Bırrakkkk şimdi laf salatasını
Hmn ekle de
Çoluk cocuk zırıltısına alışık değilik kurban
Thanks a lot
Offf beaaa
Adam taze mayıs gibi yapıştıydı
Kurtulduğuma inanamıyorum
Son düzenleme : Moruk; 15-08-2021 saat: 23:44.
2020 yılsonu kurunu 7,40 lardan alırsak, sanki sene sonu 8,60-70 civarı kapanış makul gibi. Bu senaryoyu bozacak tek gelişme, 300-400k daha Afgan ın ülkemize gelmesi. O zaman foncular doları düşürmeye gelir
Çin hükümeti Taliban ın Kabil i ele geçirmesi halinde kurulacak olan hükümeti tanıyacağını açıkladı.
Bu durumda Çin, Taliban'ın kuracağı hükümeti tanıyan ilk ülke olacak.
Çin, Doğu Türkistan da uygulamakta olduğu soykırıma son vermesi için yapılan her uluslararası çağrıya Uygur Türklerine soykırım yapmadıkları ve mücadele edilenin radikal İslamcı terörizm olduğu iddiasıyla yanıt veriyordu.
https://www.karar.com/dunya-haberler...e-oldu-1628737
Cin icin bu ne yaman celiskidir.
Bir yerde, mucadele edilenin radikal islamci teror oldugunu soyleyeceksin, diger yanda, belki de dunyanin en radikal islamci teror devletini taniyacagim diyeceksin.
CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, yılın ilk altı ayında; kredi kartı borcunu ve tüketici kredisini zamanında ödeyemeyen 603 bin vatandaşın, bankalar tarafından icraya verildiğini açıkladı.
Bulut, borcunu zamanında ödeyemediği için bankalar tarafından takibe alınanların sayısının geçen yıla göre yüzde 75 oranında arttığını belirtti.
https://odatv4.com/ekonomi/korkunc-r...5-artti-207820
bugun mevduat donusumde aylıktan gunluge cevırdım..
bır ıhtımal 8.30 lara gelırse cevırecegım.
aylikta 18 oran gunlukte 15 e dusuyor..
bir daha da aylik baglamam.
yalniz soylede bir durum var bugunku mevduat oranina gore yillik % 18 mevduat , tam dolar / tl 10 a denk geliyor.10 un altinda mevduatci kar yazar..
bakalim ne olacak.
Erdoğan: Önümüzdeki dönemde yeşil ekonominin gerisinde kalmamak için gerekli ilave tedbirleri hayata geçireceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri