Sayfa 82/167 İlkİlk ... 3272808182838492132 ... SonSon
Arama sonucu : 1333 madde; 649 - 656 arası.

Konu: GARAN - Garanti Bankası

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Lan bak bak, bak aklıma gene şeytanın avukatlığı geldi.
    BBVA nın son aldığı hisseler acaba gerçekten bbva nın mı yoksa doğuş grubunun yurt dışına para kaçırma yönteminin başka bir yolu mu?
    Yanlış anlaşılmasın kimseyi suçlamıyorum sadece soruyorm, çünkü 80-90 liralık hisseler 15 liradan göz göre göre peşkeş çekildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
    İşbankası buna göre çok pirimli yani %100 cıvarı,bu %75,bunda çok alevera oluyor birazsa ondan,işe göre 28 olması gerekir,tabi bizim tahminimizle olmuyor top tahtacılarda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Lan bak bak, bak aklıma gene şeytanın avukatlığı geldi.
    BBVA nın son aldığı hisseler acaba gerçekten bbva nın mı yoksa doğuş grubunun yurt dışına para kaçırma yönteminin başka bir yolu mu?
    Yanlış anlaşılmasın kimseyi suçlamıyorum sadece soruyorm, çünkü 80-90 liralık hisseler 15 liradan göz göre göre peşkeş çekildi.
    Önce sunu sormak lazım,bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü,yani endexsin yükselişi gerçekçimi ?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Endeksi bilmem ama bankalar hala çok çok ucuz. Sorun güven. Muhtemelen yabancıya yine bazı tavizler verildi.
    Onlarda vur kaç yapıyor olabilir.

5. Yaz aylarındaki banka rallisi eski ve yerli borsacıları neden tedirgün etti anormal bir durum yok ...

2 ile 10 dolar arasında tarihsel işlem gören bankalar 1 dolar altında debelenince insan şaşırmıyor değil çoğu 4 te bi 1 fiyatında hala..

Takaslara bakınca Citibank %20 decuhe %30 lot artırmış bankalarda mesela....6 haftada olan bu eskiye 2021 sonuna dönüş yaşamış takaslar ....bilanöolar parlak olunca fiyat da ilerliyor haliyle....

Yabancı bıyıklı takasının ise 1 sene öncesi değerlerine dönme emareleri var sonbahar da ve kışın satan aynı gruplar geri almış ise ...varlık fonu katar fonu suudi fonu diye thy ve kamu şirket hisselerine giren parayla tetiklenen daha bir coşan panik yükselişe kayıtsız kalmayan aynı Bıyıklı citi bofa deutche bank yabancı görünen türk borsacı grup girişi olabilir.
    Yabancı bir hissede neden %90 yukarı yaptırsın ki thy . 55 den 70 geldi %25-30 tatlı bir net yabancı girişi oldu .

Bankalara bıyıklıların ve ciddi spekülatif %55-%90 yaparız abimcilerin girdiği besbelli ... citibank takaslarını 10 senedir analiz eden arkadaş bize bilgi versin lütfen gelen çorumlu mu muş lu mu kuzey ıraklı mı hangi yöreden abd vatandaşı johnny görünümlü o türkler hangi aşiretin adamı bu citicileri merak ettim de.... deutche tahmin etmek kolay isviçreli türk zenginler ve malum almancı camia kökenli , siyasi ve yerleşik türk firma kaynaklı fonlar da olabiliyor...
    Saygılar

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    THY de bir şahsın 100 lira yapacağını duymuştum, fiyat daha 27 liralardaydı, hedefe sağlam adımlarla gidiyor. O söylentiye inanmadım ama maalesef doğru çıktı.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Garan YIP e alınsın..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Garan daki hareketleri tukas yapsaydı, bahşişini önden alan spk çoktaaan 3. vbts yi koymuştu. Du bakalım garana da aynı uygulamayı yapabilecek şeyleri var mı?

Sayfa 82/167 İlkİlk ... 3272808182838492132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •