Sayfa 810/1001 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Viop - XXIV

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Dunku islem neymis arkadaslar
    Yanlis tus mu aciklama yapildi mi
    Ben tedirgin oldum acikcasi
    alıp başını gidecek muhtemelen milleti boşalttı hemde alttan aldı.

eğer devletin lehine olan bir şey var ise

gerçi en fazla %30 gider başkada gücü yok.

ytd.

10 saniyede milleti alttan mal satmaya nasıl zorlarlar.. bence yeterli süre yoktu.. başka bir mevzu var.. belki prova yapılıyordu.. belki başka bir haber gelecek.. belki not düşüşü adım adım fiyatlanacak..

ama dünkü bar ile normal vatandaşın mal satmasını sağlamışlardır demek gerçekçi değil bence.. emeklilik fonları mesela t+2 de işlem yapıyor..ayrıca ekran başında olan bile tepki vermemiş olabilir..çok hızlı gerçekleşti..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Brent + 1.40 seyrediyor
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    yrıca ekran başında olan bile tepki vermemiş olabilir..çok hızlı gerçekleşti..
    ekran başındakileri değil de otomatik stopları patlattı sanki.

5. Bu aksam powell varmis
    Tum kurumlar guvercin gazlayacak yine diyor

Alıntı Originally Posted by svevoid Yazıyı Oku
    ekran başındakileri değil de otomatik stopları patlattı sanki.
    ona şüphe yok.. stop patlatmışlardır..vadelide veya kurumsal robotlarda..

ama mesela ereğlisi tupraşı olan normal vatandaş o seviyelerde stop koymuşmudur.. veya stoplu işlem yapıyormudur.. bir çok kişi uzun vadeli hisse taşıyor.. çok daha derin bir şey olsa ve bilginin yayılmasına yeterli süre olsa belki satarlardı diyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    10 saniyede milleti alttan mal satmaya nasıl zorlarlar.. bence yeterli süre yoktu.. başka bir mevzu var.. belki prova yapılıyordu.. belki başka bir haber gelecek.. belki not düşüşü adım adım fiyatlanacak..

ama dünkü bar ile normal vatandaşın mal satmasını sağlamışlardır demek gerçekçi değil bence.. emeklilik fonları mesela t+2 de işlem yapıyor..ayrıca ekran başında olan bile tepki vermemiş olabilir..çok hızlı gerçekleşti..
    o zaman alan ve satan bunu belirler hükümet tcell hisse karşılığı döviz almıştır. sattığı adama da garantörlük vermiştir.

başka bir şey aklıma gelmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Dunku islem neymis arkadaslar
    Yanlis tus mu aciklama yapildi mi
    Ben tedirgin oldum acikcasi
    evet enteresandı. ama bana yaradı. baktım endex 1.240 a kadar gömülünce shortları kapattım
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Sayfa 810/1001 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •