Sayfa 820/1002 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    abi kafa yormuyok egleniyok işte be Yav
    Bnm burda arkadaşım yok abi
    Özellikle sen hiç sevdiğim bi tip değilsin ha kurnaz tilki bey
    Emlak topiğinde
    Emlakçıları nası kandırdığını annatmağa devam et kardeş sen
    Hadi bakıym))
    Iyyk miğden galgtı yatıyom ben yatanzi baybay
    Benim kibarlığımı yanlış anlamışsın ! Senin sevgine mazhar olmak zuldür. Emlakçılara yapılanlar zoruna gittiğine göre kafa aynı kafa.... Tam bir bulanık su ustasısın. En iyisi yasaklı listeme eklemek.

2. Bırrakkkk şimdi laf salatasını
    Hmn ekle de
    Çoluk cocuk zırıltısına alışık değilik kurban
    Thanks a lot
    Offf beaaa
    Adam taze mayıs gibi yapıştıydı
    Kurtulduğuma inanamıyorum
    Son düzenleme : Moruk; 15-08-2021 saat: 23:44.

3. 2020 yılsonu kurunu 7,40 lardan alırsak, sanki sene sonu 8,60-70 civarı kapanış makul gibi. Bu senaryoyu bozacak tek gelişme, 300-400k daha Afgan ın ülkemize gelmesi. O zaman foncular doları düşürmeye gelir

4. Çin hükümeti Taliban ın Kabil i ele geçirmesi halinde kurulacak olan hükümeti tanıyacağını açıkladı.

Bu durumda Çin, Taliban'ın kuracağı hükümeti tanıyan ilk ülke olacak.

Çin, Doğu Türkistan da uygulamakta olduğu soykırıma son vermesi için yapılan her uluslararası çağrıya Uygur Türklerine soykırım yapmadıkları ve mücadele edilenin radikal İslamcı terörizm olduğu iddiasıyla yanıt veriyordu.

https://www.karar.com/dunya-haberler...e-oldu-1628737

Cin icin bu ne yaman celiskidir.

Bir yerde, mucadele edilenin radikal islamci teror oldugunu soyleyeceksin, diger yanda, belki de dunyanin en radikal islamci teror devletini taniyacagim diyeceksin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,958
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Çin hükümeti Taliban ın Kabil i ele geçirmesi halinde kurulacak olan hükümeti tanıyacağını açıkladı.

Bu durumda Çin, Taliban'ın kuracağı hükümeti tanıyan ilk ülke olacak.

Çin, Doğu Türkistan da uygulamakta olduğu soykırıma son vermesi için yapılan her uluslararası çağrıya Uygur Türklerine soykırım yapmadıkları ve mücadele edilenin radikal İslamcı terörizm olduğu iddiasıyla yanıt veriyordu.

https://www.karar.com/dunya-haberler...e-oldu-1628737

Cin icin bu ne yaman celiskidir.

Bir yerde, mucadele edilenin radikal islamci teror oldugunu soyleyeceksin, diger yanda, belki de dunyanin en radikal islamci teror devletini taniyacagim diyeceksin.
    Çin bu,adı Çin işi Cin işi,esas sebep ABD yüzünden,ABD nereye saldırırsa oda tersini yapıyor.

6. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, yılın ilk altı ayında; kredi kartı borcunu ve tüketici kredisini zamanında ödeyemeyen 603 bin vatandaşın, bankalar tarafından icraya verildiğini açıkladı.

Bulut, borcunu zamanında ödeyemediği için bankalar tarafından takibe alınanların sayısının geçen yıla göre yüzde 75 oranında arttığını belirtti.

https://odatv4.com/ekonomi/korkunc-r...5-artti-207820

7. bugun mevduat donusumde aylıktan gunluge cevırdım..

bır ıhtımal 8.30 lara gelırse cevırecegım.

aylikta 18 oran gunlukte 15 e dusuyor..

bir daha da aylik baglamam.

yalniz soylede bir durum var bugunku mevduat oranina gore yillik % 18 mevduat , tam dolar / tl 10 a denk geliyor.10 un altinda mevduatci kar yazar..

bakalim ne olacak.

Erdoğan: Önümüzdeki dönemde yeşil ekonominin gerisinde kalmamak için gerekli ilave tedbirleri hayata geçireceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 820/1002 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •