Sayfa 821/1001 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Viop - XXIX

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    bist30'a usd bazında bakınca 2013'den gelen düşüş trendini kırmasına çok az kaldı. 2019 ve 2020 ocak sonunda da bu seviyeye çok yaklaşmıştık 3. defa deneyeceğiz kırıp yukarı gidebilecek mi? bekleyip göreceğiz hep birlikte
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

2.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    günlük 25000 tl ye kadar komisyon ödediğimi biliyorum....... kom. oranı 10000 de 80 .. deniz yatırım.... tek kontratla işlem yapanlar yazdığına dikkat etmeli bence......

bakıyorum herkes kafasına göre yazıyor... hayırdır 3 kuruşla algı yapmakda nedir....başarılı çok güzel isimler var ama pozunu yazmayanı dikkate bile alımıyorum............

bankalar güzel duruyor.... özellikle haftaya boynuzludan hareket bekliyorum....
    Hocam komisyon oranınızı yanlis yazdiniz galiba. Ama dogrusu 10 binde 8 mi yoksa 100 binde 8 mi ??

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    palladium avm (ataşehir) akbank'a devir oldu. tahincioğlu'nun 300 milyon dolarlık krediyi ödeyememesi sebebiyle.

baya ciks bir avm idi. bir kaç yıla bankalar gayrimenkul zengini olacaklar. krediyi verirken bunu tahmin ettiklerini sanmıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bankadan evler satılıyor.sahibi banka,alınır mı?

haciz malı hayır getirmez derler ama ,sen almazsan başkası alıyor...

bana reklam geliyor.ondan sordum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    palladium avm (ataşehir) akbank'a devir oldu. tahincioğlu'nun 300 milyon dolarlık krediyi ödeyememesi sebebiyle.

baya ciks bir avm idi. bir kaç yıla bankalar gayrimenkul zengini olacaklar. krediyi verirken bunu tahmin ettiklerini sanmıyorum
    bankalar telekom şirketine bile ortak oldular.

2018 yılı:

Hariri ailesinin, Suudi Telekom Şirketi’yle (STC) ortak olduğu Oger Telecom, 2005 yılında Türk Telekom’un yüzde 55’ini satın almıştı. Satın alma Oger Telecom’un Türkiye’de kurduğu Ojer Telekomünikasyon A.Ş. (OTAŞ) adlı şirket üzerinden yapılmıştı.

OTAŞ, Türk Telekom’u satın almak için bankalardan kullandığı kredinin yeniden finansmanı için 2013’te aldığı 4.75 milyar dolar krediyi ödeyememişti.

Geçen aylarda konuya ilişkin yapılan toplantıya bankalar, hükümetten yetkililer, hukuk firmaları ve danışmanlık firmaları katılmış, toplantıda OTAŞâ€™a ait yüzde 55 Türk Telekom hissesinin bankaların ortaklığında kurulacak yeni şirkete devredilmesine yönelik plan öne çıkmıştı.

Plana göre yeni şirkette bankalar, kredideki payları oranda hisseye sahip olacak.

OTAŞâ€™a verilen kredide Akbank yaklaşık 1.5 milyar dolar, Garanti 1 milyar dolar, İş Bankası ise 500 milyon dolar paya sahip.

bugün twitter:

Lütfü Türkkan
    @LutfuTurkkan
    ·
    20d
    Türk Telekom’u yaklaşık 5 milyar $ soyan Hariri Ailesi hakkında herhangi bir işlem başlatılıp başlatılmadığını sormuştum. Soru önergesinin üzerinden 1 yıl geçti ama halen cevap gelmedi. Cevabı elini kolunu sallayarak Türkiye’ye gelen Saad Hariri verdi.
    Son düzenleme : ajfa; 09-01-2021 saat: 20:22. Sebep: imla

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Sayın dore
    Onlar medeniyetten anlamazlar,görmemişler çünkü.
    Bende buraya yazmak zorunda değilim.
    Key borsada ve twitterde de yazıyorum.
    Oralar buradan daha iyi.
    Buraya ne zaman bişi yazsam bir sürü saldırı alıyorum.
    Kalite sıfır.
    Bellide niyetleri başka.
    Buda son yazım olsun.
    Zaten yazdırmıyorlar.
    Bu kaçıncı buradan gidiyorum mesajınız bu kaçıncı geri dönüşünüz ben unuttum siz hatırlıyor musunuz ? Başlığınızı açtırdınız ama ora yetmedi geri buraya geldiniz .. Niyetinizi daha iyi anladım . Siz hiç zahmet etmeyin ben göndereyim sizi o yerlere orada kendi kendinize yazın ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Sosyal forumlarda epey gezdim.Algı yerleşmiş.

akıl, doğrusal düşünür.

havuzun ortasına camdan engel koyarsan balıklar oraya çarpar ve döner ...4. denemede camı kaldırırsan balıklar yine aynı yerden döner..

herif deneyin sonuna doğru geliyor gibi.
    Balık hafızalı deyimi yanlış o zaman. Camı hatırlamaması lazım. şaka bir yana deneydeki balık degil biziz, grafige defalarca bakıp hatırlıyoruz herşeyi, kararlar veriyoruz ama ekran karşısına geçince hemen unutuyoruz kararlarımızı. Hemde 4.seferde degil her seferde. Pala kandırıyor bizi camın ardında sırıtıyor sonra.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    koviymisin ağam?
    kovmiyırem, asdas.
    birazda öyle oluyor ama işi gırgırına getirsemde gitmek istemek için bazı haklı sebeplerim var. benim yerimde kim olsa gitmek ister
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 821/1001 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •