Takaslara inanmýyorum, her türlü dümen var bu içkaðýtçýlarda.
Sodadaki bu durum neden boyle bilmiyorum. Diger tahtalardan ayri havasi var. Spk birde sodanin orani dusuruyor olmasin
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky abi ky) gelismis ulkelerdeki borsalarda guclu olan ky dir. Para tabana yayilmis
)SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 haftalik pasta demeyi unutmusum.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese iyi akþamlar,
Herkes rasyodaki farktan bahsediyor gördüðüm kadarýyla.Bence þu an piyasada açýða satýþ yasaðý olduðu için piyasada saðlýklý fiyatlamalar olmuyor.(Þiþenin sodadan fazla yükselmesine üzülen bazý arkadaþlar var onu da anlamýyorum).Þu anki þiþenin bizden cok yükselmesi viopta þiþe short açanlarý köþeye kýstýrmak amaçlý olabilir mi diye düþünüyorum.Bunu en net ya açýða satýþ yasaðý kalkarsa ya da endeks düzeltmesinde göreceðiz bence.Bu arada oyaðýn birleþme süreci resmi baþvurudan sonra yaklaþýk 55 gün sürmüþtü.27 nisanda resmi baþvuru olduðunu varsayarsak bence haftaya pazartesi farklý þeyler konuþuyor olacaðýz.
Saygýlar
Bugun 6.06 onemliydi gecti. Simdi en onemli direnc 6.30 seviyesi. Orayi kirarsa pandemi oncesi zirvelerini test edecektir. Asiri alim bolgesinde bulundugundan ve kardeslerine gore bariz ucuz kalmasi nedeniyle haftayi 7 ve uzeri kapatmasi temennisiyle. Ytd.
7 ve uzeri haftalik temennim yanlis anlasilmayayim. Ama 6.30 u yarin test etmesi kuvvetle muhtemel. Hacimle destekli teknikte ilk engel 6.30
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri