Evet ama ısrarcı olmam
Simsek in vergi zam dan başka bir işe yaradığı yok
Bahşiş okul harçlıklarına bile göz dikmiş
Bu durum borsaya gelmesi düşünülen vergi için olumsuz bence
Bahsislere vergi getirilecek kdr kasa hortumlanmissa
Borsacilarin söz etmeye hakkı yok diyebilirler
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Perihan Tantuğ
@perihantantug
Cevdet Yılmaz:
Vergi Taslağı Hakkında ;
Teknik çalışmalarda doğal olarak çeşitli alternatifler değerlendirilmektedir.
Çalışmalar tamamlanıp resmi bir teklif niteliği kazanmadan yapılacak yorumlar, spekülasyondan öteye geçmeyecektir.
Bu çerçevede, kaynağı şeffaf olmayan haberlere ve yetkili kişi ve kurumlar dışında yapılan paylaşımlara itibar edilmemelidir.
Cevdet bey tamam güzel söylüyorsunuzda borsada vergi hikayesini Reuters sa servis eden hakkında ne işlem yaptınız yapılan bu manipülasyonla kayıpları olan insanlar oldu ama kimse sorgulamıyor aracı kurumlar rahat bir şekilde kulağına üfleniyor olmuyorsa kuvvetli pozisyon takip eden simsarlar var , kulağı delikler hükümete yakın çevreler bir şekilde bu haberleri biliyor .Sonra borsa oyun yeri değil diye konuşmalar oluyor .Birde bu vergi olayı biraz sulu hale geldi piyasada doğruysa milletin bahşişine kadar düşüldüyse vay halimize
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Bizim hökümet bu yunanla 7 gün vizesiz geçişi niye imzaladı acap.
Ortalık yunanda yiyom içiyom 10 avro verip çıkıyom videosuyla haberiyle doldu kaldı.
Yurt dışı çıkış harcının yükselmesi bu yüzden gündemde ellam.
yunana döviz gidiya.
https://onedio.com/haber/hem-guzel-h...y-oldu-1229795
bu vergi işi çok sulandırıldı.
şüyuu vukuundan beter derler ya, her taslağı kamuoyu ile paylaşıp gelen tepkiye göre, geri veya ileri adım atmak tehlikeli.
Dün sosyal medyada bir taslak gördüm
Uydurma mi gerçek mi bilmiyorum
%10 vergi yazıyordu
Bitirir borsayı
Uydurma da olabilir . Ytd
Yunan akıllı. Orta alt sınıfın tercih ettiği, boş kalacak olan adaları bu kapsama alarak dolduruyorlar. Avrupalı zenginlerin gittiği Mykonos ve Santorini gibi adalara böyle birşey yapmasına gerek yok.
bende yılda enaz 3-4 kez Yunan adalarına giderim, hesaplar ucuz doğru ancak mekanlar alt ve orta sınıf mekanlar. O mekanı kalkıp bodrum, çeşmedeki lüks yerlerle karşılaştırmak doğru değil. Aynı segment değiller.
Otellerin çoğu da pansiyon seviyesinde Yunan adalarında.
Ama bence tercih görmesinin nedeni fiyat değil. Oralardaki serbest yaşam tarzı ve burası gibi kalabalık olmaması.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri