Gel gönlümü yerden yere vurma güzel ne olursun, Gül dururken dikenleri derme güzel ne olursun
Azýna biber surulesi seni...![]()
Gel gönlümü yerden yere vurma güzel ne olursun, Gül dururken dikenleri derme güzel ne olursun
Azýna biber surulesi seni...![]()
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Yatýrým tavsiyesi deðildirHadi git þimdi..
Son düzenleme : levoysalý horofira; 19-12-2023 saat: 19:55.
helal sana.
1.07 kapat þanin yürüsün![]()
Ben akþam olup baþýmý yastýða koyduðumda vicdan muhasebesi yapýyorum acaba bu gün kul hakkýna girdim mi diye rahat uyuyamýyorumda mücahit Ören hýrsýzý soyguncusu on binlerce maðdur ettiði paralarýný çaldýðý küçük yatýrýmcýlarla akþam olup ayný yatakta hep beraber yattýðýnda nasýl rahat ediyor uyuyabiliyor anlamýþ deðilim..Allah onu ve koruyup kollayanlarý bildiði gibi yapsýn inþallah..Birde utanmadan yüzü kýzarmadan açýklama yapýyor ''Þirketimiz bünyesinde faaliyetlerine devam eden Türkiye Hastanesi, American Accreditation Commission International (AACI) akreditasyonu almaya hak kazanmýþ bulunmaktadýr.
Bu akreditasyon ile hasta güvenliði, tedavi kalitesi, personel eðitimi ve saðlýk hizmetlerinin sürekli iyileþtirilmesi gibi alanlarda uluslararasý kabul görmüþ kriterlere uygun faaliyet gösteren Hastanemizin baþarýsý tescillenmiþ oldu.'' diye .. Demek ki çaldýðýn paralarý Amerikaya aktarýyorsun yýllardýr kimlere çalýþtýðýn belli oldu conilerin biricik evladý..ytd.
Hayýrlý cumalar, wave:
Bunlarýn bana göre, ekonomik bir deðeri olmadýðýný. sattýðýmýn getirisi ile, yani parasýz alacaðýmý daha önce belirtmiþtim. Parasýz almaya devam.Kendilerinin yaptýðý gibi...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri