Sayfa 830/1000 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    Bu piyasalarda yeni yatırımcı isen dikkat et bu topic gösterileni görür, piyasayı değil.
    Bol kazançlar
     Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Senin konuşmaya yüzün mü var, 1 yıldır hiç sıkılmıyor musun ? Bari bir öngörün tutusunda çıkıp sonra ben demedim mi de. Geçen yıldan beri yok yanılsama yok şu bu yok bu. Sanane milletin parasından zarar etmeyin vs. boş boş konuşup duruyorsun.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hadiş canım naş sen piyasayı göreceğin topiğe
    hatta piyasayı göreceğin foruma bak rpxu da mod olmuş bide ondan istekte bulun belki silir üyeliğini
    bazen şikayetçi olsanda laf yemeyi seviyon
    bi mazoistlik var sende
     Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    bu piyasalarda eski yatırımcı olarak bu arkadaşın dediklerine inanmayın, elinizde bir tek donunuz kalır.işi çok bilen bir yatırımcı
    Forumdaşlar ufacık bir nüans farkı ile herkesin anlaşabileceğine inanıyorum. Şöyle ki:

Aldığınız her pozisyon aslında bir risk taşıyor. Yazılarınızda bunu da belirtirseniz problem çözülecek hatta aranızda sıkı dostluklar dahi kurabilirsiniz.

Örnek: Çoğu forumdaş benim TL'de uzun pozisyon taşımayı sevdiğimi bilir. Ama ben bunu belirtirken bunun yüksek riskli bir seçim olduğunun da altını çizerek söylersem insanlar benim yorumumun tarafsızlığıma güvenecektir.

Yani ben TL taşıyorum ve çok yüksek bir risk alarak çok yüksek bir getiriyi hedefliyorum. Kaybedersem de yüksek bir kaybım olacak.

Keza döviz taşıyorum servetimi korumak istiyorum, riski düşürüyorum ve TL faiz kaybımı bir kasko primi olarak görüyorum.

Ufak şeylere dikkat ederek çok şey kazanabiliriz. En azından birbirimizi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Yabancı tam gaz satışta borsada. Net satışları 20 dk da 173 milyondan 201 milyon TL'ye çıktı. Yerli karşılıyor. (aracı kurum işlem hacimlerinden faydalanılmıştır)
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar ufacık bir nüans farkı ile herkesin anlaşabileceğine inanıyorum. Şöyle ki:

Aldığınız her pozisyon aslında bir risk taşıyor. Yazılarınızda bunu da belirtirseniz problem çözülecek hatta aranızda sıkı dostluklar dahi kurabilirsiniz.

Örnek: Çoğu forumdaş benim TL'de uzun pozisyon taşımayı sevdiğimi bilir. Ama ben bunu belirtirken bunun yüksek riskli bir seçim olduğunun da altını çizerek söylersem insanlar benim yorumumun tarafsızlığıma güvenecektir.

Yani ben TL taşıyorum ve çok yüksek bir risk alarak çok yüksek bir getiriyi hedefliyorum. Kaybedersem de yüksek bir kaybım olacak.

Keza döviz taşıyorum servetimi korumak istiyorum, riski düşürüyorum ve TL faiz kaybımı bir kasko primi olarak görüyorum.

Ufak şeylere dikkat ederek çok şey kazanabiliriz. En azından birbirimizi.
    yok katılmıyorum onun amacı üzüm yemek değil üzüm bağını talan etmek
    ipe sapa gelmez 4.20 ler 4.62 ler yazıp duruyor
    4.20 ler dediğind edolar 5 tl idi ve 7 gitti
    hallen ben yanıldım özür dilerim diyeceğine gelip 4.20 de görüşürüz muhabbeti yapıyor
    kişiliksizlik örneği gösteriyor
    doalrın yoksa bunları buraya ne şeyime yazıyon diyoz.
    anlamıyor
    defolsun gitsin bu kışkırtıcılığa devam edecekse
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Yabancı tam gaz satışta borsada. Net satışları 20 dk da 173 milyondan 201 milyon TL'ye çıktı. Yerli karşılıyor. (aracı kurum işlem hacimlerinden faydalanılmıştır)
    Cep to cepte olabilir abi yukardan açtığı açığa satışların kapanması. Adamlar malı 9 köy gezdiriyor takip edemiyorsun kimin malı nereden nereye gitmiş diye.

bazen şikayetçi olsanda laf yemeyi seviyon
    bi mazoistlik var sende
    Yok, beni bekliyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok, beni bekliyor.
    o siyasi troll değil
    doalrcıları trollemeye kurmuş kendini
    bir halt olacağı yok.

7. MB şu analitik bilançoyu artık yayınlasan diyorum 6 dakika geciktin. Sende de veri akışı durdu elleam.

dolar 2 kuruş düştü mü mahallenin dedikoducu akrıları gibi etekleri tutuşarak koşa koşa geliyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 830/1000 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •