Sayfa 810/1001 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    bugün ya da yarın XTUMY de satış olabilir benim baktığım tekniğe göre. Trend yukarı yönlü ama hala... ytd
    gbc %0,78 getirmiş.
    günaydın 2 gündür ekside kapatıyor hafif de olsa. 310.000 lerde direnç var. orayı geçemedi. hisse senedi yan kağıtlarda yoğun fonlar dikkatli izlenmeli. bol kazançlar.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Değişken ve hisse fonlardan çıktım.
    Bilanço dönemi geliyor
    Altın fonlarını hala tutuyorum.
    Parayı PPF alternatifi nereye park etmek lazım?
    PPF'ler bitmiş bu arada...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    günaydın 2 gündür ekside kapatıyor hafif de olsa. 310.000 lerde direnç var. orayı geçemedi. hisse senedi yan kağıtlarda yoğun fonlar dikkatli izlenmeli. bol kazançlar.
    Bana kalırsa bir bilançoları görelim arzusu var.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    OPH fon hakkında düşünceleriniz nedir? MAC ve TKF'yi geride bırakmış.
    Elimde tcd olmasa alırdım. Bence iyi fon ama uzun vade tutmak şartıyla

5.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Değişken ve hisse fonlardan çıktım.
    Bilanço dönemi geliyor
    Altın fonlarını hala tutuyorum.
    Parayı PPF alternatifi nereye park etmek lazım?
    PPF'ler bitmiş bu arada...
    Üstat ben SUA aldım. Altın fonları (gbc, tca) da var altın 1800 doların üzeri tutunursa 2011 deki 1900 leri görebilir. ya da fincanı yaptı kulp için kısa vadede dönüş de olabilir. şuan kritik seviyelerde bana göre. ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Bana kalırsa bir bilançoları görelim arzusu var.
    Üstat haklısınız bunun yanında büyükler bir şekilde bilançodan en azından kesin olmayandan haberdardır. ky bilmiyor onun tedirginliği de var kesinlikle. Ben bilançoların özellikle belli sektörlerde iyi gelmeyeceğini düşünüyorum ama büyükler tarafından bu satın alınmıştır belki kim bilir. Çok beter gelirse düzeltme keskin olur tabi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Üstat ben SUA aldım. Altın fonları (gbc, tca) da var altın 1800 doların üzeri tutunursa 2011 deki 1900 leri görebilir. ya da fincanı yaptı kulp için kısa vadede dönüş de olabilir. şuan kritik seviyelerde bana göre. ytd.
    Ben kulp bekliyorum.
    Arada gir çık 375'ten girdim en son.
    Yıl sonu hedefim var.
    Bu yeşil soğana da bağlı.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Katılım dışı düşünüyorsanız FIB ve YKT altın fonlarında iyi.

Sayfa 810/1001 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •