1630 u geçerse V şeklinde olma ihtimali var..
Bu durumda da düştüğü kadar miktarı üste koyabilir..
Kabaca 15.000 dese 185.000 eder..
1620 1630 u kritik olarak olarak görüyorum..
1630 u geçerse V şeklinde olma ihtimali var..
Bu durumda da düştüğü kadar miktarı üste koyabilir..
Kabaca 15.000 dese 185.000 eder..
1620 1630 u kritik olarak olarak görüyorum..
Son Dakika!!!
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alpay Azap,
"Bu virüslerde değişim, mutasyon çok hızlı olur ve ortaya değişmiş virüsler çıkar. 'Varyant' deniyor bunlara.
'Mutasyon' çok daha büyük değişimlere verdiğimiz isim aslında.
İnsanlığı bekleyen en büyük tehdit aslında bu varyant virüsler." dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik...ehdit-6239681/
1616 filet lönk ne ekmek veriyor arkadaş az izleyelim kenarıya çekilelim.
DAYTRADE'de Klasik teknik analizci diliyle düşen kırılmış tekrar test edip onayda alınmış ayriyeten yükseliş trent'ininde üstünde seyir etmekteyiz ....
batan geminin malları bunlar abiii.. koş koş...![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
ben bu mesajı sabah 10.10 da paylaşmıştım. ama burada benim vurgulamak istediğim olay, ben meselesi değilde mesajın çok insan tarafından ciddiye alınmamasının nedeni. oda şu: kimse kimsenin neye göre öngörüde bulunduğunu bilmemesi. bunun içinde tabiki aynı dil konuşulmadığı için şuna göre diye yazmış olsamda bir şey farketmeyecekti. aslında çok insan böyle bir öngörüyü ciddiye almamakta haklı. çünkü karanlıkta yürümek gibi bir şey olurdu. velhasıl kim ne yazarsa yazsın karanlıktan korkulduğu için bu hep böyle devam edecek. onun için ben sosyal medya için sürekli panayır yakıştırmasında bulunuyorum ve takıl işte kafana göre diye bazı eksik mesajları bile tamamlamayı gerek görmüyordum.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri