Bakalım 3. Dönem karı ne gelecek2024 yıl sonu karı 3 milyar civarında beklentimi koruyorum. Bu şirket 2025 sonunda 200 tl nin çok üzerinde olacak. Sabırlı olan kazanacak. Bekleyip sabredenlerden oluruz inşallah. Yatırım tavsiyesi değildir.
Keşke 3 milyar kar hedefini yakalasa sonra gelecek yıl 150 ,2026 250 milyon dolar kar hedeflerine insanlar inanmaya başlar ve kısa sürede 200 hedefine varır. Biz şimdi 3. Çeyrek karına odaklanalım ve bu yıl sonunu tahmin edelim. Umarım yıl karı dediğiniz kadar olur. O zaman artık bu şirket hissesi kolay kolay elden çıkarılmaz. Daha büyük hedefler bulunur ve beklenir. Zaten 2025 yılından itibaren hatırı sayılır temettü verme hedefine vardı.(faaliyet raporu)
Temettü miktarı yazmıyordu. Önemli miktarda anlamında yazıyordu. 200 tl miktarına katılıyorum ancak bu yıl dediğiniz kar rakamını şirket telaffuz etse bile gerçekleşmesi zor gibi sanki. 3. Çeyrek 2 milyar sınırı üstü şirkete%50 üstü değer kazandırır diye düşünüyorum. Yönetim de güven kazanır belki.
herkese selamlar arkadaşlar...bu gün iki yıl sonra tekrardan aranıza girdim...girişim biraz sert oldu...idare ediverin dostlar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
trumpun kazanması ile ukraynada barış ihtimali güçlendi...malum gesanın da ukraynanın odesa şehrinde daha önce kurmak istediği bir fabrikası vardı...savaştan sonra büyük bir ihtimalle o fabrikayı aktif hale getirecek...aktif hale geldikten sonra ukraynanın çökmüş elektrik alt yapısında ciddi bir rol kapabilir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ikinci bir nedenim de ülkemizde de artık faizlerin düşüş trendi başlamak üzere...buda piyasanın daha da açılması demektir...
Yer İmleri