Sayfa 82/100 İlkİlk ... 3272808182838492 ... SonSon
Arama sonucu : 796 madde; 649 - 656 arası.

Konu: GEDZA - Gediz Ambalaj

1. Bizim gedosun tahtasının çok cimri ayıp denen durumlar var .Bu faşist tahtasına tanrim fırsat vermesin
    Tabi gedosu yönetenler neden hisselerine yani şirkete sahip çıkmazlar.ey tahtayı duyun sesimizi bir gün sıra sizede gelebilir.hissenize sahip çıkın.nokta.ytd

2. Kötü günlerde bilgi paylaşmayan her sey çok iyi iken hiç bilgi paylaşmasını bu gedza bir gün hak ettiği yere gidecektir sabırlı olanlar için.cali arkasından slm.lar tahtanın daimi gerçek cali arkasindakilwre.nokta ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Cemal190757 Yazıyı Oku
    Kötü günlerde bilgi paylaşmayan her sey çok iyi iken hiç bilgi paylaşmasını bu gedza bir gün hak ettiği yere gidecektir sabırlı olanlar için.cali arkasından slm.lar tahtanın daimi gerçek cali arkasindakilwre.nokta ytd
    cemal bey bekliyoruz sattığımız yok...forumda pek yazmasakda gedza satış hedefimden oldukça uzakta daha buradayız sonuna kadar...

kendi kendilerine çalıp oynadılar. 1 lot ile kapanış fiyatını belirlediler.

5. Alternatif maliyetleri göz önüne aldığımızda bu seviyelerden (benim gibi uzun vadeciler dahil) maliyeti olan yoktur, satan zararına satıyordur...Az biraz ekleme yaptım bakalım hayırlısı...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. Gedzada...fasızme karsı omuz omuza.nokta.

7. Cuma gunu is yatirim dan bir abi kizdi ve tahtaya ates etti 200 bin lotu sert birakti devre keserde yazdigim kademeli 3x.xxx lot mal sayesinde tahta devre kesmedi abinin sayesinde biraz daha lot arttirmis oldum. Benim icin hic sikinti yok seve seve beraber kazanacagiz ben eklemeye devam ediyorum satisa atis ettikce ben alisa ates ediyorum , sirketin aktifleri 1.1 milyar duzeyinde ceyreklik satislar 175 m ki ben bunun seffaf olmadigini dusunuyorum.Bence ilerleyen donemlerde 220 bandini gorecegiz. Biraz geriye dogru baktigimizda veriler uyusmuyor. Sirket son 7 senede dolar bazli ozsermayesini 3 e katlamis pd/dd 1.19 sermaye 40 milyon lot toplu olagan ustu yedek 500m ne film ama vay anam vay. Herkese slmlr YTD.

8. Vay vay sana neler yapmışlar yavru gedos sana ne yaparlarsa yapsınlar sen bir gün sahlanacaksinda seni kurcaliyanlar bir gün sınıfta kalacaklar.eski gedzacilar akcaydan slm.lar sagliklar bol kazançlar.nokta ytd

Sayfa 82/100 İlkİlk ... 3272808182838492 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •