TV de haber vardý, birileri site kurmuþ, vatandaþlarýn bilgilerini avukatlara pazarlama þirketlerine vs satýyorlarmýþ polis siteye el koymuþ. Tapu Sicil bilgileri de varmýþ.
MKK, MASAK, Takasbank çok çok kritik kurumlar oradan bir USB ile bilgiler çalýnmýþ ise kedi fare gibi borsadaki traderlar ile oynarlar.
Geçen haber vardý gerçek ve tüzel kiþiler döviz borcu ve varlýklarýný TCMB ye bildirecek diye.
Gidiþat ileride hepimiz sistemde birer numara olacaðýz.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bu arada vize haberlerini ararken sanýrým yanlýþ bir siteye girmiþim, geçen gün green kart baþvurunuz var diye aradýlar, neyse yanlýþlýkla týklanmýþtýr benim herhangi bir yere herhangi bir baþvurum yok dedim.
Bir derneðe 10 sene önce 50 TL yardým ettim yýlda 10 kez arýyorlar. Listelere girince çýkmak çok zor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ucuz edebiyatý býrakalým, bu iþ dik durma iþi falan deðil.
Dikkatli olup adamlarýn eline koz vermeseydik dik durabilirdik ama biz adamlarýn önünde eðilmek için her þeyi yapýyoruz.
Yine kötü yönetim, yine basiretsizlik.
Gýrtlaðýmýza kadar borçluyuz ve adamlarýn çanaðýna tükürüyoruz.
Yetmiyor, bir sürü de koz veriyoruz ellerine.
Gerçeklere dönelim; Amerika'nýn finans sistemini kullanarak bu ticarete aracýlýk yaptýysan adam cezayý keser.
Tabii ödemek zorunda deðilsin ama ödemezsen seni sistemden çýkarýr; istediðin gibi rahatça USD kullanamazsýn, uluslararasý piyasadan fon kullanamaz hale gelirsin. Haydut banka ilan edilirsin.
ABD finans sisteminden çýkan bir Türk bankasý en fazla 1-2 sene hayatta kalabilir...
Þöyle de bir þey gelmiþ.
Kamuoyunun Dikkatine http://spk.gov.tr/u/?u=7ec1a196
Yer Ýmleri