Sayfa 818/1001 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,537 - 6,544 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    gundi bos isler bunlar
    insanlar dogruyu soyluyor sabah aksam yukselicek yazan sensin !!! burasi viop basligi ise 2200 lerden l borsa dusmez diyen adam teminat tamamlamak icin donunu satliga cikarmistir
    ha islem yapmiyorsan amacin burda bos zamanini gecirmek ise o zaman mesajlarin altina bos zamanimi gecirmek icin yaziyorum diye yaz

sindo 1970 uzeri kapanis yaziyorum demis simdi endeks burdan %2 dusmus olsa tepki cekmez ustune birde alkis alir
    neden dunku dusute 1826 dip diye yazmisti herhalde
    1826 dipden alanlar suan karda ama senin gibi 2200 de 2300 de borsa dusmez diyen kisileri dinleyen yoktur ama dinleyen ahmak varsa o zaman kesin suan zarardadir
    islem yapmiyorsan bile kar ve zararin ne oldugunu biliyorsundur
    birisi + digeri -

simdi bu adam 1826 rakamini bir yerinden cikarmadi .. 1 sefer cikar tutsun 2 sefer cikar tutsun ama defalarca dogru analizi var kendine gore cizgileri teknigi var
    kalkip teknik diye birsey yoktur yazamazsin
    culpa,

topiğimde dün paylaştım bu bantları , ve kademeli alıma geçtiğimi yazdım.
    eyvallah dürüst adammışsın ,
    ha unutmadan o TA bunları ipten aldı , ama senin yaptığını yapıp dürüst olamıyorlar çoğu.
    bol kazançlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. manif benim 1977 hareketini gelen zam kesti maç berabere mi bitecek buralardan.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. insanın psikolojisini nasıl değiştiriyorlar dün BİM tabanda 67.400 de 100 bin lot alıcı bekliyordu ,epey de bekledi ,pek kimse yanaşmadı
    bir gün sonra her yer yemyeşil olunca aynı hisseyi şimdi 73.700 den almaya çalışanlar var
    Niye almaya çalışıyor kafasında ki la 1 hafta önce 76 liraydı oraya çok çabuk ulaşır diye mi düşünüyor ,bilmiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Artırıyorum...kim diyorsa ben %20 fazlasını diyorum...Reisi yaktık,şimdi..
    Bu enflasyonist ortamda denilen fiyatlar olmaz demiyorum, ama
    UYMA GAZOZ KAPAĞI İLE OYNAYANLARA diyorum.
    Sen her foruma lazımsın.

5. pompala behçet bu gece akaryakıt istasyonlarında 00:00 de yayında
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. yonca ,eregl,kuş bunların biraz daha atağa kalkması gerek son 100 metrede.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Gundwane buradaki sorun fiyatlar zig zag giderken sürekli ölümüne fışkırdı vs demen. Borsa zaten yukarı gidecek, enflasyon var diyosun bu şekilde zaten sürekli herkes haklı oluyor. Zamanında tüpras petkim petrol gaz fışkırıyodu şimdi de eregli thy kuş uçtu vs yatayda bi yere gitmiyo. Bütün risk algısını böyle egale edemezsin. Dün tabana çaktılar, bugün de alıyolar. Buradaki kazançlı kişi sen degilsin, riski ön görüp önden satıp dün de mal alan kişiler.

Sen burada bu tip yorumlarla üyelerin algısına oynuyosun. Hep ölümüne boğa, nasıl olsa fışkıracak muhabbeti. Sadece 1 gün dedin mi bu risk var diye?

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yonca ,eregl,kuş bunların biraz daha atağa kalkması gerek son 100 metrede.
    son 100 metrede satış gelir.sen olsan bu fiyatlardan kapanışta hisse alır mısın

Sayfa 818/1001 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •