https://mobile.twitter.com/cuneytozd...07576782417920
Gazeteci müsvettesi, güle oynaya felaket tellallığı yapıyor. Ciddi bir kaynaktan açıklama gelmeden itibar etmemek lazım. CB ile yeke yekte aşama kaydedilecektir.
https://mobile.twitter.com/cuneytozd...07576782417920
Gazeteci müsvettesi, güle oynaya felaket tellallığı yapıyor. Ciddi bir kaynaktan açıklama gelmeden itibar etmemek lazım. CB ile yeke yekte aşama kaydedilecektir.
Cüneyt Özdemir muhalif değil mi dertleri baska olabilir. Kağıt zaten dolar bazli yuzde 80 düşmüş. En olumsuz sey fiyatin içinde vdegil mi zaten.
Çektiği ucuz video izlensin diye başlık koymuş. İçerik NY'taki sokak sanatçıları... Bunları gazeteci diye piyasaya salanlar utansın.
maalesef bu konu da TR deki hiçbir yetkiliye güvenmem.
bu konular yıllardır abd de konuşulurken bizimkiler hiç bir şey olmaz modundalardı.
ATİLLA -rezap davasında tahtaya hangi isimler yazıldı herkes gördü
bu iş safha safha
ABD-TR nin politik görüşleri uyumlu olmadığı sürece kumpas işlere devam.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Drexty, yanlis dusunuyorsun bence.
Cuneyt Ozdemir'in o kadar emegi gecti HA davasina. Objektif olarak olup biten herseyi aktardi bize ani anina mahkeme sirasinda.
Bence bir felaket tellalligi durumu yok. Biz bu hikayeyi unuttuk, OFAC arasinda kaynadi. Yoksa ta HA mahkemeleri zamaninda da vardi bu.
BNP Paribas'in ornegini de verdim. Ona da bir bakin derim. Her taraftan dava acmislar bankaya. OFAC 1 milyar gotururken onlar da 8 milyar goturmus.
Yanliz bu pis bilancoya ve bu konunun dillenmesine ragmen tahtayi birakmiyorlar. Yoksa coktan vermislerdi. Neler olacak gorecegiz.
Hocam is mahkemeye bindi mi OFAC ceza vermemezlik edemiyor o yuzden 9 milyar dolarlik anlasma OFAC cezasini da iceriyor.. Ama BNP paribas olayi farkli - cunku BNP Amerikada istiraki olan bir firma.. Halkbank ise degil - yani nasil yargilayacak yargilasa bile nasil cezayi enforce edecek?? En buyuk sopa yaptirim (sanction) - e onu da OFAC yapabilir zaten.. O yuzden ikisi birbirinden tamamen bagimsiz diye dusunmek dogru degil..
https://www.treasury.gov/press-cente...es/jl2447.aspx
Yarın d*****n kuyruğu kopar USDTRY açılışından anlarız zaten. Diğer tarafa yazdım burası sakindi, gece 22 den piyasa kapanana kadar dolar 5.52 den 5.46 ya düştü. Sık gördüğümüz hareketler değil bunlar.
Yarın görüşmeden sonra bir rüzgar eser. Yoksa bizimkiler fıratın doğusunuda pyd ypg yi de hallaç pamuğuna çevirir. Battı balık yan gider diye bir deyim var. İlk kez mevcut siyasileri alkışlarım... sen binlerce mil uzaktan gel dibimizde teröristlerle devriye gez.
Son olarak Ulu Önderimizin ölüm yıl dönümünde son günlerinde yaşanan bir olayı aktarayım... Hani suudi kral ülkemize geldiğinde oteline ayağına gitmiştik, öldüğünde yas ilan edip dövünmüştük hatırlarsınız... vahabi geleneğinde mezar taşı, anıt mezar vb şeyler yok. Cumhuriyetin ilk yıllarında Peygamberimizin mezarını yıkmaya yeltenir suudlar. Atatürk bunu haber alır ve suudlara mesaj iletir. Hz. Peygamberin mezarına dokunursanız tüm orduyu toplar gelirim der. İşte devlet adamlığı budur. Ruhu şâd olsun...
Yer İmleri