışıyor dyor
    .

5. Allah sonumuzu Hayr eylesin

böylesine bir tartışmanın içinde olduğum için bile şahsen üzülüyorum.

bilmeden kalbini kırdığım kim varsa haklarını helal etsin

ısrar ile yine söylüyorum

bu meselenin özü

tamamen yakın zamanda bölgedeki yeni oyuncunun isminin değişecek olması.

Güneş balçıkla sıvanmaz .

buradaki tüm yatırımcı arkadaşlara hayırlı bol kazançlar dilerim

6. Cevap vermeyin gerçekten yazar yazar gider

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ziyaalkis Yazıyı Oku
    Olur olmasınada zarar edersin. Ama para yoksa yapacak bişey yok. Satacaksanız bsoker leri pazartesi songün olması lazım aracı kurumundan bilgi al. Bsoker alım/ satıma kapanacak. Rüçhan hak kullanımı ayın 28 inde bitecek. Elinde bulunan bsoker ler için enson ayın 28 inde yatırım hesabında para bulundurman lazım ve belki talimat vermende gerekebilir aracı kurumuna. Otomatik yapmayabilirler.

Borsada yatırım yapacaksan asla paranın hepsini bir hisseye bağlama. gerektiğinde maliyet düşürebilecek paran olsun ve sabret ayrica yine başka hisselere yatirabilecek paran olsun. ihtiyaç duyabileceğin parayı asla borsada değerlendirme.
    Evet nakit yok ...salı günü son gün bsoker satiş icin biliyorum...karar veremedim ne yapmam daha doğru olur...hisseleri mi satsam yoksa ruchanlarimi...yoksa yarı yarimi arada kaldım...zaten kar etmeyi düşünürken bedelliden ilk haftada portfoy eridi...birleşim daha vahim olmaz insaallah...

8. allah aşkına 95 yaşındaki adamın burda ne işi var...ama iyi güldüm yazılanlara çok yaşayın hepiniz...

Sayfa 81/336 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •