Sayfa 814/899 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Takaslara inanmıyorum, her türlü dümen var bu içkağıtçılarda.

Sodadaki bu durum neden boyle bilmiyorum. Diger tahtalardan ayri havasi var. Spk birde sodanin orani dusuruyor olmasin

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ky abi ky ) gelismis ulkelerdeki borsalarda guclu olan ky dir. Para tabana yayilmis )
     Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    200.000.000 milyonluk satış oldu,az buz değil

Bunca malı burdan nasıl aldılar?
    Alanlar ky mi ?[emoji28]

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

1 haftalik pasta demeyi unutmusum.
     Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Sodadaki bu durum neden boyle bilmiyorum. Diger tahtalardan ayri havasi var. Spk birde sodanin orani dusuruyor olmasin

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Birlesme olacaksa Soda suan 6.46 aslinda. Spk orani daha artirirsa daha yukarisi gercek fiyati. Birlesme iptal olursa yine artacak. Her halukarda sodali gunler basladi. Merilin 1 haftada net 36 milyon satisi bile dusuremedi.

Güzel yorum . Benden sana 10 yüz milyon baloncuk

En öfkeli yatırımcının üzerine gidiyorlar ki sinirlenip yanlış kararlar alalım.

6. Herkese iyi akşamlar,
    Herkes rasyodaki farktan bahsediyor gördüğüm kadarıyla.Bence şu an piyasada açığa satış yasağı olduğu için piyasada sağlıklı fiyatlamalar olmuyor.(Şişenin sodadan fazla yükselmesine üzülen bazı arkadaşlar var onu da anlamıyorum).Şu anki şişenin bizden cok yükselmesi viopta şişe short açanları köşeye kıstırmak amaçlı olabilir mi diye düşünüyorum.Bunu en net ya açığa satış yasağı kalkarsa ya da endeks düzeltmesinde göreceğiz bence.Bu arada oyağın birleşme süreci resmi başvurudan sonra yaklaşık 55 gün sürmüştü.27 nisanda resmi başvuru olduğunu varsayarsak bence haftaya pazartesi farklı şeyler konuşuyor olacağız.
    Saygılar

Bugun 6.06 onemliydi gecti. Simdi en onemli direnc 6.30 seviyesi. Orayi kirarsa pandemi oncesi zirvelerini test edecektir. Asiri alim bolgesinde bulundugundan ve kardeslerine gore bariz ucuz kalmasi nedeniyle haftayi 7 ve uzeri kapatmasi temennisiyle. Ytd.

7 ve uzeri haftalik temennim yanlis anlasilmayayim. Ama 6.30 u yarin test etmesi kuvvetle muhtemel. Hacimle destekli teknikte ilk engel 6.30

Sayfa 814/899 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •