Sayfa 813/1000 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Bu kozların ne olduğunu cümle alem biliyor,her Allah'ın günü her kanalda,her haberde olan bilinen şeyler,daha ne kadar milletin gözüne sokula sokula dillendirilebilir ki? Yabancı ülkede değilseniz çok iyi biliyor olmanız lazım. Tabi ki sonunda kar ve zarar vardır,kar mı fazla olur zarar mı,hesabı yapana göre değişir. Hal böyleyken işkembeden atma yorumu enteresan olmuş ya neyse.
    Yine işkembeden sallıyorsunuz, tek bir neden söylemeden.

Ben iktidarın yapabileceklerini söyledim, sonucunun ne olacağını da yazdım. Siz de burada bir yandaş gibi "öğrenilmiş çaresizlik" aşılamaya gayret ediyorsunuz.

Tekrar yazıyorum bu saatten sonra İmamoğlu'nun elinden kimse belediye başkanlığını alamaz. Böyle bir şey yaparlarsa iktidarı kaybederler, bu kadar net söylüyorum. Hem sokaklar karışır, hem piyasalar. AKP bunu göze alamaz. Bana kalsa inşallah alır da ecelini hızlandırmış olur..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Geceye başlarken ifade ettim.Ankars var özellikle de İstanbul'u kaybettikten sonra, AKP yurt genelinde yüzde altmış oy bile alsa yenilmiş sayılır. Bunu hazmedemeyenler. Her türlü şeyi göze alabilirler.

Bu durumda bir atasözü gündeme gelir, içinde ecel, it ve cami olan. AKP bunu herkesten iyi bilir ve işi bu aşamaya getiremez.
    Winter is coming...

3.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Yine işkembeden sallıyorsunuz, tek bir neden söylemeden.

Ben iktidarın yapabileceklerini söyledim, sonucunun ne olacağını da yazdım. Siz de burada bir yandaş gibi "öğrenilmiş çaresizlik" aşılamaya gayret ediyorsunuz.

Tekrar yazıyorum bu saatten sonra İmamoğlu'nun elinden kimse belediye başkanlığını alamaz. Böyle bir şey yaparlarsa iktidarı kaybederler, bu kadar net söylüyorum. Hem sokaklar karışır, hem piyasalar. AKP bunu göze alamaz. Bana kalsa inşallah alır da ecelini hızlandırmış olur..
    Tamam anladık. Siz Fransa'dan falan yazıyorsunuz. Nedenleri de anlayan anlamış zaten

4.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Tamam anladık. Siz Fransa'dan falan yazıyorsunuz. Nedenleri de anlayan anlamış zaten
    Benim dünyanın neresinde yaşadığım önemli değil ama siz bu dünyada değil hayal dünyasında yaşıyorsunuz, orası çok belli.

AKP il başkanı bile 3,870 oy farkla kazandıklarını açıkladı. Bu rakam AKP açısından üst limittir, çünkü bu rakam kendi beyanlarıdır. Bu fark ile ya da üzerinee 5-10 bin ekleyerek kazandıklarını açıklarlarsa uluslararası ve ülke genelinde İstanbul seçimlerine şaibe bulaştırıldığının en büyük göstergesi olur. Çünkü seçim akşamı 23.00'dan sonra sonuç açıklamaya son verdiler. Bu hukuk dilinde seçim sonuçlarının manipüle edilmeye çalışıldığına karine teşkil eder. 5-10 saatlik kesintiden sonra ilan edecekleri bir zafer AKP için intihardan başka bir şey değildir.

Sabredin yarın sabah bu işin kapandığını ve İmamoğlu'na hakkının teslim edildiğini göreceksiniz.
    Winter is coming...

5.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Benim dünyanın neresinde yaşadığım önemli değil ama siz bu dünyada değil hayal dünyasında yaşıyorsunuz, orası çok belli.

AKP il başkanı bile 3,870 oy farkla kazandıklarını açıkladı. Bu rakam AKP açısından üst limittir, çünkü bu rakam kendi beyanlarıdır. Bu fark ile ya da üzerinee 5-10 bin ekleyerek kazandıklarını açıklarlarsa uluslararası ve ülke genelinde İstanbul seçimlerine şaibe bulaştırıldığının en büyük göstergesi olur. Çünkü seçim akşamı 23.00'dan sonra sonuç açıklamaya son verdiler. Bu hukuk dilinde seçim sonuçlarının manipüle edilmeye çalışıldığına karine teşkil eder. 5-10 saatlik kesintiden sonra ilan edecekleri bir zafer AKP için intihardan başka bir şey değildir.

Sabredin yarın sabah bu işin kapandığını ve İmamoğlu'na hakkının teslim edildiğini göreceksiniz.
    Haklı olabilirsiniz belki hayal dünyasındayımdır,belki seçim konuşmalarında muhalefettekilerin teröristlerle birlikte olduğu ve beka sorunu yaşattıkları propagandalarını hayal meyal duydum,belki geçen seçim sonrası sokakta duyduklarım silah sesi değildi,belki seçim sonuçlarının tamamı saat 23 de yayınlandı,liderlerin hepsi çıkıp açıklamasını yaptı ve seçim konusu kapandı,sonra uyudum,şimdi rüyamda yazıyorum,belki matrixdeyim.
    Yalnız,AKP için intihar olur demek çok iddialı,mesela karşısında hiçbir muhalefet kalmasa yine de yok olur mu,olsa da kaç yıl sürer kimbilir.Veya muhalefeti kontrol edebilecek güce sahip olursa bu da mı intihar olur?
    Zaten en başta bu iş inşallah gürültüsüz sona erer diye yazmıştım.Zaten dolar da bir tarafın geri adım atacağını öngörüyor ki şimdiki seviyelerde geziniyor.
    Hepsi tamam herşeyde haklısınız diyeyim ama şu sorunun cevabı halen yok.Niye bu iş bu kadar uzatıldı,niye hem saraydan hem partiden hem adaydan kazandık açıklaması yapıldı ve neden şu anda tüm taraflı medyanın manşetleri bu şekilde atıldı.Buna mantıklı birşey diyin,gidip yatıcam

6. pişşşttt , hepimiz bir fidanın güller açan dalıyız gak guk yapmayın bakim uykusuzluk nöronları tetikledi zaar [emoji4]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

Ahmetg Guest
    dolar 5.6251

yurtdisi AKP nin Istanbulu kaybettigine kanaat getirmis anlasilan

Barış Yarkadaş
    â€
    YSK'ya göre, saat 07.01 itibariyle, Ekrem İmamoğlu, tam 25 bin oy fark atarak İstanbul'un yeni belediye başkanı oldu. YSK'nın sistemine girilmemiş olan sandık oranı yüzde 1...

CHP'nin elindeki verilere göre ise tüm sandıklar sisteme girildi. İmamoğlu, 30 BİN FARKLA KAZANIYOR.

07:04 - 1 Nis 2019

Sayfa 813/1000 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •