Sayfa 831/1003 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    piyasa başı kesik tavuk gibi oldu resmen...ne tarafa gideceğini bilemiyor...bi aşağı bi yukarı tekrar aşağı bi daha yukarı bilmem ne...robotu açmadım bugün kenardan çekirdek çitleyerek izliyorum kepazeliği...

TCMB: Enflasyonda son dönemde gözlenen yükselişte; gıda ve başta enerji olmak üzere ithalat fiyatlarındaki artışlar ile tedarik süreçlerindeki aksaklıklar gibi arz yönlü unsurlar, yönetilen/yönlendirilen fiyatlardaki artışlar ve talep gelişmeleri etkili olmaktadır

TCMB: Para politikası duruşunda yapılan güncellemenin ticari krediler üzerinde olumlu etkileri görülmeye başlamıştır. Bunun yanında, bireysel kredilerle ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir

TCMB: Kurul, para politikasının etkileyebildiği talep unsurları, çekirdek enflasyon gelişmeleri ve arz şoklarının yarattığı etkilerin ayrıştırılmasına yönelik analizleri değerlendirerek politika faizinin 100 baz puan indirilerek yüzde 15 olarak belirlenmesine karar vermiştir

TCMB: Kurul, arz yönlü ve para politikası etki alanı dışındaki faktörlerin fiyat artışları üzerinde oluşturduğu geçici etkilerin 2022 yılının ilk yarısı boyunca da etkisini sürdürmesini beklemektedir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Felaket vuruşma oluyo, bisttin fişini çekin boşuna ceyran yakmasın
    yılanoğlu gidiyeah
    Hamdım Piştim Yandım

4. şu 1 saatte kamuların sattığını 10.50 civarından yüklü alım yapıp olası yüksek indirim sonrası 11 civarlarından yuklu satanlar gün olup devran dönünce araştırılmazsa da kimse ortalıkta ben temizim diye gezmesin...

bu bildiğin hırsızlık... başka hiçbir adı yok....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. şansıma küs bugün ekmek yokmus...

0,75 puan kala döndü...

TCMB: Kurul, bu etkilerin ima ettiği sınırlı alanın kullanımını Aralık ayında tamamlamayı değerlendirecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Aralıkta da en az en az bir 100 puan daha indirim olacak benjo yıl sonunu en az 11,50-12 kapatır. Her düşüş alım fırsatı artık.

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    100 bp indirdi...

TCMB, politika faiz oranını 100 baz puan indirerek %15'e düşürdü
    Ne oynuyorlar pipsisiyle...
    İndirip indirip kaldırıyorlar...
    Kalkan da inen de millete giriyor...
    Yetiş ya Neyzen Tevfik!...
    "Su sıkan itfaiyenin...."....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 831/1003 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •