Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 814/983 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu eşleşme işini sevmeye başladım...

Bir de dünkü bahsi geçen ve bugün yine karşımıza çıkan Toplam-Fark kalemi olayı olmasa işler daha güzel ve mükemmel olacak. Kim, kimdir? anında bulabileceğim...

Bu toplam fark olayını dün dostlar sayesinde fark ettikten sonra yorumları buna göre yapıyorum. Nispeten olayın farkına varınca yorumlamak daha kolay oldu...

ISFIN 'de dün zorlanmış ve topu Selim 'e atıştım. Bugün ise hesaplama işi anında oldu sayılır ve üşenmeden yazıp paylaştım...

Hep dediğim gibi istişare önemli. Sizlerden geri dönüş geldiği sürece daha mükemmele doğru hızlı adımlarla ilerleyebiliriz. Tek başıma kaldığımda yarı yolda kalma ihtimali artıyor. Belki de birileri böyle olması için el ayak ovuşturuyordur. Dostlarım varken onlar ancak dizlerini döverler...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu eşleşme işini sevmeye başladım...

Bir de dünkü bahsi geçen ve bugün yine karşımıza çıkan Toplam-Fark kalemi olayı olmasa işler daha güzel ve mükemmel olacak. Kim, kimdir? anında bulabileceğim...

Bu toplam fark olayını dün dostlar sayesinde fark ettikten sonra yorumları buna göre yapıyorum. Nispeten olayın farkına varınca yorumlamak daha kolay oldu...

ISFIN 'de dün zorlanmış ve topu Selim 'e atıştım. Bugün ise hesaplama işi anında oldu sayılır ve üşenmeden yazıp paylaştım...

Hep dediğim gibi istişare önemli. Sizlerden geri dönüş geldiği sürece daha mükemmele doğru hızlı adımlarla ilerleyebiliriz. Tek başıma kaldığımda yarı yolda kalma ihtimali artıyor. Belki de birileri böyle olması için el ayak ovuşturuyordur. Dostlarım varken onlar ancak dizlerini döverler...!!!
    Bu konu polisiye film gibi katilin izin arıyorsunuz her yerde. Bulunca zaten parayı takip ediyorsunuz. Daha eğlenceli bir hale geliyor .
    Ben niye böyleyimin cevabı burada. Mesele bazen para kazanmak değil. düğümü çözmek için harcanan emeğin karşılığını almak gibi.
    Üstadım ARIZALILAR Klübüne hoş geldiniz.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Bence biz yine iyiyiz!!!!!!

Biraz hisseleri teker teker incelemek istedim. Benim bu Analiz metodu işe yarıyor mu görmek açısından...?

Büyük hisselerde çok fazla kurum arasında fırıldak olduğu için "kim kime yolladı?" karışıyor. Üstelik Toplam-Fark kalemi de çok fazla miktarlarda çıkıyor...!!!

Aşağıda birkaç tane hisse dünden bugüne AKD-Takas değişiminin analizini paylaşıyorum. Toplam-Fark kalemini gören arkadaşlar benimkilerle uyumlu mu yazabilirlerse memnun olurum...?

NOT: ISFIN az önce daha temizdi. Şimdi 2 kurum -1, -1 lot fark görünüyor. Her ne işse artık? Karşılığı olmayan -1 lot ne demek...?!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060

NOT: ISFIN az önce daha temizdi. Şimdi 2 kurum -1, -1 lot fark görünüyor. Her ne işse artık? Karşılığı olmayan -1 lot ne demek...?!
    Delinin biri işlem yapmıştır çok ta şey etmeyin üstadım.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Delinin biri işlem yapmıştır çok ta şey etmeyin üstadım.
    İnsan 1 lotu neden virmanlar ki; üstelik nereden geldiği de belli değil...!!!

AKD karşılığı olsa anlayacağım ama karşılığı yok...!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    İnsan 1 lotu neden virmanlar ki; üstelik nereden geldiği de belli değil...!!!

AKD karşılığı olsa anlayacağım ama karşılığı yok...!!!
    Belki bir poz için hazırlık yapıyordur. Bilemeyiz. 1-2 hafta sonra nerden geldi bu kadar lot deriz. Belki tahtanın yukarı gitmesi için bir hazırlık vardır. Vardır bi bildikleri. diyeyim.

...
    Büyük hisselerde çok fazla kurum arasında fırıldak olduğu için "kim kime yolladı?" karışıyor.
    ..
    Katılıyorum. Çok işlem olan tahtalarda sorunu görmektense büyütecek bir durum. Öncesi ve sonrası meselesinde hata yapma olasılığı yüksek gibi diye düşünüyorum Ayrıca yoğun trade yapılan tahtalarda lot sayımını yapmadan başarı zor gibi görünüyor. izleyici olmadan işlem yapmak hatalı sonuçlar doğurabilir. Daha stabil yada dibini sıyıran tarzda olan tahtalarda çok iyi sonuçlar verecek umarım.

İstediğiniz hisseler oluğunda birkaç gün önceden bildirirseniz verileri biriktirmeye başlarım...

Selim, sana özel bundan böyle ISFIN her dâim hazır. Ne zaman istersen atabilirim....

Sayfa 814/983 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •