Sayfa 813/1027 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Bayrak Yazıyı Oku
    İzmirli Hoca bu seneryolar piyasada herkese açık senaryolar bunlar kafa bulanıklığı yapar Zaten herkese verilen bilgiye göre pozisyon alınmaz. Büyük piyasa oyuncuları kimin geleceğini iyi biliyor CDSlere bakın anlarsınız
    Kafa karışıklığı yok, aksine tek yön var. O da ortada..

2. Pozisyon almak için son 1,5 saat CDSler 324 den 295 e geldi bir anda

dolarlauğraşmayanların laga lugalarıda çekilmiyor ama sağolsun topikte birileride yol açıyorlar
    yol açmayın yol verin gitsinler
    bir halt olacağı yok.

Valla sonuç değişmez.Ekonomisi kötü olan ülkenin parası değer kaybeder.2X2 =4 Öyle de sonuç değişmez böyle de.Zaten ben reis devam etsin istiyorum.Meclis millet ittifakında kalsın reis de CB olsun.Çünkü diğeri inceye haksızlık olur bu kaos elinde patlar.Bu iflaslar falan onun döneminden önce olsun.Tek korkum kanal istanbul,kanal istanbul gibi anlaşmalar bir kez yapıldı mı bağlayıcı oluyor senden sonraki iktidar anlaşmayı bozamıyor.Erken seçime kadar reis kanal istanbul ihalesini yaparsa o ekonomi açısından çok can sıkıcı olur.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Cds 295
    Usd 4,68
    İmkb 95960
    Faiz 19,18

Piyasalar iktidara güle güle mi diyor acaba !!!
    Bakalım Tandoğan mitingi nasıl olacak.
    Gündoğdu mitingi, İzmir'in tarihte gördüğü en büyük kalabalığa sahne olmuştu.
    Aynısını Ankara'da bekliyoruz Olacak mı acaba ?

6. Soru sorduğunuz adam E.diler i takip eden birisi
    ciddiye almayın yol verin gitsin.

7. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla sonuç değişmez.Ekonomisi kötü olan ülkenin parası değer kaybeder.2X2 =4 Öyle de sonuç değişmez böyle de.Zaten ben reis devam etsin istiyorum.Meclis millet ittifakında kalsın reis de CB olsun.Çünkü diğeri inceye haksızlık olur bu kaos elinde patlar.Bu iflaslar falan onun döneminden önce olsun.Tek korkum kanal istanbul,kanal istanbul gibi anlaşmalar bir kez yapıldı mı bağlayıcı oluyor senden sonraki iktidar anlaşmayı bozamıyor.Erken seçime kadar reis kanal istanbul ihalesini yaparsa o ekonomi açısından çok can sıkıcı olur.
    ŞEHİR HASTAHANELERİ İLE İLGİLİ, HERHANGİ BİR İHTİLAF OLURSA..

(sıkı durun )

YETKİLİ İNGİLİZ MAHKEMELERİ..

imiş
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 813/1027 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •