Sayfa 819/1001 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Viop - XXIV

Alıntı Originally Posted by MaRToNiKi Yazıyı Oku
    O kadar büyük işlemler yapıyorsan burada işin ne?
    Niye vakit harcıyorsun? Egonun mastürbasyonunu git başka yerlerde yap.
    Çok paran olabilir ama adam ol önce, duyan da burada kimse 50-100 lottan aşağı işlem yapmıyor sanacak.

Her gün ağlanma, her gün ağlanma.. İşin zor valla..
    hahaha.. kendini tarif etmişsin.. 20 kontrat ile hızlı açıp kapanabilirsin bunlar genellenemeyecek şeyler..5 dakika bile ekrandan ayrılamıyorsan yanlış demektir strateji.. sürekli işlem yapmıyorum.. bu net değil mi zaten.. opsiyon işlemi ile zaten bant içine almışım demektir.. neyse sen 20 kontrat ile çok hızlı açtım kapadım filan demeye devam et ve adam ol ki abuk sataşmalara girme..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Bir insan için 20 kontrat demek bütün mal varlığı artı çekmiş olduğu tüketici kredisi demek olabilir. Başka bir insan için 100 kontrat çıtırlık pozisyon bakmayı unuttuğu kontrat sayısı anlamına gelebilir. Her iki gruptan insanları bizzat tanıdım / tanıyorum.

Gazoz kapağı boyutu herkes için değişken olabilir. 30k teminat için 20 kontrat gırtlak demektir, 10 milyon teminat için 100 kontrat gazoz kapağıdır.
    doğru.. her insan için farklı..

ama çok hızlı kapandım açtım filan dediğinde 20 kontrat mevzusu genel işlem likitliği içinde gazoz kapağı büyüklük olduğu için bir zorluk teşkil etmiyor.. burası net..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Trump, aşı olmazsa da virüs hayatımızdan çıkacaktı diyor, sürü bağışıklıyla olacaktı diyor..sürü bağışıklığı demek virüsün nerdeyse her eve girmesi demektir..sürü bağışıklığı aşamasında can kayıplarının ne kadar artacağından bahsetmiyor tabiki..aşıya odaklanmış adam..aşı ile bir anda kaybolacak diyor..bu adamı ciddiye alıp da oy verenler ne oranda olacak merak ediyorum

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahaha.. kendini tarif etmişsin.. 20 kontrat ile hızlı açıp kapanabilirsin bunlar genellenemeyecek şeyler..5 dakika bile ekrandan ayrılamıyorsan yanlış demektir strateji.. sürekli işlem yapmıyorum.. bu net değil mi zaten.. opsiyon işlemi ile zaten bant içine almışım demektir.. neyse sen 20 kontrat ile çok hızlı açtım kapadım filan demeye devam et ve adam ol ki abuk sataşmalara girme..
    He koçum he..

Belki sana çerezlik gelir kusura bakma ama şu hesaba ne diyeceksin acaba?

20 lot ile 3 pip karla pozisyon kapayınca 150tl brüt, 100tl net kar..
    Günde bu işi 5 kere yapsan 500tl net kar..
    Ayda 20 iş gününde 10.000tl net kar..

Bereket versin, daha ne olsun?
    Ama sen karmaşık hesaplara alışıksın şimdi siyaset ve politika yanında kafanı bulandırır şimdi..

Senin gibiler milyonler kulübü gibi bir topik açsın da egolarınızı orada tatmin edin..
    Buradan bir şeyler öğrenmeye çalışan garibanları da kibrinizle küçümsemeyin..
    Bi düşersin, ne oldum demeye fırsatın olmaz..
    Son düzenleme : MaRToNiKi; 16-09-2020 saat: 12:36. Sebep: tl sembolü sıkıntısı
    Sizi yıpratan insanlardan sessizce uzaklaşın.. (Üyelik : Mayıs 2007)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    cahil cahil l konuşuyor..

13 yıldır VOBDAYIM..her sistemi-yöntemi denedim.

sistem olmadan kazanmak bence çok zor

35-40 adım aynı yöndeyse ,sonraki adımların o yönde olması %90 dır.

yani sistem testlerinde 40 işlemle güzel grafiğiniz varsa gelecek 5 işleminde o yönde olması çok yüksek olasılıktır.

özellikle LONG-FLAT İŞLEMLERDE KAR ORANI SHORT-FLATİN 2 KATIDIR.(SEBEBİNİ DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTIK)

MİSAL BUNUN ilk 4-5 işleminin isabetli olma olasılığı kaç?

Alıntı Originally Posted by MaRToNiKi Yazıyı Oku
    He koçum he..

Belki sana çerezlik gelir kusura bakma ama şu hesaba ne diyeceksin acaba?

20 lot ile 3 pip karla pozisyon kapayınca 150tl brüt, 100tl net kar..
    Günde bu işi 5 kere yapsan 500tl net kar..
    Ayda 20 iş gününde 10.000tl net kar..

Bereket versin, daha ne olsun?
    Ama sen karmaşık hesaplara alışıksın şimdi siyaset ve politika yanında kafanı bulandırır şimdi..

Senin gibiler milyonler kulübü gibi bir topik açsın da egolarınızı orada tatmin edin..
    Buradan bir şeyler öğrenmeye çalışan garibanları da kibrinizle küçümsemeyin..
    Bi düşersin, ne oldum demeye fırsatın olmaz..
    konuya nerden geldik ?

"1- Ekran başında olacaksın, flat değilsen tuvalete bile gitmeyeceksin. (Evet)
    2- Dünkü gibi hızlı işlemlerde terste kaldıysan hemen stoplayacaksın. (Evet)"

şeklinde ifadeler var.. diğerleri, kaldıraç mevzusu mesela, normalde zaten standart kabul edilebilir şeyler.. ama bu iki maddede ancak düşük kontratla/düşük sermaye ile yapabileceğin şeyler.. hemen stoplaman mümkün olmayabilir büyük pozda.. ayrıca ekrandan beş dakika bile ayrılamamak stratejinin yanlış olduğunu net gösterir..zamanla öğrenirsin..

7. Froto spot - 2.15 %
    Froto vadeli eylül +0.36 %

Gel de vadeli piyasada işlem yap.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

17 yasındaki islamcı münazaracı aynştayn vob dersi vermeye gelmiş.. komedi..

indikatör ve geçmiş data temelli sistemleri nasıl paçavra ettikleri belli..oyun parkında oynamaya devam et sen.

Sayfa 819/1001 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •