Sayfa 827/898 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. spk onayi geldi ..

2.  Alıntı Originally Posted by ASDAS Yazıyı Oku
    4.5 usd hedefiniz bölündükten sonra ulaşmayı düşündüğünüz değer mi ?
    Hayır dolar tepesi kaçsa orası bölünldükten sonra.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

bedelsizin şirket için ve yatırımcı için hiç bir faydası yok...

1 elmayı ikiye bölünce 2 elman olmuyor...

iki yarım elman oluyor...

dörde bölersende 4 çeyrek elman oluyor...

ama bu sasa pazarlamacıları bedelsizi çok kıymetli birşeymiş gibi millete havuç olarak sundular...

bedelsizin mali yapıda hiçbir faydası olmaz...

bilakis 10 milyar hisse olacak coin gibi bişey olacak...

az olan şey değerlidir çok olan değil...

forumlar pazarlamacı paralı askerlerle dolu dikkat edin...

kap atıyor çakıyor...kap atıyor çakıyor...

geri alımmış hayırlı ugurlu olsun...yok bedelsizmiş hayırlı ugurlu olsun...

geçen seneki açıkladıgı geri alımın % kaçını aldıki bu senekinide alsın...

bedelsiziniz hayırlı olsun ama benim görüşüm yukarıda...

hiç bir faydası olmayacak...

bilakis artık dünya üzerinde yaşayan tüm insanların hepsine bir sasa hissesi verseniz daha artacak hisse olacak...

8,5 milyar insana yetecek hisseniz var artık...

bu arada geri alım açıklamıştı ne oldu o iş...

kaç milyon lot geri alım yaptı...

şimdi twitter görünce yazayım dedim...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. arkadaslar, spk nin onay vermeyecegi sonrada bedelsiz onaylanmadi diye hissenin taban taban gidecegini konusanlar vardi , spk

onayladi ,bedelsizler carsamba gunu hesaplara yatar kismetse, sahsi dusuncemi ortaklarimla tekrar paylasmak istedim , hisse 44 den

bolundu ,5 bucuklara gelir , hisse bolundu artik gitmez diyenlere mantiken sunu soylerim , hic gitmezse ayni fiyatta kalirsa bi kac sene

daha bolunurse hissenin fiyati 3-4 sene sonra sifir olur yok olur gider , mantigin bunu aliyormu ? derim, borsa oynamayip borsaya

yatirim yapan kisi zaten uzun vadecidir , uzun vade yatirim yapan kisi icin bedelsiz faktoru yatirdigi paranin katlanarakgitmesi

anlamina gelir , bugun hisse alip 5 sene sonrasi icin yatirim yapan kisiye sunu derim , basit bi ky ortalama en az 10.000 lot almis olsa

haftaya 10 bin lotu 80 bin lot olacak, gelecek yil ve diger yillar bilancoya gore en kotu sartlarda yuzde 100 bedelsiz verse her yil ,2025

te 80 bin lot olur sana 160 bin lot,2026 da olur sana 320 bin lot , 2027 de 640 bin lot ,2028 de 1 milyon 280 bin lot , 2029 da 2

milyon 560 bin lot sasa si olur 5 yil sonra , hatirliyorum pandemide 4 bucuk liradan araliksiz yukselerek 52 liralara gitti yani 11 kat

yukseldi dustu 32 liradan yukselisde girdi 190 gitti 6 kat gitti hisse , biz 6 kat yada 11 kat yukselsin demiyoruz hisse 2 ye katlasa 2

bucuk milyon lotun hesabini sen yap , diyelimki 2 yede katlamadi bolundugu fiyata yukseldi sadece , yuzde 100 bedelsiz verip

bolundugu ayni fiyata geldigini dusunun BU mantikda ise sen zaten bedelsizle 2 ye katladigin icin ayni fiyata ulassa dahi sen 2 kati

kazaniyosun , BU sene 2 kati kazandin diyelim , seneye ayni olayi yasasa BU sefer ikiye katladigin diyemiyeceksin 4 e katladigin

dersini cunku 2yede gecen sene katlamisdi , bo sonraki yilda 2 ye katladigin diyemezsin 8 e katladigin dersini cunku evvelki

senelerden 4 e katlamisti elindeki 4 katini 2 ye katladigin diye hesap et , BU sekilde her sene katlana katlana gider paran 5 yil

boyunca , sasa bistin en fazla kar getiren hissesi olarak gozukuyor tum cizelgelerde , sasa 4000 kat yukselmis gozukuyor sasa nin

bugunku hisse degeri 4000 lira degerindemi tabiki hayir neden cunku hissenin verdigi bedelsizler var bedelsizlerin katlamasi hesap

edilerek BU performans degerlemesi yapiliyor sadece hissenin yukseldigini fiyati baz almiyor kimse, hisse fiyati ve bedelsiz orani

birlikte baz aliniyor ,Peki simdi Kim bana cikip diyebilirki bedelsizin senin yaptigin yatirima hic bi faydasi yok diyebilir yada hisseye

zarari var diyebilir , bunu diyenin ya kafatasi icerisinde beyin denen unsuru tasimiyodur yada beyni vardir ama kullanmasini

bilmiyodur , veya kasitli sekilde art niyetle bilerek manupile etmeye calisiyordur, Ben sahsen hisseyi omurluk aldim , bugun egeen

nasil alinamiyorsa yarin sasa ayni sekilde ayni degerlere ulasacak tum projeler bitip de her tesis tam kapasite ile calisip bilancolarda

astronomik karlar gorundugunde hissenin tek 1 kotu dahi altin degerinde olacak , aynen bugun egeen nasilsa sasa da aynen oyle

olacak , bugun Al at kenara cocugun senin yasadigin hayatini yasamasin zengin Olsun , veya 10 sene sonra sen zengin luks bi hayat

yasa , neyse ... sadece sunu soyliyebilirim , tamam 2 senedir hisse primlenmedi ama BU sene sonuna Kadar pta acilirsa 2025 ilk

ceyrek ten itibaren bilancoda fabrikanin ciddi etkisini gorecegiz , 2025, 2026 ve 2027 yillari bilancodan kaynakli ciddi anlamda

hissenin rokete bagliyacagini dusunuyorum BU 2 senede yapmadigi performansin acisini sonraki BU 3 senede fazlasiyla gosterecektir ,

yeterki hayirlisi ile su pta BU sene sonuna Kadar acilisin, hissenin yukselislerinde bedelsizlerin etkisini bu onumuzdeki 3 sene icinde

nasil etkiledigini yapilan Karin nasil bedelsizlerden kaynakli katlandigini herkes hesabinda gorecektir Allah uzun omur verirse ,

benim canimi sikan tek sey hissede grafik ve teknikde her sey duzgun gorunurken hisse bedelsiz bolunmeden once yukselis yapip

olmasi gereken degere gelmedi ne yazikki , spk onayi geldi gelmesine ama bolunme 2 hafta sonra gerceklesseydi BU 2 haftada hisse

belki yukselerek bi ivme kazanirdi 60 Dan bolunse bile hic yoktan iyidir derdik begenmesek bile sukur derdik ama pazartesi gunu hak

sahiperinin belirlenmesine baslanacak spk onayi gelir gelmez bolundu serefsiz , tahtaci ne yapmaya calisiyor bende anlamadim ,

hisseyi simdiye Kadar baskiladin cunku patronun tahsisli sermaye artirimina gittigini icin 6 ay sureyle baskilaman gerekiyordu dusuk

fiyattan temin edebilmek icin hisseyi bunu anladin , ama artik hisseyi baskilaman icin nasil bi sebebde varki hissenin yukselmemesi

icin elinden geleni yapiyorsun , spk onayi geldigi gun bolunme gerceklestigi nerden gorulmus, mantiken artik BU saatten sonra hisse

ne Kadar yukselirse patronun da o Kadar cikarina cunku patron sattigi paylari dusuk fiyattan yerine koydu, eeee baskilama artik o

zaman hisseyi , Halen baskiliyorsa tahtaci BU hisseyi istedigi Kadar elde edemedi yani toplayamadi BU tahtaci o yuzden de

yukselmemesi icin Boyle bisey yaptilar diye dusunmeye baslarim , o zamanda bedelsizden sonradami baskilayacak diye bi soru isareti

gelir aklima , Bence BU kadar yeter artik gitmesi lazim hissenin , tekkeyi bekleyenler corbayi icer denen bi soz var sabirli olmanin

erdemini anlatir insanlara ama artik herkes yeteri Kadar sabir gostermis artik insanlarin mutlu olmasi lazim derimm , bedelsizin bi

faydasini goremedik bari bilanconun etkisini gorelim hissede , bilanco gelecek hafta sonuna Kadar gelir diye dusunuyorum , insallah

bilancoda arada kaynamaz bedelsiz olayi gibi , gecen sene bolundukten sonra 20 gun herhangi bi hareket olmamisti hissede ama 20

gun sonra 1 ay sure boyunca yukselerek yuzde 60 Kadar yukselmisti , bakalim BU sene ne yapacak gorecegiz , herkese bol kazanclar

dilerim ,

5. % 700 bedelsiz işi iyi mi yoksa kötü mü yaşayıp göreceğiz. Patronun elinde yine milyonlarca lot olacak. Nitelikli yatırımcıya satış muhabbetini tekrar yaşarız diye korkuyorum.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

6.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    % 700 bedelsiz işi iyi mi yoksa kötü mü yaşayıp göreceğiz. Patronun elinde yine milyonlarca lot olacak. Nitelikli yatırımcıya satış muhabbetini tekrar yaşarız diye korkuyorum.
    herif borç bulamıyor ne yapsın

7.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    % 700 bedelsiz işi iyi mi yoksa kötü mü yaşayıp göreceğiz. Patronun elinde yine milyonlarca lot olacak. Nitelikli yatırımcıya satış muhabbetini tekrar yaşarız diye korkuyorum.
    ortada kar yok iken yuzde 700 bedelsiz vermesinin asil sebebi zaten o , hisseyi cogaltacak , cogalan hissenin fiyati dusecek bedelsizden kaynakli , sonra hisse fiyatini yukseltecek , fiyati yukselen hisseyi yukardan yabanci kurumlara satacak , yeni fabrikalarin acilmasi icin Al sana bedavadan kaynak,

ama sen bedelsizi alir beklersen 2 sene o yukselisten sende nemalanirsin , bakalim kismet insallah

8. cuma kaç tlden kapanmıştı arkadaşlar

Sayfa 827/898 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •