Sayfa 811/1006 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Dolar bazında bakın fiyatlara...
    Dolardan 3 m zararı var yatırımdan 15 milyon karı var

2.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    ben de 500 bin üstü meblağın hepsiyle gta(garanti altın fonu) aldım.1 sene önce elim gitmedi korkak davrandım %60-70 getirisi olmuş ,en azından 1 senede %20 getirse kabulümdür,mevduatın oralara çıkmayacağı aşikar.max 2 puan daha artış yapar bankalar,stopajın da uzayacağını düşünmüyorum.
    Enf endeksli mi yapsak acaba ?

3.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Olaya endeks olarak bakmayın, hisse bazlı bakın.. 4-5 FK'lı şirketler var ve ciddi temettü alışkanlığı olan şirketler.. Endekse de tl değil döviz bazlı bakın bence
    Özelden bana da yazabilir misiniz ?
    Ben de arada kaldim

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ben Faizlerin 2021 de yüksek olacağını:
    en azından şu andan daha yüksek olacağını düşünüyorum,
    22 - 23 civarından düşük uzun bağlamayı düşünmem.

Asla YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Para parayı çekiyor dostlar, geçen yaz 20 villalı butik bir site bodrumda 15 milyona satıldı bu sene her villa 1.6 milyondan satışa çıktı 5 tane kalmış
    Şunu demek istiyorum.

Geçen yaz 20 villa kaç dolara satıldı?

Bu yaz 1.6 milyon TL kaç dolara tekabül ediyor.?

Tl ile alış satış fiyatı vermek devalüasyon göz ardı etmek demektir. Dolar bazında kafa kafaya fiyat çıkması muhtemel olabilir. Tabi geçen yaz sıkıntıdan acil olarak düşük fiyat ile satıldı ise 20 villa o zaman işler değişir (Mal alışta kazanılır kuralı işler).
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. Tam tersi beklentim var. Sadece Türkiye özelinde değil tüm dünyada EM lere portfoy girişleri başlayacak 2009 süreci benzeri bir süreç bekliyorum en beğendiğim varlıklar altın ve borsa; zorlarsak coin ler. Faiz 15 - 16 bulmuşken yapıştıran karlı çıkacak bana göre. Tahvil, dolar, petrol ve borsadaki hareketler tezimi destekliyor.

Ben de faize girecektim ama borsa daha çekici olduğuna karar verdim borsada devam ediyorum.
     Alıntı Originally Posted by Grand Yazıyı Oku
    Ben Faizlerin 2021 de yüksek olacağını:

Asla YTD.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Grand Yazıyı Oku
    Ben Faizlerin 2021 de yüksek olacağını:

Asla YTD.
    Bence de

Corona yüzünden ekonominin genel bozukluğu ve hatta daha da kötüsü Türkiye özelinde Turizm gelirlerinden yılda 35 milyar eksildiği bu sene ve Sonraları da devam edecek gibi bir durumda ve Merkez Bankası kasa sıfırlanmışken %25 tane aşağı faiz kabul etmemek lazım.

2 yıl önce bu dediğim kötü durumlardan hiçbiri yokken %24 politika faiziydi. %30 alanlar vardı

Never YTD

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Şunu demek istiyorum.

Geçen yaz 20 villa kaç dolara satıldı?

Bu yaz 1.6 milyon TL kaç dolara tekabül ediyor.?

Tl ile alış satış fiyatı vermek devalüasyon göz ardı etmek demektir. Dolar bazında kafa kafaya fiyat çıkması muhtemel olabilir. Tabi geçen yaz sıkıntıdan acil olarak düşük fiyat ile satıldı ise 20 villa o zaman işler değişir (Mal alışta kazanılır kuralı işler).
    Yeri kelepir aldı

Sayfa 811/1006 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •