Sayfa 80/336 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 633 - 640 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Borsakolik Yazıyı Oku
    Paylaşımınız İÇİN TEŞEKÜRLER
    Bu dedeye bende burdan bir slm yollayayım da sancıları artsın
    Bir spek için en sinir şey o hisseyi düşürürken ortakların artmasıdır
    Helede sabırlı ortak artarsa
    Çünkü paranın bir maliyeti var
    Spek keyfinbilir
    Aşağıda bekliyorum
    Dede der ki şirket 2020 ye kadar bloncalarda zarar yazar 2022 3. Dönem de kar yavaş yavaş başlar 2024 artık hem kar hem temerrüt verir dyo 2020 ye kadar bisey bekleme tolamanim dedi ama şirket guzell uzun vadede süper yalnız halka açık oranı düşük olduğu için şirket 0.70 de yapar sa zarar yokk 5 de yaparsa kar yok asıl parayı halka açıklık oranını %60 civarına çıkarıp hisse sayısı yaparlarsa para kazanırlar dyor şu anda biriktirme dönemi 4 yıl dyor..ne bilim havelemi geçiriyor ytd.dyor birde
     Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    2018 ilk çeyrek gibi yatırım bitse 2018 cirosu 180 milyon tl civarı olur,üretim maliyeti de düşeceği için kar marjı yükselir 30-40 milyon civarı kar açıklar,2019 da ise tam verimle piyasa şartlarına göre 200 milyon dan az olmamak üzere ciro ve en az 60 milyon tl kar açıklar,böyle bir şirketin Pd'si ne kadar olmalı onuda siz hesaplayın artık,dedeye cevap yazmaya bile gerek yokda 2024 e kadar en 400 milyon kar eder yani yatırımı büyük oranda amorti bile etmiş olur,hele birde aklımdan geçen şeyler gerçek olursa Batıçim hisselerinin artışı ve finansman giderlerindeki düşüşle birlikte bu sene bile 12 aylıkta kara geçerse kimse şaşırmasın.

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Çok doğru şirket kasaya 130 mln cash para koyacak.Ortaklık oranı aynı kalsa 260 mln *0,75 = 195 mln lot hisse olacak.

Hisse 0,7 olsa bu işten edeceği zarar 100 mln civarı.Bu zararı edecek diye yazı yadığın şirketinde Ödenmiş sermayesi 80 mln tl.

Çarp bakalım hisse 5 lira olsa edeceği kar ne kadar.????????????????Hakkatten hisse ha 0,7 olmuş ha 5 olmuş arada zerre fark yok. Çok pardon siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.Matematik hocanıza hürmet eder ellerinden öperim.şu an nutkum tutulmuş şekilde şu yaptığınız muazzam Nasa edasındaki hesaplamalarınıza şapka çıkarıyorum.

Harbiden dede ile beraber artık ne içiyorsanız.Siz onu satsanız bayağı para kazanırsınız kendinizi yormayın.Büyük ortak önce şirkete bilmem kaç lira para koyacak sonra da halka açıklık oranını % 60 yapana kadar dedeyi mallandıracak.Sonra da dede herhalde bu halka açıklığı aldığında şirket yönetimi hisseyi yukarıya doğru sürüp dedenin mallarını elinden 1 e 5 falan karla geri alarak halka açıklığı % 20 lere tekrar geri düşürecek.Dede de herhal bu para ile öbür taraftan cennetten bir arsa alacak.

Hayatımda bu topiclerde o kadar sallama gördüm böylesini görmedim.Sayın site yönetimi lütfen diyorum başka da bişey diyemiyorum artık.

Not: Şimdi dede zorlanmasın boş yere dediğinin mealini yazayım.Dede diyor ki bu şirket yönetimi 10 sene civarı bana çalışacak.Siz boş yere hisse alıp kendinizi yormayın.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 20-08-2017 saat: 21:11.

3. zaman kimin haklı kimin haksız olduğunu elbet gösterecek
    Son düzenleme : acemi_yatırımcı; 20-08-2017 saat: 22:22.

4. Site yönetimi bu yazıları silmezse emin olun haberleri olur.O yüzden yarın birgün hakim karşısına çıkıldığında edilemeyecek lafları buralarda etmemek lazım.Herkes bu yazdıklarımı iyi okusun.

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Site yönetimi bu yazıları silmezse emin olun haberleri olur.O yüzden yarın birgün hakim karşısına çıkıldığında edilemeyecek lafları buralarda etmemek lazım.Herkes bu yazdıklarımı iyi okusun.
    Sn hocam

kesinlikle haklısınız

kimsede böylesine bir şirkete 0.7 tl ye düşecek diye kafa bulandırıp sonra ytd ibaresi ekleyip sıyrılacağını sanmasın

yazık günah insanlar bin bir türlü zahmetle tasarrufla birikim elde edip ülke sermayesine güvenip gelecek güzide şirketlere yatırım yapacak

birileride burada yatırımcıların aklı ile dalga gececek

site yönetiminden benimde ricam ltfen bu arkadaşların sözlü bir şekilde uyarılması

saygılarımla

6. Dede sizeride çok seviyo dede spek falan da diil dede şirketgii kotulemiyo dede şirket guzell saglam hissenizi uzun vadeli almak gerekiyor dyo dede masallahi var turp gibi olacak inşallah dede şirket gelecek vatetmese 200 lot almaz dede der ki sabredin yeğenleri belki ben gidemem ama sizler görürsünüz inşallah dede hepinizin gözlerinden öpüyor uzmeyin dedeyi

7.  Alıntı Originally Posted by OMAR CAVUŞ Yazıyı Oku
    Dede sizeride çok seviyo dede spek falan da diil dede şirketgii kotulemiyo dede şirket guzell saglam hissenizi uzun vadeli almak gerekiyor dyo dede masallahi var turp gibi olacak inşallah dede şirket gelecek vatetmese 200 lot almaz dede der ki sabredin yeğenleri belki ben gidemem ama sizler görürsünüz inşallah dede hepinizin gözlerinden öpüyor uzmeyin dedeyi

Turp gibiyse demek ki daha çekilecek çilemiz var

8. Birde dedemiz güzel olacak güzel geçecek bu hafta dyo gulbahceleri içerisinde soke çimento görmüş birde dede olur sen mezarını soke cimontodan yapsınlar üzerinde dede gitti öbür dünyaya
    Kar göremedi gani dünya da
    Bafra sigarası kulüp rakısı
    Tekel borsası derken
    Sağlığından oldu bu dunyada

Sayfa 80/336 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •