Sayin whiningman daha yeni geldiniz
en azindan bizden sonra.....hadi biz anladik elestiri yapiyoruz....siz butun olanlara ragmen buraya geldiyseniz kerizin alasi olmussunuz demek geliyor benimde icimden.Ha bu imtiyazlilarin adami iseniz tas tas corbanizi icersiniz yok degilseniz
daha once yaptiklari gibi sizide corbaya kacan sıçan yaparlar....aman
dikkat derim.
Capsizin dostuda capsiz olur....sirf
kendini dusunur. Sizde naminizin dogrultusunda devam edin artik kim
malin hayrini gorurse.
Imtiyazini iyi niyetli kullanan paylasan
bas taci.....yok tersi olursa bizim zamanimizda var.....bir tas corba paramizda.
Size imtiyazli dostlarinizla mutluluklar.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin carkos cali dibinde saklananlar meydana cikti....sizin degiminizdi.
Bugunden itibaren elime gecen paranin 1/4 buraya. Bazen altin vuruslarda olur tabi. O kadar emek verip beyaz bayrak sallamak yok gari.
Nasibimizi yaratacagiz ve alacagiz
insallah.
Ytd
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben hiç bir zaman üç kuruşu olanın yanında olanın hatta mazlumun yanında olmadım borsada. Bu yüzden ben çapsız yönetimin yanındayım. Beğenmiyorsan ver kurtul yok sabır diyorsan, gel yanıma bir çay ısmarlayalım senin derdin daha büyük ( hani benden daha uzun süredir buradasın yaaa) dinlerim
Eee provakötörler eninde sonunda kendilerini ele verirler.Ya bu şekilde açıktan yada yazdıkları yazıların gerçekleşmediğinden.İşte burayı okuyan ky görsün ki kim kimin yanında,kim kime çalışıyor.ona göre kararını verip,provake ve yazıları ile manüple edenlerin samimiyetsizliğini anlayıp, bundan sonra yazıp çizdiklerini ne kadar kaale alacağına karar versin.Yani sonuçta mazlumlarda sizler gibi firavunları yanıda görmek istemez.Hani bir söz vardır;"Ne kadar saltanat sürsede,her firavun,bir gün Kızıldenizde boğulmaya mahkumdur diye.
Son düzenleme : Badi; 06-10-2018 saat: 15:28.
Bu grafiğe uymayacak SPEK gitsin çelik çomak , top oynasın demiştik...
Aslında , çaresiz ..
Çareyi de söyledik, "o" imtiyaz para ederken değerini bileceksin, sonra "o" da seni kurtarmaz..
Bakalım, nereye kadar SPEK.. görecez..
Unutmamak lazım, dip aynı zamanda MEZAR dır..
"Ak" ım derken "bok" um da olabilir..
![]()
Yer İmleri