Sayfa 820/999 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kendileri çalıp kendileri oynuyor şimşek 2 gündür londrada aynı şeyleri anlatıp sosyal medya üzerinden buraya servis edilip oyun dönüyor.Bir olaya dikkat çekmek istiyorum 1.250 milyar dolar çıkış oldu yabancı gözüken tarafta karını alıp çıktılar kendime gri listeyi ve temmuzdaki not artırımını neden beklemediler diye sordum şahsi düşüncem bunlardan bir tanesi gerçekleşmeme ihtimali olabilir yanılabilirim ben oyumu gri listeden yana kullanıcam .Diğe bir konu doların ufak ufak hareketi tahvilde kar al yapıyor olabilirler ufak ufak beklenen turizm hareketi yok aynı zamanda Avrupa şampiyonası turizm hikayesini frenledi dünyada .Oynak bir vade sonu olacak önümüzdeki hafta .Piyasada katalizör azaldıkça bazı tahtalar şişiriliyor piyasa uzmanlarıda yok çarpan vs hikayesine ucuz diyor bunu söyleyip tezgahta satış yapamazlarsa işsiz kalırlar sistem tamamen bazı tahtalarda sürü psikolojisine döndü
    Para yok, artık nasıl olacak bilmiyorum ama şoklanacagız aniden
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bimas nasıl şort açtın mı....
    Evet ama ısrarcı olmam
    Simsek in vergi zam dan başka bir işe yaradığı yok
    Bahşiş okul harçlıklarına bile göz dikmiş
    Bu durum borsaya gelmesi düşünülen vergi için olumsuz bence
    Bahsislere vergi getirilecek kdr kasa hortumlanmissa
    Borsacilarin söz etmeye hakkı yok diyebilirler

3. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Perihan Tantuğ
    @perihantantug
    Cevdet Yılmaz:

Vergi Taslağı Hakkında ;

Teknik çalışmalarda doğal olarak çeşitli alternatifler değerlendirilmektedir.

Çalışmalar tamamlanıp resmi bir teklif niteliği kazanmadan yapılacak yorumlar, spekülasyondan öteye geçmeyecektir.

Bu çerçevede, kaynağı şeffaf olmayan haberlere ve yetkili kişi ve kurumlar dışında yapılan paylaşımlara itibar edilmemelidir.

Cevdet bey tamam güzel söylüyorsunuzda borsada vergi hikayesini Reuters sa servis eden hakkında ne işlem yaptınız yapılan bu manipülasyonla kayıpları olan insanlar oldu ama kimse sorgulamıyor aracı kurumlar rahat bir şekilde kulağına üfleniyor olmuyorsa kuvvetli pozisyon takip eden simsarlar var , kulağı delikler hükümete yakın çevreler bir şekilde bu haberleri biliyor .Sonra borsa oyun yeri değil diye konuşmalar oluyor .Birde bu vergi olayı biraz sulu hale geldi piyasada doğruysa milletin bahşişine kadar düşüldüyse vay halimize
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. Bizim hökümet bu yunanla 7 gün vizesiz geçişi niye imzaladı acap.

Ortalık yunanda yiyom içiyom 10 avro verip çıkıyom videosuyla haberiyle doldu kaldı.

Yurt dışı çıkış harcının yükselmesi bu yüzden gündemde ellam.

yunana döviz gidiya.

https://onedio.com/haber/hem-guzel-h...y-oldu-1229795

bu vergi işi çok sulandırıldı.
    şüyuu vukuundan beter derler ya, her taslağı kamuoyu ile paylaşıp gelen tepkiye göre, geri veya ileri adım atmak tehlikeli.

6. Dün sosyal medyada bir taslak gördüm
    Uydurma mi gerçek mi bilmiyorum
    %10 vergi yazıyordu
    Bitirir borsayı
    Uydurma da olabilir . Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bizim hökümet bu yunanla 7 gün vizesiz geçişi niye imzaladı acap.

Ortalık yunanda yiyom içiyom 10 avro verip çıkıyom videosuyla haberiyle doldu kaldı.

Yurt dışı çıkış harcının yükselmesi bu yüzden gündemde ellam.

yunana döviz gidiya.

https://onedio.com/haber/hem-guzel-h...y-oldu-1229795
    Yunan akıllı. Orta alt sınıfın tercih ettiği, boş kalacak olan adaları bu kapsama alarak dolduruyorlar. Avrupalı zenginlerin gittiği Mykonos ve Santorini gibi adalara böyle birşey yapmasına gerek yok.
    bende yılda enaz 3-4 kez Yunan adalarına giderim, hesaplar ucuz doğru ancak mekanlar alt ve orta sınıf mekanlar. O mekanı kalkıp bodrum, çeşmedeki lüks yerlerle karşılaştırmak doğru değil. Aynı segment değiller.
    Otellerin çoğu da pansiyon seviyesinde Yunan adalarında.
    Ama bence tercih görmesinin nedeni fiyat değil. Oralardaki serbest yaşam tarzı ve burası gibi kalabalık olmaması.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Dün sosyal medyada bir taslak gördüm
    Uydurma mi gerçek mi bilmiyorum
    %10 vergi yazıyordu
    Bitirir borsayı
    Uydurma da olabilir . Ytd
    tanıdığım Şimşek er ya da geç borsada yerlilere vergi getirir. 1 yılı aşkın süredir görevde olup getirmemiş olması da yerel seçimler nedeniyle.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 820/999 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •