Sayfa 81/218 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. EHA_GÜNDEM†@eha_medya
    Bakir İzetbegoviç:“Sonuç Türkiye’yi istikrara götürecek ve bölgede daha güçlü kılacak.â€
    Olumlu haberler de var abi...Ek olarak Cibuti Devlet Baskani da arayip kutlamis...

Entegral Huber Acansi tarafsizdir. Ayvagubekli Nori baskilara boyun egmez...

2. Bazı ülkelerin terör listesinde olan örgütlerde kutlamışlar...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. Said Sefa†@sefa_said
    @sefa_said adlı kullanıcıya yanıt olarak
    Erdoğan, Fatih Sultan Mehmed'in kabrini ziyarete gidiyor orada Kuran okuyor ve her zamanki gibi bu her yerde pazarlanıyor.
    Mesaj sağlam!
    Abi ben bu haberi boyle okumam. Bu baslikta bogazlarin tehdit altinda oldugunu defalarca yazdim. Sayet Tayyip agam, Fatih Han'in turbesine gittiyse, oncesinde de Selim Han'in turbesine gitmisti, bu bir mesajdir.

Tayyip Agam disarida referandum sonucunun taninmasini istiyorsa, disarisi da ondan bir seyler istiyordur.

Kibris muzakereleri yeniden baslamisti degil mi? Sayet Kibristan Turk askerinin cekilmesi kabul edilirse, Ingilizlerin de askerini cekmesi sarttir. Yoksa Kibris verilmis demektir.

Ysk resmi sonuclari 11 gun sonra mi aciklayacakti?

4. http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...piyor-1798747/

. Erdoğan, vatandaşlara teşekkürlerini sunarken, idam için gerekirse bir halk oylaması daha yapılacağını söyledi.
    15 gun once onume gelirse onaylarim demisti...

5. EHA_GÜNDEM†@eha_medya
    #Kremlin Basın Sözcüsü Peskov, “Herkesin Türk halkının iradesine saygı duyması gerektiği kanaatindeyiz.â€
    Bu haberi atlamayalim...

6. Said Sefa†@sefa_said
    @sefa_said adlı kullanıcıya yanıt olarak
    Atatürk'e karşı, Fatih Sultan Mehmed ve Abdülhamid vurgusu; Cumhuriyet'e karşı Neo-Osmanlı vurgusu.
    Sistem de rejim de değişti mesajları.

Bu vatandasin yorumu boyle...Katilmiyorum...

7. 2s
    Adnan Bulut†@adnanbulutt
    Ben oy verdiğim adamın, Ümit Özdağ gibi Ysk"nın önüne gidip "yargılanacaksınız" demesini beklerim, ruhsuz bir açıklamayla kaçmasını değil!
    Bahceli'nin secimden hemen once, eyalet konusundaki tv konusmasi, referandum gunu sandiklar acildiktan sonra kanal d'de sonuclari degerlendiren uzun sakalli yorumcunun, "tum sandiklar ayni saatte aciliyor" demesi, show tv de Prof Ersin Kalaycioglunun "yuzdeler birbirini tutmuyor" demesi, Ysk baskaninin aciklamalari, Kilicdaroglunun sadece yumusak bir elestiriyle gecistirmesi...

Herkesin bir hesabi var abi...Herkes herseyin farkinda...

8. Chloé®â€ @Chloey001
    helikopter trafiği var yine
    dikiş tutmaz rifugio†@inobarba
    Atatürk havalimanı çevresinde biri polis diğeri askeri helikopter var öylece havada asılı bekliyorlar
    ayilenizin vera'sı â€*†@Hayirlivera
    5 dk dadır aynı noktada sabit duruyor askeri helikopter

5s
    T.C sayzuva 1907†@sayzuva1907
    Fatihte helikopter dolasiYor hayirdir
    Fuat abi ' niz†@GardorobFuat
    Bayrampaşa semalarında askeri helikopter cirit atıyor hayırdır yav
    Helikopter ucar abi...

Sayfa 81/218 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları