Sayfa 827/1044 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    İzleyicilerden biri bendim

Borsa adına pek yazılacak bir şey olmadığı için, hissenetteki bir çok başlıkta günlerce yazı yazılmıyor, aktif olan ve yazı yazılan başlıklar otomatik olarak öne çıktığı için, katılımcılar aktif başlıklara bakıyor, benim fikrim bu şekilde (:
    Hoş geldin Lütfü...

Kişi sayısı artınca, yanlış anlaşılma olmasın diye açıklama yapmak zorunda kaldım...

Sonra birileri ile papaz olmayalım...

Dediğin gibiyse, sorun yok demektir. Devam o zaman...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Öğle arası PKART son durum...

Bu Yatırım Finans her kimse ceza alacak işler yapıyor...!!!

Madem satmaya çalışıyorsun ve en iyi satıcı sensin; neden AYX 'in mallarını aldın...?

Şimdi bu durumu sizlere tam olarak gösteremiyorum. Ben Matriks kullanmıyorum. "Zaman Analiz" imkanım yok. O nedenle AYX 'in satışlarını net olarak kimin aldığını gösteremiyorum. Fakat alırken gördüm, sonrasında da satmaya devam etmiş gibi duruyor...!!!

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hoş geldin Lütfü...

Kişi sayısı artınca, yanlış anlaşılma olmasın diye açıklama yapmak zorunda kaldım...

Sonra birileri ile papaz olmayalım...

Dediğin gibiyse, sorun yok demektir. Devam o zaman...
    Hoşbulduk hocam, ben arada kediler, köpekler, tavuklar derken, giriş yapmadan sayfalara göz atıyorum

Dediğiniz gibi açıklama iyi olmuş, ama herkes forum sayfalarına zaten sizin yazdıklarınızı bilerek yada gözeterek bakmalı/okumalı, sonuçta burada fikir/öngörü yada çalışmalar paylaşılıyor, kesin bu böyledir denmiyor/denemez...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu Yatırım Finans her kimse ceza alacak işler yapıyor...!!!

Madem satmaya çalışıyorsun ve en iyi satıcı sensin; neden AYX 'in mallarını aldın...?

Şimdi bu durumu sizlere tam olarak gösteremiyorum. Ben Matriks kullanmıyorum. "Zaman Analiz" imkanım yok. O nedenle AYX 'in satışlarını net olarak kimin aldığını gösteremiyorum. Fakat alırken gördüm, sonrasında da satmaya devam etmiş gibi duruyor...!!!
    Hocam ceza konusu her zaman söylediğimiz gibi sadece onların karşısında olanlara veriliyor, yoksa bir çok tahta benzer durumda, adamlar istediği gibi at koşturuyor hiçbirine bir şey olmuyor, ama onlardan değilseniz başınıza gelmeyen kalmaz, yaptığınız her işlemde on kere düşünmek zorunda kalıyorsunuz, sonra böyle kısır döngüye girmiş hacimsiz ne olduğu belli olmayan bir platforma dönüyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hoşbulduk hocam, ben arada kediler, köpekler, tavuklar derken, giriş yapmadan sayfalara göz atıyorum

Dediğiniz gibi açıklama iyi olmuş, ama herkes forum sayfalarına zaten sizin yazdıklarınızı bilerek yada gözeterek bakmalı/okumalı, sonuçta burada fikir/öngörü yada çalışmalar paylaşılıyor, kesin bu böyledir denmiyor/denemez...
    Dediğin gibi ben sadece çalışmaların sonuçlarına göre yorum varsayımlar çıkartıyorum. Daha sonra doğru mu diye teyit etmeye çalışıyorum?

Herkesin bildiği gibi ben PKART hissesinde şu anda elimde olan miktarda hareket yapmıyorum. Sadece izliyorum, gözlemliyorum, sonuçlar çıkartmaya çalışıyorum...

Bu arada, programlardaki hazırlıklar Ramazan ayında biraz yavaşladı. Bir de üstüne üstlük programların algoritmalarında köklü değişiklik yapmak zorunda kaldım. Aksi halde programlar arası veri paylaşımını yapmakta zorlanacaktım ve programlar çok yavaşlayacaktı...

Karşıdan aldığım verilerin yüklenme işi dün gece itibâri ile yeni algoritma ve yapı ile tamamladı...

- Tam 497 hisse senedi için 2014 yılından bu yana tüm Takas ve AKD verilerinin gün ve gün hepsi bilgisayarımda yüklü durumda...

Artık bu verileri işleyerek çok daha fazla sonuç, yorum, grafik, tablo, vb. üretebileceğiz...

Bu süreci benimle yaşayan ve destek olan sesli/sessiz tüm takip edenlere teşekkürler...

Bu yeni yaptığım çalışma bu zaman kadar yaptığım en kapsamlı çalışma olacak. Sizlerle otomatik paylaşmanın bir yolunu bulmayı diliyorum...

Hocam ceza konusu her zaman söylediğimiz gibi sadece onların karşısında olanlara veriliyor, yoksa bir çok tahta benzer durumda, adamlar istediği gibi at koşturuyor hiçbirine bir şey olmuyor, ama onlardan değilseniz başınıza gelmeyen kalmaz, yaptığınız her işlemde on kere düşünmek zorunda kalıyorsunuz, sonra böyle kısır döngüye girmiş hacimsiz ne olduğu belli olmayan bir platforma dönüyor...
    İşlem yapmaya korkar olduk desek, yalan olmaz...!!!

Kim, kimin peşinde; belli değil...!!!

Sayfa 827/1044 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •