Yüklüce mal satıldığında o dediğin karakterde biri olunuyorsa bak şimdiden yazıyorum...30 civarından başlamak üzere peyderpey alımlarıma devam ediyorum...Veriyorlar da...Benim için hiç sıkıntı olmaz ama zamanı geldiğinde tıpkı geçen sefer olduğu gibi ellerine verdiğimde de bu yazımı alıntılayacağım ve o zaman da bana ş.refsiz, haysiyetsiz diyecekler çıkacaktır...
Ben burada aylarca bu çakallarla hem de hisse alt pazarda iken mücadele edip 3-5 kuruş para kazanmışım birileri gelecek tahtayı bozmak, kul hakkı yemek, bilmem ne diyecek...Hass..ktir oradan !...
Neden alıyorum, geçen de yazmıştım...30 TL altı maliyeti olan hemen hemen yok bu tahtada ki buna tahtacının kendisi de dahil...Bu nedenle, bu rakamın altı benim açımdan bu hisse için "ucuz" kategorisine girer ve almaya devam ederim...Zaten bunu geride, hisse 40 TL civarı iken de "biraz pahalı" diyerek yazmış; keko ve avaneleri de alamazsın diye t.şak geçmişlerdi...
Diğer konu, şirkete hiç bir zaman kötü demedim, nitekim bunu iddia edenler tek 1 yazımı bile getiremediler...Hatta kötü yönetiliyor bile demedim ki Memet beyin "bilançolarda bir katakulli yapmayacağını" yazan tek kişiyim...Öyle car car sabah akşam güzelleme de yapmam çünkü önümüzdeki genel konjonktür şirketin lehine ilerleyecek bu net...Haliyle tahtacı da bir yere kadar verebilir, belki 22 ler...Gayet tabiki normal şartlar altında savaş mavaş çıkmazsa...Verirse alırım, vermezse de keyfine kalmış...
Yer İmleri