TV de haber vardı, birileri site kurmuş, vatandaşların bilgilerini avukatlara pazarlama şirketlerine vs satıyorlarmış polis siteye el koymuş. Tapu Sicil bilgileri de varmış.
MKK, MASAK, Takasbank çok çok kritik kurumlar oradan bir USB ile bilgiler çalınmış ise kedi fare gibi borsadaki traderlar ile oynarlar.
Geçen haber vardı gerçek ve tüzel kişiler döviz borcu ve varlıklarını TCMB ye bildirecek diye.
Gidişat ileride hepimiz sistemde birer numara olacağız.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bu arada vize haberlerini ararken sanırım yanlış bir siteye girmişim, geçen gün green kart başvurunuz var diye aradılar, neyse yanlışlıkla tıklanmıştır benim herhangi bir yere herhangi bir başvurum yok dedim.
Bir derneğe 10 sene önce 50 TL yardım ettim yılda 10 kez arıyorlar. Listelere girince çıkmak çok zor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ucuz edebiyatı bırakalım, bu iş dik durma işi falan değil.
Dikkatli olup adamların eline koz vermeseydik dik durabilirdik ama biz adamların önünde eğilmek için her şeyi yapıyoruz.
Yine kötü yönetim, yine basiretsizlik.
Gırtlağımıza kadar borçluyuz ve adamların çanağına tükürüyoruz.
Yetmiyor, bir sürü de koz veriyoruz ellerine.
Gerçeklere dönelim; Amerika'nın finans sistemini kullanarak bu ticarete aracılık yaptıysan adam cezayı keser.
Tabii ödemek zorunda değilsin ama ödemezsen seni sistemden çıkarır; istediğin gibi rahatça USD kullanamazsın, uluslararası piyasadan fon kullanamaz hale gelirsin. Haydut banka ilan edilirsin.
ABD finans sisteminden çıkan bir Türk bankası en fazla 1-2 sene hayatta kalabilir...
Şöyle de bir şey gelmiş.
Kamuoyunun Dikkatine http://spk.gov.tr/u/?u=7ec1a196
Yer İmleri