Sayfa 833/940 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Keyfimiz yerinde arkadaşlar.Tspor 8.00 üzeri kalıcı oldu.....Kablo tavan ,dobur tavan.....Ama kablo ve doburda SAADET ZİNCİRİ var kimseye alsat tavsiyesi vermem.....Ben kablo ve dobur da her %10 yükselişte mal satıyorum....Silah dayamıyorum satarken.Tahtadan alıyor kim alıyorsa....Ama mallarımı bitirmedim.....O taban serilerine çok az lotlarla yakalanmak istiyorum

Öpüyorum .....!!!!

2. Özel mesaj kutusu dolmuş.Özelden yazmayın arkadaşlar.Artık özellere bakmıyorum.Twitter telegramdan da özelden arkadaşlara ''Özelden yazışmıyorum.'' diyorum hep.....!!!

Ben buralarda aldığımı sattığımı ve vurduğum voleleri yazıyorum.Gün gün de hissenet,twitter,telegramda da içinde bulunduğum ve işlem yaptığım hisselerin performansı ve benim performansım ortadadır....!!!!

Sizler benim yazılarımdan ancak nerede alınır nerede satılır ı çözmeye çalışın....Hisse ismi önemli değil.Bir hisseye aşık olmamayı öğrenin.Güzel karlar yaptığınızda kademeli satış yapmayı öğrenin......Tspor,kablo ,dobur önemli değil.....İleride başka hisseler yakalarsınız ,o hisselerde uygularsınız bunu....!!!!

Ben genellikle yatan hisse değil ,yürümeye başlamış hisseleri alırım,koşarken yarı yolda satıyorum.Az bir miktarını ise yolun sonuna kadar taşıyorum.....!!!!

Dediğim gibi burada benim yazılarımdan çıkarmanız gereken şey HİSSELER değil ,benim TRADERlığım yani HİSSE ALIŞ-SATIŞ TARZIMI öğrenmenizdir.....!!!!

Öpüyorum....!!!!

3. Benim neyim eksik,,ben de öpüyorum

4.  Alıntı Originally Posted by alavankum Yazıyı Oku
    Benim neyim eksik,,ben de öpüyorum
    Hep beraber öpüyoruz.....!!!!

Tspor da 8.30 larda hafta sonu maçlarını izliyoruz.....Fb-Gs maçında çıkacak her sonuç tspor a yarayacak.Bjkas ın puan kaybı da olursa pazartesi günü tspor iyi prim yapar.Pazartesi akşamı da antep i yenersek 9.00 üzerini görebiliriz salı günü tspor da....!!!

Tspor da daha yolumuz uzun....%50 malımızı taşımaya devam.Tspor da öpmelere devam ediyoruız....!!!!

Kabloda bugün de tavandan mal sattım .Hala elimde 11300 lot kaldı.Öpmeye devam...!!!

Doburda ise bugün 3700 lottan 1000 lota düştüm.....Sank igelecek hafta dobur SAATLİ BOMBASI bitecek gibi...1000 lotla öpmelere devam .....!!!!

Normalde benim bildiğim brüt hisse sattığında o gün o parayı kullanamazsın.Ama ben aynı gün mal alabiliyorum.Kural mı değişti bilemiyorum.Gldtrf ALTIN FONU aldım kablo ve dobur sattıklarımın yerine bugün...Braz da ALTIN dan öpelim...!!!!

Öpüyorum....!!!!

5. Ayten (tspor) durmuyordu.Benim neyim eksik gemiden (kablo),dumbelekten (dobur) diyordu .....Ben de tavan olmak istiyorum diyordu Ayten (tspor)...!!!

Öpüyorum....!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    Yazmayacağım dedim ama tspor taban yaptı bugün.Dün akşam yazdığım gibi %50 yi bugün satttım.Kalanlar hep kar idi.Bunları taşımaya devam edeceğim.Sonuçta lig devam ediyor....Bu arada tspor a 1 aylık kredili işlem yasağı geldi.Düzeltme bittikten sonra en kötü ihtimalle 8.00 üzerine atıp çift tepe formasyonu yaparlAR.Ama hiç belli olmaz 8.53 zirvesini kıradabilir....!!!!

Ama borsada birçok hisse var.Tspor a hiç bulaşmayan birisi olsam bu saatten sonra hiç bulaşmazdım....!!!

Herkesin kararı kendine....Dediğim gibi hissenet e bir müddet ara veriyorum....Allaha emanet olunuz...!!!!
    16 Kasım günü 7.01 tabanda 3.8 milyon lot satışta iken bunu yazmışım.Ertesi gün 6.65 i görmüş ve bugün 8.54 u gorduk az önce. En kötü ihtimalle çift tepe yaparlar demiştim.Spor hisseleri candır. %50 tspor ile sonuna kadar devam.Insallah çift haneleri görüp üzerinde kalıcı oluruz .Benim lotlar tspordan kazandığım lotlar olduğu için benim için bir risk yok.Buradan girecekler kendi kararlarını kendileri versinler .Lig daha uzun .Bu tspor daha çok fiyatlamalar görür....Şampiyon tspor ...!!!

Öpüyorum....!!!!

7. Dayan Ayten im ....8.55 üzeri kapat ...8.55 olsun bizim olsun....Antep i yenince 9.00 üzerine atarız nasıl olsa ...!!!

Öpüyorum...!!!

8. 8.58 kapattık.Tspor spegimiz görevini yaptı. Sıra önce Alanyaspor da .Bjkas a bir çelme takarsa bize ekstra yarar.Fener gsray maçından çıkan her sonuc bize olumlu yansıyacak.En az bir büyük puan kaybedecek ve tsporla puan farkı açılacak.Gsray fb beraberliğini ise iki büyük takım da puan kaybedeceği için puan farkı iyice artacak tsporumuz ile .

E bu sonuçlar ile güzel bir pazartesi bizi bekliyor. Pazartesi akşamı da Antep i yenersek salı günü belki de 10 TL üzerine atacağız...!!!

Öpüyorum....!!!!
    Son düzenleme : Madenci Davut; 19-11-2021 saat: 22:36.

Sayfa 833/940 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •