Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 812/866 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862 ... SonSon
Arama sonucu : 7077 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    yazı yanlış alıntılanmış bu yazdıklarım tamamen hisserdarx denilen şahsadır
    Yüklüce mal satıldığında o dediğin karakterde biri olunuyorsa bak şimdiden yazıyorum...30 civarından başlamak üzere peyderpey alımlarıma devam ediyorum...Veriyorlar da...Benim için hiç sıkıntı olmaz ama zamanı geldiğinde tıpkı geçen sefer olduğu gibi ellerine verdiğimde de bu yazımı alıntılayacağım ve o zaman da bana ş.refsiz, haysiyetsiz diyecekler çıkacaktır...

Ben burada aylarca bu çakallarla hem de hisse alt pazarda iken mücadele edip 3-5 kuruş para kazanmışım birileri gelecek tahtayı bozmak, kul hakkı yemek, bilmem ne diyecek...Hass..ktir oradan !...

Neden alıyorum, geçen de yazmıştım...30 TL altı maliyeti olan hemen hemen yok bu tahtada ki buna tahtacının kendisi de dahil...Bu nedenle, bu rakamın altı benim açımdan bu hisse için "ucuz" kategorisine girer ve almaya devam ederim...Zaten bunu geride, hisse 40 TL civarı iken de "biraz pahalı" diyerek yazmış; keko ve avaneleri de alamazsın diye t.şak geçmişlerdi...

Diğer konu, şirkete hiç bir zaman kötü demedim, nitekim bunu iddia edenler tek 1 yazımı bile getiremediler...Hatta kötü yönetiliyor bile demedim ki Memet beyin "bilançolarda bir katakulli yapmayacağını" yazan tek kişiyim...Öyle car car sabah akşam güzelleme de yapmam çünkü önümüzdeki genel konjonktür şirketin lehine ilerleyecek bu net...Haliyle tahtacı da bir yere kadar verebilir, belki 22 ler...Gayet tabiki normal şartlar altında savaş mavaş çıkmazsa...Verirse alırım, vermezse de keyfine kalmış...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Haliyle tahtacı da bir yere kadar verebilir, belki 22 ler...
    üstadım,yukarı bakabilmek için 30.86 ve üzeri kapanışlar gerekebilir...

elini anlına koyupta uzaklara (aşağı) baktığımızda 24.20-24.50 aralığı kırılırsa, 22.04 22.16 aralığının aktif olma olasılığı mevcut.. ayrıca, endekste 8.903 üzeri kapanışlar gelmediği sürece 8.334 seviyesinin de aktif olabileceği olasılığını, bir kenarda tutmakta yarar var..
    Son düzenleme : esozcan; 13-10-2024 saat: 17:25.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

şimdi de benim de çok merak ettiğim aynı sektörden DNISI ile temel anlamda bir karşılaştırma yapmak istiyorum...

...............................DNISI.............. ...BERKOSAN
    Dönen varlıklar.........385......................250
    nakit ve benzerleri......90.......................39
    kısa v. borç................149......................107
    finansal borç...............106......................14
    uzun v.borç..................192.....................30
    finansal borç.................74.......................25
    öz kaynakları.................947.................... .484
    ödenmiş sermaye............120....................31
    ciro...............................194............ ........307
    net kar...........................2 ......................27,7
    ihracat oranı....................%16.................%70
    net döviz pozisyonu...........6.........................90
    piyasa değeri....................2 milyar tl.............800 milyon tl
    halka açıklık......................%43,5................ ..%66,79
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Zan ile birini suçlamak pek doğru olmayabilir. Herkesin içindekini bi tek Allah bilir. Gerçekten hissenin yükseleceğine inandığı için , faydalı olmak için hisseyi öven olabilir.
    Hisseyi yüksek fiyattan kendisi satmak için öven olabilir. Hangisi doğru hiç bilemeyiz. Benim bildiğim tek şey var; iyi niyetli olanlar bazı sabır testlerinden geçse de sonunda kazanıyorlar…
    Ancak yan tahtalardaki bu anormal düşüşün suçlusu ekonomi yönetimidir. Ülke ekonomisi felaket kötü yönetiliyor. İktidar muhalefet hep beraber halkı soyuyorlar. Hep beraber nemalanıyorlar finans piyasalarındaki hareketlerden. Vatandaşı çok strese soktular. Bunun vebali çok büyük. Küçük bir azınlık akıllara zarar para kazanırken , büyük bir kesim çok zora girdi. İşin tuhaf yanı ise zora giren kesimin yarısı , küçük azınlığı milli dini duyguların algılar ile sömürülmesiyle savunur durumda olması…

5. zan falan değil elindekini satmadı diye masum olmuyorlar gazlayıp milleti de mağdur ettikleri çok kişi var gerek burda gerekse tlgrmda daha açık neler yazdılar biz düşecek dedikçe saldırdılar sonra siz düşürdünüz dediler iftira attılar gerçeği gören görüyor

yan tahta olarak nitelendirmek doğru değil ama ekonomi yüzünden piyasanın düştüğünü de söyledim zaten ve vebali falan da yok borsa böyle kazanırken iyi kaybederken soygun var demek yanlış olur hep dediğim gibi ne kadar kazandığından çok ne kadarını koruduğun önemli ve yan tahtaların bir çoğu bi süre daha bekletecek özellikle dipten güzel yükseliş yapanlar hikayesi bitenler berkosanda skumtech den sonra bir hikayede görünmüyor bilançosu iyi diye çok beklentiye girmem ben

Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Zan ile birini suçlamak pek doğru olmayabilir. Herkesin içindekini bi tek Allah bilir. Gerçekten hissenin yükseleceğine inandığı için , faydalı olmak için hisseyi öven olabilir.
    Hisseyi yüksek fiyattan kendisi satmak için öven olabilir. Hangisi doğru hiç bilemeyiz. Benim bildiğim tek şey var; iyi niyetli olanlar bazı sabır testlerinden geçse de sonunda kazanıyorlar…
    Ancak yan tahtalardaki bu anormal düşüşün suçlusu ekonomi yönetimidir. Ülke ekonomisi felaket kötü yönetiliyor. İktidar muhalefet hep beraber halkı soyuyorlar. Hep beraber nemalanıyorlar finans piyasalarındaki hareketlerden. Vatandaşı çok strese soktular. Bunun vebali çok büyük. Küçük bir azınlık akıllara zarar para kazanırken , büyük bir kesim çok zora girdi. İşin tuhaf yanı ise zora giren kesimin yarısı , küçük azınlığı milli dini duyguların algılar ile sömürülmesiyle savunur durumda olması…

6. ben sana yazılana örnek gösterdim öylesin demedim ama benim şeref haysiyet değerlerime laf edecek adam doğmadı daha alıp sattığına da laf etmiyorum zaten beni ilgilendirmez ısrarla en başından beri yalan haberlerle gaz verip millete sattırmadılar gazladılar diyorum ve sataşmam gayet normal derdim var bunlarla teknik yorum yapar geçerim uyan uyar uymayan kendi bilir ne kadar kazanıldığından çok ne kadarını koruyabildin orası önemli ısrarla anlaşılmayan şey bu neyse alan tutan satan kendine

önümüzdeki genel konjonktür şirkete nasıl yansıyacak göreceğiz bu sanayi verileriyle endeks 210 dolara gelirse 17 den bile alım fırsatı verir maliyet sıfır sermaye diyenlerin paranın maliyetini o zaman göreceklerini düşünüyorum ve çok gülüyorum bunlara

önümüzdeki konjonktür gıda-perakende ve gyo öncülüğünde olacaktır

7. Sizce yönetim kurulunda konuşulanlar önemli olsaydı hisse hergun eksi olmaya devam ederimiydi arkadaşlar ? Zaten insider şirket kuruldan önce 5 tavan yapardı byd falan filan muhabbetine. Demekki gram önemsiz konular konuşuldu kurulda.

İkinci olarak byd 2026da geliyor Türkiye’ye biraz haber okuyun.

8. Borsadaki aslı sıkıntı bankalara enflasyon muhasebesi gelip gelmeyeceği ile ilgili hatta borsaya vergi konusu da dahil "majör gelişmeler" endeks üzerinde etkili olmaya devam edecek gibi duruyor, ha gayet tabi ki sanayi verileri de yerlerde o ayrı...Alım gücünün düşmesi, faizlerin seviyesi nedeniyle halkın taleplerinin ertelenmesi vs derken bilançolar da gelmeye devam ediyor... Bu açıdan bakıldığında KAP'ta yayımlanan bilanço artık fiyatlanmaz gelecekte yani işler düzelmeye başladığında hangi şirketin kendi özvarlıkları ile bu süreci en az hasarla atlatmış olduğuna bakılır...

Bizim borsamızda sermayesi düşük, bedelsiz potansiyeli (bu ne demekse ) yüksek şirketler her dönem ilgi odağı olmuştur olmaya da devam edecektir...Bu nedenle, işler düzelmeye başladığında BRKSN gibi hisselerin bir talep yetersizliği işle karşılaşması pek mümkün değil gibi...Hisseye olan ilgimin altındaki en önemli nedenlerden biri de budur ve bu asla YTD...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 812/866 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •