Sayfa 823/1006 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Endeks içerikleri değişim zamanları olabiliyor. Sonradan öğreniyoruz.

Acaba öyle bir şey olabilir mi.
    deutche nin ki mi cuma günü bilemiyorum......?????

2. TV de haber vardı, birileri site kurmuş, vatandaşların bilgilerini avukatlara pazarlama şirketlerine vs satıyorlarmış polis siteye el koymuş. Tapu Sicil bilgileri de varmış.

MKK, MASAK, Takasbank çok çok kritik kurumlar oradan bir USB ile bilgiler çalınmış ise kedi fare gibi borsadaki traderlar ile oynarlar.

Geçen haber vardı gerçek ve tüzel kişiler döviz borcu ve varlıklarını TCMB ye bildirecek diye.

Gidişat ileride hepimiz sistemde birer numara olacağız.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bu arada vize haberlerini ararken sanırım yanlış bir siteye girmişim, geçen gün green kart başvurunuz var diye aradılar, neyse yanlışlıkla tıklanmıştır benim herhangi bir yere herhangi bir başvurum yok dedim.

Bir derneğe 10 sene önce 50 TL yardım ettim yılda 10 kez arıyorlar. Listelere girince çıkmak çok zor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

Bir derneğe 10 sene önce 50 TL yardım ettim yılda 10 kez arıyorlar. Listelere girince çıkmak çok zor.
    devletin listelerine girme öteki listelerden kolay sıyırırsın ama herhangi bir kamu kurumunun kara listesine girersen çığ gibi büyür
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Şöyle düşünün ceza kesildi para kime gidecek ABD kanun mu neden para ABD nin kasasına gidecek hani birleşmiş milletler nato diyoruz ABD ceza kesici mi kanun koyucu mu? canının istediği devlete bir bahane uydurup ceza mı kesecek. bırakın bu ucuz edebiyatları korkunun ecele faydası yok kork kork nereye kadar. Dik durarsak ABD geri adım atar merak etmeyin. Biz ne Katar ız ne Barzani ne saddam bu kadar korkan varsa buyursun dibine kadar şort olsun. Bu memleketten kaçsın. Ne de olsa cezayı devlet ödemeyecek biz ödeyeceğiz
    Ucuz edebiyatı bırakalım, bu iş dik durma işi falan değil.
    Dikkatli olup adamların eline koz vermeseydik dik durabilirdik ama biz adamların önünde eğilmek için her şeyi yapıyoruz.
    Yine kötü yönetim, yine basiretsizlik.
    Gırtlağımıza kadar borçluyuz ve adamların çanağına tükürüyoruz.
    Yetmiyor, bir sürü de koz veriyoruz ellerine.

Gerçeklere dönelim; Amerika'nın finans sistemini kullanarak bu ticarete aracılık yaptıysan adam cezayı keser.

Tabii ödemek zorunda değilsin ama ödemezsen seni sistemden çıkarır; istediğin gibi rahatça USD kullanamazsın, uluslararası piyasadan fon kullanamaz hale gelirsin. Haydut banka ilan edilirsin.

ABD finans sisteminden çıkan bir Türk bankası en fazla 1-2 sene hayatta kalabilir...

6. Şöyle de bir şey gelmiş.

Kamuoyunun Dikkatine http://spk.gov.tr/u/?u=7ec1a196

7.  Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    Şöyle de bir şey gelmiş.

Kamuoyunun Dikkatine http://spk.gov.tr/u/?u=7ec1a196
    İyi oldu bu açıklama. Habertürk gazetesine de sağlam ceza kesmeleri lazım Cumartesi günü milleti strese soktukları için.

8.  Alıntı Originally Posted by Darvas Yazıyı Oku
    İyi oldu bu açıklama. Habertürk gazetesine de sağlam ceza kesmeleri lazım Cumartesi günü milleti strese soktukları için.
    Bir de şu açıklama geldi.

BDDK Başkanı Akben: Türk bankalarına yönelik ABD'den herhangi bir inceleme bulunmamaktadır- Bloomberg News

Sayfa 823/1006 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •