Sayfa 83/814 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 657 - 664 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Böyle yatırımcı düşmanliğimi olur yaa sırf yatırımcı kazanmasin diye yapmadiklari hile dümen yok fiyatin 62 altina inmemesi gerekirken hâlen utanmadan o çok sevdikleri 0.40 a getirmeye çalışıyorlar

2. Sn. Yetkili;

Yatırımcısı olduğum Transtürk A.Ş 31.03.2017 tarihli kap açıklamasında 62 kuruştan çağrı fiyatı açıkladı. Fakat tahta üzerinde bu fiyatın altında tutmak suretiyle çeşitli oyunlar yapılmakta ve bunun sonucunda 62 kuruştan verebilecekken yatırımcının değişik senaryolarla psikolojisi bozulup bir şekilde elindeki lotlar alınmaya çalışılmaktadır. Bu konuyla ivedi bir şekilde ilgilenilip bugüne kadar bu tahta da yeterince acı çekmiş psikolojisi bozulmuş ve bazılarının aileleri dağılmış olan yatırımcının gerekirse tahta fiyatının direk 62 ye çekilip bir nebze de olsa rahat nefes aldirilmasi gerekmektedir. Yatırımcının kanına susamış aç patron ve yancilarina karşı yatırımcının yanında olduğunuzu düşündüğümden ötürü tahta da yapılan işlemlerin ve kimlerle baglantili olduklarının da incelenmesini talep ederim. İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Sen çağrıyı 62 olarak açıkla fiyati 40 a düşür ama ilk genel kurulda bizde orada olacağız emin ol ve çağrı oylanirken şerh korumasını da biliriz

4. airforce cagrini aldim bu düzenbazlari spk'ya ben de sikayet ediyorum.
    Sn Ugur sen de sikayet ediyor musun?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Air bende sikayet ettim şimdi spk ya arkadaşlar kopyalayıp sizlerde sikayet edin bizlerin de gücü olduğunu görsünler

6. Bende şikayet edeyim şikayet linki atarmısınız

7. Spk sikayet.kısmına giriyorsun orada formu dolduruon sana özel mailden bi link atıyor onu tıklayarak sikayet girebiliyorsunuz

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. işlem tamam gençlik

Sayfa 83/814 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •