Artan

440,00 10 18:10
15,51 10 18:10
11,13 9.98 18:10
44,08 9.98 18:10
73,85 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 18:10
16,16 -9.97 18:10
260,25 -9.95 18:10
16,60 -7.52 18:10
23,50 -6.82 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.479.451.159,50 18:10
9.018.106.905,20 18:10
7.681.754.458,40 18:10
6.820.525.759,68 18:10
6.778.770.036,81 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 812/846 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu arada oy vermek için en son TİP'i seçmiştim. Seçime kadar bana anormal gelen bir şeylerini görmezsem demiştim.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2 seçenek var.
    kılıçdaroğlu ve ülke toprak ve şirketlerini yabancıya satan, fakiri daha fakir zengini daha zengin yapan, amerikanın kurdurduğu terör örgütleri fetö ile kolkola yürüyen, pkk yı zamanında çiçeklerle karşılayan, abd emri ile suriye halkını sefil eden, dünyanın en pahalı et, süt ve soğanını yediren, ülkeyi 450 milyar dolar borçlu hale getiren, tamamen ithalatçı yapan, madenleri yabancıya açan, milli eğitimi çocuklarımızın geleceğini tarikatlara teslim eden, 27 milyon kişiyi devlet yardımına muhtaç hale getiren, 10 milyondan fazla kara cahil göçmeni ülkeye alan diğeri.

Daha iyisi olmadığından mecburen tıpış tıpış çakma gandi ye oy vereceğim ama vekil seçimlerinde TİP e oy vereceğim.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

2. Yeni seçim yasasını inceleyin oyunuz çöp olmasın.her seçim bölgesinde belli bir yüzye ulaşamayınca seçilme şansları yok.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by hs37 Yazıyı Oku
    Yeni seçim yasasını inceleyin oyunuz çöp olmasın.her seçim bölgesinde belli bir yüzye ulaşamayınca seçilme şansları yok.
    Oy çöp olmaz. Bunu medya size dayatıyor.

Eğer oy vereceğim kişi düzgünse, tek oy alacağını da bilsem ona oy veririm.

Mevcut İRİ partiler hep çıkar gruplarını temsil ettiğinden, o çıkar gruplarınında medyası olduğundan, o medya sizi kendi ağlarına düşecek şekilde eğitiyor.

"Benim hırsızıma oy ver, diğer temiz adama oy verirsen seçilmez çöpe gider."
    "Oy vermeye gitmezsen, diğer hırsız kazanır." Yani kendi hırsızına oy istiyor.

Medyanın şartlandırması ile hareket edersek, hırsız düzen sarmalından hiç bir zaman kurtulamayız.

Problem oy verecek temiz parti bulamıyorum. Yıllardır arama serüvenimi de burada yazdım.

Kapasitesi yüksek temiz den umudumu kestim, temiz olsa yeter demeye başladım.
    @NeAcaipDunya

Alıntı Originally Posted by hs37 Yazıyı Oku
    Yeni seçim yasasını inceleyin oyunuz çöp olmasın.her seçim bölgesinde belli bir yüzye ulaşamayınca seçilme şansları yok.
    Ben kim kazanır oynamak değil, seçilmesini istediğim adaya oy vermek istiyorum.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

selimhan01 Guest
    Tip oy vermek istiyorum
    Fikirlerini dürüst ve Mertçe ortaya koyuyor
    Neden düzenin diğer üyelerine vermek zorundayım biri fazla yedi şimdi onlarda mı yesin diye seçim yapacağız..... [emoji2961]

Seçim bir yeni vizyon ortaya koymalı.. diğer bir hırsızı seçmek olmamalı

Ha derseniz Cumhurbaşkanı derseniz tamam o kk olabilir ama genede bu partilerin alayına karşıyım ortaya sonuçta [emoji90] farklı bir rengi

Muhalefet bana Babacan ve Ahmet Davutoğlu gibi iki geçmişleri şaibeli insanları önüme koymamalı
    Onlar önce Suriye'de savaşın ve kamu ihalelerinin hesabını verecek sonra siyaset diyecek

Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

selimhan01 Guest
    Erzurum da yaşanan olaylar bana 1970 yılları hatırlattı ozaman da Maraş olaylarını çıkaran MHP tayfası .....Konya'da milli görüşün yürüyen fanatik partizan tayfası ve çeşitli sol fraksiyonların terör eylemleri...aradan 40/50 yıl geçmiş mal aynı mall malzeme aynı malzeme devlet aynı devlet .... halk aynı Halk blr gram beyniyle düşünmeyen yara yediği karbonhidrat ile beyni çalışmayan kitleler..... yaptığı silahlarla. Övünen ama bir bilimsel makalesi uluslararası değer taşımayan güzel ülkemin tuhaf insanları.... Asgari ücrette Çinliler le yarışırken kendi dünyasında ABD Almanya ya çakas atan insanların ülkesi.....bu millete ne oldu da Allah'ın verdiği aklı kullanmaya gerek duymacak hâle geldi....

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    siyonist medyada çalışan fatih altaylı, siyonist şirketlerde çalışan ege cansen ve sahibi ermeni kökenli olan odaTV imamoğlu'yu parlatıp duruyorlar.(benim okuduğum medya içinde gördüklerim ve aklımda kalan)

imamoğlu'nun siyonistler tarafından kullanılan azınlık olan ermenilerden biri olduğunu yazmıştım. Proje adamı olduğunuda yazmıştım. chp içindeki seçeneklerden en kötüsü olduğunu, en az tayyip kadar zarar vereceğinide yazmıştım.

Süper delikanlı fatih altaylı'yı anlıyorum, kapasitesinin düşüklüğü sebebi ile çıkar gruplarının maaşlı oyuncağı olması doğal ama ege cansen'i anlayamıyorum. O kapasitedeki bir adamın doğal yoldan imamoğlu'nu desteklemesinin imkanı ihtimali yok. Geriye tek seçenek kalıyor, ya bunadı ya kötü niyetli. Tek dedim 2 seçenek çıktı, kısmet.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    balık'ın ve selimhan ilk yazısına katılıyorum, selimhan'ın ikinci yazısına daha önce değinmiştim. Arkasında abd yani CIA var. Türkiyede kurdukları sağ sol örgütlerin liderleri kendi maaşlı adamları, o liderlerin peşinden gidenlerin çoğu sempatizan, kalanı çıkar için peşlerinde.
    Örnek olarak da mehmet ağar'ın mahkemedeki açıklamalarını vermiştim. Ayrıca pek çok belgeli yazı okudum geçmiş maraş katliamı, 1 mayıs olayları katliamı gibi karanlık olaylar.

Arkasında yine CIA var. (CIA nın her zaman yanında destekçisi ve yardımcısı olarak MI6(ingiltere) ve mossad(israil) vardır. Şimdi bu 3 örgütün adını tek yazıda geçirdim diye bu yazı mutlaka elemeye takılıp kontrol amaçlı CIA ilgili konu merkezine gidecektir. Sonrada önemli değil deyip çöpe atılacaktır.)

Medyası aracılığı ile halkı hazırlıyorlar. Dernekler ve vakıflar aracılığı ilede uzun vadeli örgütlenmeler yapılar oluşturuyor.
    Türkiye'de kurdukları siyasi parti yapılanması şeklindeki veya dini cemaat yapılanması şeklindeki örgütleri bu konularda kullanarak eylem yaptırıyor.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 812/846 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •