Sayfa 817/1009 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Big reset çokça söyleniyor ama açılım maddeleri yok , ben 1. maddeyi belirtyeyim sermaye piyasaları bitecek ,oturduguhn yerden al-sat yok artık
    Bu kapitalizmin bitişi, komunizmin gelmesi demek.

Bence zor.

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    41 bende basladım ,ama sadece sermaye piyasalarında olmaz ,meslek ile ilgili keyfe keder işde yapıyorum ,işiniz ne diye sorduklarında emekliyim yada trader im demek cok iyi karşılanmıyor
    Ben de 40 yaş civarı zincirleri çıkarıp atmayı düşünüyorum. 6-7 sene daha çalışsam yeter. Hadi olsun 10 sene.

3.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    41 bende basladım ,ama sadece sermaye piyasalarında olmaz ,meslek ile ilgili keyfe keder işde yapıyorum ,işiniz ne diye sorduklarında emekliyim yada trader im demek cok iyi karşılanmıyor
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben de 40 yaş civarı zincirleri çıkarıp atmayı düşünüyorum. 6-7 sene daha çalışsam yeter. Hadi olsun 10 sene.
    30dan 40a rüzgar gibi geçti, eminim 50 ve 60 daha çabuk geliyordur, birikimi olan icin cok kasmaya gerek yok bence, para bir yere kadar, ben de meslegimi daha kisitli süre ile yapıyorum artık

Aynen con vaynen reis !
    Yerliye %1, yabancıya %7, bi de üstüne utanmadan stopajı artırıp cezalandır !
    Yetmedi zorunlu karşılıkla yatırdığın paranın bir kısmını babalar gibi sana karşı kullansınlar !
    Bu şartlarda git bankaya binlerce dolarını emanet et keriz gibi.
    Yağma Hasan'ın böreği mi la bu ? Zıkkımın karekökünü yesinler.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE REİS !!! İZİNDEYİZ REİS...

Adsız.jpg

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    kayayı aşındıran dalgaların gücü değil sürekliliğidir.!!!
    a river cuts through rock not because of its power but because of its persistence .!!!
    Bu devirde önemli olan paranın değerini korumaktır.!!!
    BüyükResimde döviz ve gram altın .!!
    Yastık altı.!!!
    Daldaki 3 kuştan.!!
    Cepteki. Tek kuş en sağlamı.!!!

5. Kapitalizm her şeyi kontrolü altında tutmak istiyor. Kim ne kadar harcadı. Vergiyi tam verdimi? Ne kadar kazanıyor. Mal mülk var mı.
    Bu bir nevi komünizm zaten.
    Nasıl yaşayacağımızı bile kontrol altında tutmak istiyorlar.
    Komünizmin ağa babası bu olsa gerek.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Bence bir erkeğin emeklilik yaşı 55 kadının ki 50 olmalı minimum çünkü bunun altı genç olur ve
    o yaşa kadar en az 1 evi 1arabası ,bankada 1 milyon TL si ve aylık kazancı 10 000 TL olmalı o zaman emeklilik güzel .
    Bunlar bende var mı hayır yok onun için hala çalışıyoruz. Bakalım ömrümüz ne kadar izin verecek

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bence bir erkeğin emeklilik yaşı 55 kadının ki 50 olmalı minimum çünkü bunun altı genç olur ve
    o yaşa kadar en az 1 evi 1arabası ,bankada 1 milyon TL si ve aylık kazancı 10 000 TL olmalı o zaman emeklilik güzel .
    Bunlar bende var mı hayır yok onun için hala çalışıyoruz. Bakalım ömrümüz ne kadar izin verecek
    Hani kadın-erkek eşitti. erkek niye daha geç emekli oluyor? Erkekler insan değil mi?
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Oran vereyim 10 bin dolar ve euro için oranlar 2 ve 1 veriyorlar artık .

TL için 19.25 var 25 bin ve üstüne .

Bir kamu bankasında bugün verilen güncel oranlar internet bankacılığından sizde açabilirsiniz dediler bu oranlarla
    Dostum bankayı açık ver de bakalım.
    Bilmece gibisin bak.
    Fıstıkta da böyle oldu.
    Hep bana rabbena...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 817/1009 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •