Sayfa 76/336 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 601 - 608 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1.  Alıntı Originally Posted by ziyaalkis Yazıyı Oku
    Bir sıkıntı olmaz elinizde bsöke.R (yani rüçhan) yoksa problem yok.

Borsada yatırım yapacaksan asla paranın hepsini bir hisseye bağlama. gerektiğinde maliyet düşürebilecek paran olsun ve sabret ayrica yine başka hisselere yatirabilecek paran olsun. ihtiyaç duyabileceğin parayı asla borsada değerlendirme.
    Neden eski senetler satilamiyor mu bsoker varsa...

2. Bsoke hepsi...bsoker bir kısmını satıp bedelliye katılmayı düşünüyorum olmuyor mu öyle...

Onu demiyorum eskiler alınıp satılır. Elinizde bsoke.r varsa sermaye artırımına katılmanız gerekir örneğin elinizde olan1000 tane bsöke.R için 2300 tl parayı hesabınızda bulundurmanız gerekir. O yüzden elinizde bsoke.r varsa para lazım olacak. Elinizde bsöke.R yoksa bişey yapmanıza gerek yok.

Borsada yatırım yapacaksan asla paranın hepsini bir hisseye bağlama. gerektiğinde maliyet düşürebilecek paran olsun ve sabret ayrica yine başka hisselere yatirabilecek paran olsun. ihtiyaç duyabileceğin parayı asla borsada değerlendirme.

Alıntı Originally Posted by enSen Yazıyı Oku
    Neden eski senetler satilamiyor mu bsoker varsa...
    Onu demiyorum eskiler alınıp satılır. Elinizde bsoke.r varsa sermaye artırımına katılmanız gerekir örneğin elinizde olan1000 tane bsöke.R için 2300 tl parayı hesabınızda bulundurmanız gerekir. O yüzden elinizde bsoke.r varsa para lazım olacak. Elinizde bsöke.R yoksa bişey yapmanıza gerek yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ziyaalkis Yazıyı Oku

Yanlış anladım demekki...

Alıntı Originally Posted by enSen Yazıyı Oku
    Bsoke hepsi...bsoker bir kısmını satıp bedelliye katılmayı düşünüyorum olmuyor mu öyle...
    Olur olmasınada zarar edersin. Ama para yoksa yapacak bişey yok. Satacaksanız bsoker leri pazartesi songün olması lazım aracı kurumundan bilgi al. Bsoker alım/ satıma kapanacak. Rüçhan hak kullanımı ayın 28 inde bitecek. Elinde bulunan bsoker ler için enson ayın 28 inde yatırım hesabında para bulundurman lazım ve belki talimat vermende gerekebilir aracı kurumuna. Otomatik yapmayabilirler.

7. Ve selam aleykum arkadaşlar biraz bati soke hisse aldım ama dede demişti 0.70 düşecek bekle 0.98 girecek önümüzdeki hafta dedede rahatsızlandı hastanedeymis yazmiyoda sizin fikriniz nedir acaba

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. .

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 76/336 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •