Sayfa 83/172 İlkİlk ... 3373818283848593133 ... SonSon
Arama sonucu : 1376 madde; 657 - 664 arası.

Konu: DYOBY - DYO Boya

1. Evet top çizgiyi geçti ama speği dinleyen hakem hala golü vermedi. Neymiş 3 gün kuralı varmış. Bu ara da iki GAP’la ağda yırtık tespit edildi. Dikerler mi yoksa….. biz bilemeyiz bakarsın ralli başlangıcı olabilir ya da üstad-ı Ekber terki joe nun dediği gibi gel gel mi yapıyorlar?
    Bu gibi hususları anlasa anlasa Grand anlar derdik yıllarca sonra bir baktık ki dyoby da anlayış olmadığından grand da hep yanlış anlamış
    Şimdilerde oda buralarda değil, garanti ölü denizde güneşleniyordur. Duyduğuma göre coinlerden epey silkelenmiş acısını tuzlu suyla dindiriyormuş Ytd

2. Bugün sabahtan 18 ve 18.50 fiyatlara koyduğum satışlar gitti.

Kalanlarla yola devam.

Bence 3. çeyrek kar 2. çeyreğe benzer yada biraz üstü gelebilir.

Hissenin çanağı katlama ihtimali çok yüksek.

Yarın negatif yaparsa biraz alış yaparım.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Son düzenleme : ayyıldıx; 29-08-2022 saat: 17:12.

3. Yerli oto konusunu sadece bir pazar payı ya da hasılat artışı olarak görmemek lazımdır. Bu projenin içerisinde olmanın yaratacağı marka değeri ve kurumsallık başlı başına bir değerdir yatırımcı açısından. Sayın Eblek'in de ifade ettiği üzere vizyonist kişiliğini şirkete direkt nakşetme fırsatı bulan Feyhan hanım bu işi kotarır gibime geliyor ..YTD

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şahsen devletle küslük yaşanmadığını görmüş olmak benim açımdan memnuniyet verici. Bu devlet bunu karşılıksız bırakmaz bence. Özellikle TOGG tarafından çok umutluyum...YTD
    Bakan Varank: Yerli otomobil TOGG, seneye martta satışa çıkıyor.

Hadi bakalım.🙂
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. Vay beee top direkten döndü, derken top lodosun etkisiyle taça çıkıyordu ki sahaya herifin biri atladı oyun durdu terki joe mu atlayan diye baktım ama çıkaramadım Ytd

6. Bugün güzel alış veriş oldu.

Olumsuz gibi görünse de bazı düşüşler,

daha iyi yükselişin habercisidir.

Bugün 18-19 arası güzel al-sat verdi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. 19.80 (6750 lot) kadar tekrar aldılar.

Güzel hareket çekiyorlar.

8. Fiyat hareketlerini yorumlamayı pek sevmem ancak şahsen orta ve uzun vadeli yükselişin henüz başında olduğumuzu değerlendirmekteyim. Özellikle çok yakında açıklanacak olan ve "tarihi" olarak nitelendirilen konut hamlesinin hemen öncesinde. Sonra sıra inşallah TOGG konusunda. Ve akabinde Mısır ve/veya BAE tandanslı gelişmelerde diye düşünüyorum...YTD

Sayfa 83/172 İlkİlk ... 3373818283848593133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •