Sayfa 83/563 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 4498 madde; 657 - 664 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

BAĞ-GUR Emeklisi perişan, ramazanda iki dilim sucuğu çok gördüler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. [QUOTE=reha kaya;6966729
    BAĞ-GUR Emeklisi perişan, ramazanda iki dilim sucuğu çok gördüler.[/QUOTE]

sizin memleket popüler oldu ekşi'de.
    Bir günde 20 sayfa yazdılar.
    https://eksisozluk.com/kutahya--50374?a=popular

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    sizin memleket popüler oldu ekşi'de.
    Bir günde 20 sayfa yazdılar.
    https://eksisozluk.com/kutahya--50374?a=popular
    Buranın yerlisine ben de dahil dövseniz Kütahyalıyım dedirtemezsiniz, mesela ben çok zorunlu olmadıkça Kütahya/Tavşanlı demem, doğrudan Tavşanlılıyım derim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4. Ayasofya abi o kadar haklısın ki ... 2024 yazında burda pazarlar o kadar ucuzdu ,fiyatları yazıyordum bedavanın bedavası 🫣. Düzen böyle gitsin artık , eşek gibi cabalayip üreten 3 kuruşa satsın, bizler de basalım parayı alalım. Uğrasip yorulmaya, kendini yormaya gerek yok.

Nerede bu ahali?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,061
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Buranın yerlisine ben de dahil dövseniz Kütahyalıyım dedirtemezsiniz, mesela ben çok zorunlu olmadıkça Kütahya/Tavşanlı demem, doğrudan Tavşanlılıyım derim.
    Tavşanlının bir hazin öyküsüde vardır,yunanlılar Türkleri bir camiye doldurup hepsini yakmıştır,bunun vebali osmanlıdır,böyle çok hazin olaylar vardır,utanmadanda ermeni soykırımı derler,almayada ilk kurulan yeşiller partisinin ilk üyelerindendim 80 yılında,şimdi o partinin içinde hain bir Türk vardır,ermeni soykırımın onaylanmasında ön saftadır adı cem özdemirdir,her zaman derim,bu ülkenin ne haini biter nede vatanseveri.

https://www.sozcu.com.tr/yilmaz-ozdi...-mesaj-p128339

yılmaz özdil, fatih portakal gibi tipler kızı kullanıp üzerinden reklam yaptıkça atılma ihtimali artıyor. ne adi bi dünyada yaşıyoruz.

Lightbulb

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Tavşanlının bir hazin öyküsüde vardır,yunanlılar Türkleri bir camiye doldurup hepsini yakmıştır.
    Sn. Refaba öyle bir olay yok, Tavşanlı yunanlılarla gayet iyi geçinmiştir, beraberce rakı çekmişlerdir.

Tavşanlı yakılmamıştır bile, fakat Emet derseniz yunanlılara epey direnmiş Cevizdere denen bölgede epeyce yunanlı gebertmişlerdi, bu nedenle Emet yakılmıştır.

DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 83/563 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •