Sayfa 815/899 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Bugun 6.06 onemliydi gecti. Simdi en onemli direnc 6.30 seviyesi. Orayi kirarsa pandemi oncesi zirvelerini test edecektir. Asiri alim bolgesinde bulundugundan ve kardeslerine gore bariz ucuz kalmasi nedeniyle haftayi 7 ve uzeri kapatmasi temennisiyle. Ytd.

7 ve uzeri haftalik temennim yanlis anlasilmayayim. Ama 6.30 u yarin test etmesi kuvvetle muhtemel. Hacimle destekli teknikte ilk engel 6.30

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yav arkadaş sen bugün ne kadar güzel konuşuyorsun yav Ama 7 lira da olsa ben sövmeye devam edeceğim.

2. SODA - Soda Sanayii

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yav arkadaş sen bugün ne kadar güzel konuşuyorsun yav Ama 7 lira da olsa ben sövmeye devam edeceğim.
    Soda pwc ort. Değeri 9 tl lerin altında her rakamda söymeye devam,
    Amandjıdmdldkkdl

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Soda pwc ort. Değeri 9 tl lerin altında her rakamda söymeye devam,
    Amandjıdmdldkkdl

Bence o bile yükselecek dostum. İş bankası pazarlığı 9.32 'den açtı. 1 aylık ortalamayla hisseler çökemeyeceğini de biliyordu , yeni tebliği de. .. Bakalım spk ne diyecek . Umarım yanılmam.
    Hele o fiyatlara çıksın Kazım gibi deği de Berkacan gibi söverim belki ... Diğer hisselerin durumuna bakıp fırsat maliyetine de hesaplamak lazım.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Arkadaşlar 6.06 'da az eğleşir diyordum ama rahat geçti. Geçen haftalara göre işlem hacmi 10'a katladı. 6.06 sağlam destek diyebilir miyiz , yoksa konuşmak için erken mi ?

Dimitris sabah yazdim bugun 6.06 ustu kapasin yeter diye. Sagolsun yaniltmadi. Yarin da 6.30 direnci delsin gerisi corap sokugu gibi gelecek. Zaten ucuz deger bicilmesine ragmen bile babasinin fiyatina gore 6.46 si cepte. Bugunku balinalar bosuna ortaya cikmadi.
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bence o bile yükselecek dostum. İş bankası pazarlığı 9.32 'den açtı. 1 aylık ortalamayla hisseler çökemeyeceğini de biliyordu , yeni tebliği de. .. Bakalım spk ne diyecek . Umarım yanılmam.
    Hele o fiyatlara çıksın Kazım gibi deği de Berkacan gibi söverim belki ... Diğer hisselerin durumuna bakıp fırsat maliyetine de hesaplamak lazım.
    Berkecan gibi sövmek[emoji23][emoji23]

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ağzımdan bal damlıyor,
    Aynen öyle işbankası ort rakam olan 9.32 yi yazmış olmakla ortama buyu diyip dediğin gibi spk sen bana burdan gel dedi[emoji3]

8. 6.58 var sırada. ytd.
    Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer

Sayfa 815/899 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •