Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
palladium avm (ataşehir) akbank'a devir oldu. tahincioğlu'nun 300 milyon dolarlık krediyi ödeyememesi sebebiyle.
baya ciks bir avm idi. bir kaç yıla bankalar gayrimenkul zengini olacaklar. krediyi verirken bunu tahmin ettiklerini sanmıyorum![]()
bankadan evler satılıyor.sahibi banka,alınır mı?
haciz malı hayır getirmez derler ama ,sen almazsan başkası alıyor...
bana reklam geliyor.ondan sordum.
bankalar telekom şirketine bile ortak oldular.
2018 yılı:
Hariri ailesinin, Suudi Telekom Şirketi’yle (STC) ortak olduğu Oger Telecom, 2005 yılında Türk Telekom’un yüzde 55’ini satın almıştı. Satın alma Oger Telecom’un Türkiye’de kurduğu Ojer Telekomünikasyon A.Ş. (OTAŞ) adlı şirket üzerinden yapılmıştı.
OTAŞ, Türk Telekom’u satın almak için bankalardan kullandığı kredinin yeniden finansmanı için 2013’te aldığı 4.75 milyar dolar krediyi ödeyememişti.
Geçen aylarda konuya ilişkin yapılan toplantıya bankalar, hükümetten yetkililer, hukuk firmaları ve danışmanlık firmaları katılmış, toplantıda OTAŞâ€™a ait yüzde 55 Türk Telekom hissesinin bankaların ortaklığında kurulacak yeni şirkete devredilmesine yönelik plan öne çıkmıştı.
Plana göre yeni şirkette bankalar, kredideki payları oranda hisseye sahip olacak.
OTAŞâ€™a verilen kredide Akbank yaklaşık 1.5 milyar dolar, Garanti 1 milyar dolar, İş Bankası ise 500 milyon dolar paya sahip.
bugün twitter:
Lütfü Türkkan
@LutfuTurkkan
·
20d
Türk Telekom’u yaklaşık 5 milyar $ soyan Hariri Ailesi hakkında herhangi bir işlem başlatılıp başlatılmadığını sormuştum. Soru önergesinin üzerinden 1 yıl geçti ama halen cevap gelmedi. Cevabı elini kolunu sallayarak Türkiye’ye gelen Saad Hariri verdi.
Son düzenleme : ajfa; 09-01-2021 saat: 20:22. Sebep: imla
Bu kaçıncı buradan gidiyorum mesajınız bu kaçıncı geri dönüşünüz ben unuttum siz hatırlıyor musunuz ? Başlığınızı açtırdınız ama ora yetmedi geri buraya geldiniz .. Niyetinizi daha iyi anladım . Siz hiç zahmet etmeyin ben göndereyim sizi o yerlere orada kendi kendinize yazın ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Balık hafızalı deyimi yanlış o zaman. Camı hatırlamaması lazım.şaka bir yana deneydeki balık degil biziz, grafige defalarca bakıp hatırlıyoruz herşeyi, kararlar veriyoruz ama ekran karşısına geçince hemen unutuyoruz kararlarımızı. Hemde 4.seferde degil her seferde. Pala kandırıyor bizi camın ardında sırıtıyor sonra.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri