Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 83/119 İlkİlk ... 3373818283848593 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 657 - 664 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1. Bu adam yaza yaza getirecek krizi ya ben ona yanrım sen dua et o kriz gelmesin gelirse millet senin şom ağzın yüzünden olduğunu kabul edip söver bide iki üç yıldan beri yazıyorsun hale bi şey göremedik inşallah görmeyiz oda ayrı bi konu peki soru bu krizden kim faydalacak ve kriz sence nekadar sürecek velevki oldu aman ha olmasında kal sağlıcakla bu arada bence sen kanadadan yazıyon malum oralar çok soğuk evden dışarıca çıkamıyon eeee klavyenin karşısındam veriyon odun😂😂😂😂😂😂

2. Beyfendi yazılarınız zevkle okuyorum ben petun a uzun vade yatırım yaptım sizce nasıl bir hisse yorumlarsanız krizi göz önüne alıp sevinirim

3. Ey Ersoy.delta! unutmadım daha yaptıklarını mutlaka gün gelecek kimse seni izlemeyecek. bende teknik çalışıyorum ancak bana sen acemisin diyemezsin.sen ki o kadar çalışıyorusun grafikle ben ise iki çizgi ile işi bitiriyorum. dün akşam izlemiştir senin vatandaşın mutlaka televizyonu.doğru olduğun bir konu varsa amerikan faizleri aşırı yukarı seviyelere gidiyor 5 yıllıklar 10 yıllıklar izle anlarsın.bizde durum değişmez istediği kadar bağırsınlar çağırsınlar faizler %30-%35lere gidecek öyle dediğin gibi %25 az düşük bir tahmin. ABD doları ne oldu baktın mı ? ne oldu senin tahminler?

4. bu da sana kapak olsun

5. Hey Allahım (c.c.) sen bana sabır ver.birisi gelir eski defterleri açar birisi gelir yok buradan yazıyon seni buldum der.
    ANCAK bunlar bana tek bir konuyu anlatıyor "DOĞRU vE NET BİR YOLDAN İLERLİYORUM Kİ SONUCA giderken birileri ÖNÜME TAŞ KOYMAK İSTİYOR"
    demekki tahminlerim DOĞRU demek ki vatandaşı etkileyebiliyorum demek ki bu yüzden rüşvet teklifleri alıyorum .

#####
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...35#post1692535

http://www.hisse.net/topluluk/showth...07#post1692807

http://www.hisse.net/topluluk/showth...86#post1706986

http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1716039

http://www.hisse.net/topluluk/showth...32#post1652832

http://hisse.net/haber/?p=1074

http://hisse.net/haber/?p=1080

#######
    ne diyorum ben DOLAR dedim mi? DOLAR takibi ederken DOLAR endeksini TAKİP edin oyun olabilir demedim mi?
    EURO ve sterlin demedim mi?
    BAKIN net söylüyorum BUNU ben değil GRAFİKLERİ okumayı bilen herkes görecek AÇIN bakın
    MART sonu nisan ortasına kadar EURO 5,25TL yi vuracaktır.
    MART sonu nisan ortalarına kadar (GRAFİKLER haftalık aYLIK olduğu için HAFTALIK sapma yapabilir)
    BORSA da short açanlar ya çok ZENGİN olacaklar ya SHORTLARI ani DALGALANMA olunca PATLAYACAK bu yüzden ZARAR İLE pozisyon kapatmayın bekleyin mayıs a kadar .
    AÇIK satanların sayısı neden ARTIYOR sordunuz mu?
    DOLAR faizleri %5 i GEÇEBİLİR önümüzdeki 3-4 YILDA bunun SEBEBİ TRUMP faktörü adam bilindik KUKLA yat dersin yatar kalk dersin kalkar
    ver dersin VERİR.
    adam amerikayı sömürüp yine GLOBAL yönetenlerin SAVAŞ ve kan kasasını dolduracak
    FAİZLER çıkarsa bankalar kazanır.ANCAK unutmayın 2001 krizinde de bankalar kazanıyordu hatta bir kaç banka 2 YILLIK fk değerlerine düşmüştü ne oldu SERT ralli geldi.2008 de de durum aynıydı aDAMLAR kriz çıkartmak istedikleri ZAMAN çok basit anında KRİZ olur
    "benim inandığım tek senaryo : BORSALARIN ÇAKILACAĞIDIR bu yüzden SHORTa devam ancak ABD borsaları zirveleri alttan tekrar deneyebilir MAL satmaları gerekli ondan sonra boşaltırlar"unutmayın adamların kendi EVİNDEKİ printerdan BASAR gibi bastıkları PARALARI yani DOLARLARI var .sizde basın sizde piyasaya sürün bakalım sürebilecek misiniz? kendi paranızı? diyorum SANAL para yapalım "kanunen suçta değil " ismi "VUR-KAÇ COIN " olsun kaldıralım çuvalla.
    ALTIN 1500 dolar olacak mış ? diye haberi kopyaladım bakın ancak tahminim 2019ortasına kadar 1618 dolar kritik seviyesi geçilir.
    #####
    bence MART sonu nisan ortasına kadar bizim borsada Short açma girişimlerini AYLIK grafiklerde beklerseniz kar ile kapatırsınız sadece zirve arayışı hangi ay da olacak onu tahmin edin .BAKIN yanlış anlaşılmasın BU bir kaç çok tahlikeli YA çok sert son ZİRVEYİ bulacaz YA çok SERT düşeriz."
    OZGYO yazdım bakın linklerde AŞIRI vatandaşa dayandığı için bu düşüşte 1,36tl ile 1,25tl ye kadar ÇAKARlarsa aynı ALBRK gibi ALIM fırsatı ve GRAFİKSEL bu fiyatların ALTINDA AL sinyali üretir.1,15tl bile görebilir.
    OZKGY de AŞIRI döviz borcu olmasa 1,95-1,80 tl arası AL sinyali üretebilir ancak daha tehlikelidir.DÖVİZ fırlaarsa satışlar ne alemde hiç sordunuz mu?
    KAREL ile COMDO ise dövizden olumlu ayrışacaklardır.PRKME de aynı şekilde.EDIPte aynı RYSAS grubuda aynı durumdalar.
    #####
    Ben mart sonuna nisan ortalarına kadar yazdığım gibi Short denerim zarar yazarsam zaten Haziran temmuz gibi çakılırız.
    nisan ortasında EURO görmesi gereken yerleri görürse ve geçerse DOLAR boş durmaz istediği KADAR euro ve sterlin karşısında değer kaybetsin TRY karşısında kazanacaktır.
    #####
    ##
    tek hamle ile grafik çalışan eleman acaba TARİHSEL görebileceği fiyatları neye göre tahmin ediyor ? bu da sana kapak olsun.

####
    haftaya eksi YAKARLAR tüm tahtaları

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,541
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku

DEtaylıdan
    bir KARE resim.
    ####
    3 adet forumu baştan sona okumanız gerekli

####
    bu zamanda en bilindik gazete bile satılıktır bunu unutmayın.
    MEDYA sektörü sadece GLOBAL yönetenlerin AFİŞ panosudur.REKLAMI asar sonra kaldırır.ve hedefte daima vatandaş vardır
    ancak bunu sokaktaki insana anlatamazsınız çünkü sizi anlamayacak kadar saftır ve sisteme o kadar bağlıdır ki siz bilincinizle belki onun için bir tehdit görülebilirsiniz onun beyninde.
    ####
    Ersoy...
    Boyle resimler koyma buraya...
    Sonra dutmuy...
    Ben oylesine cizittirdum diyon...
    Olmuy...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

7. Ersoy deltanin görüşlerine katılmamak sizin tercihiniz. Ama bir çok form okuyucu bu görüşlere katılmakta. Zaman kimin haklı olduğunu gösterecek

8. Ekonomik risklerin (faiz ve enflasyonun yükselmesi) hat safhaya yükseldiği ve Jeopolitik risklerin neredeyse 2 ülke arasında savaşa dönüşme arifesinde olan bir dönemde BİST 100 ün ısrarla yükseltilmeye çalışılması bana endeksin çakılacağı hissi veriyor. Ama bu ay ama gelecek ay ama bilemeden yaz ortalarına kadar ekonomik veya jeopolitik risklerin herhangi birinin gerçekleşmesi ile yabancı satışı başlayabilir ve yabancı satışının hızlanması ile birlikte endeks 2 aşağı 1 yukarı olacak şekilde 68 bine kadar oradan da 40 bin seviyelerine kadar çakılabilir. Sanki piyasalar ekonomik veya jeopolitik risklerden herhangi birinin gerçekleşmesini bekliyor gibi geldi bana. Allah korusun böyle bir durumda batan şirket ve bankalar ekonominin tekrar düzelmesini baya bir zor hale getirir. Belki bu kriz 2002 öncesi yaşanan krizlerden daha ağır olabilir. Ben şahsen BİST in bu kadar olumsuzluklara rağmen ısrarla yukarı taşınmasını büyük bir risk olarak görüyorum. 2001 ve 2008 krizini yaşayan bazı arkadaşlardan duyduğum kadarıyla kriz olduktan sonra tahtası kapanan nice hisselerden ve borsada adeta pula dönüşen nice baba şirket hisselerinden bahsettiler. Borsadaki para tamamen sanaldır. paranın en fazla 3 te 1 i ile oynayacaksın ve karı gördün mü cebe indireceksin.

Sayfa 83/119 İlkİlk ... 3373818283848593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •