Sayfa 833/1024 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Temmuz sonunda fed toplantisi var ardirdan ppk karari enflasyon 10 altina gelebilir bu dusurmek icin yeterli gelirmi çabuk indirim yapmak hata olabilir glp 0.25 dusebilir zaten enson yapilan 0.50 gereksiz gibiydi.

Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    3.3x ler görülürse benjaminle flörte başlanabilir diye düşünüyorum. Ama pek oralara geleceğini düşünmüyorum.

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi
    Ohal kalkarsa mumkun .

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ohal kalkarsa mumkun .
    Bizimkiler kendi haline bıraksa mümkün de. Dolares az biraz geri geldi mi bizimkiler hemen faiz indirimi muhabbetini gündeme getirdiği için, belli bi seviyenin altına gelemiyor.

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ohal kalkarsa mumkun .
    yakın gelecekte ki bu bence erken seçime kadar kalkmaz.
    reis öyle dedi.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Ee ozaman aciklanmadan almak lazim nezaman aciklanacak ki?

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ee ozaman aciklanmadan almak lazim nezaman aciklanacak ki?
    doları 3.50'yi izler almaya başlarım.
    seçim olayını partiden birilerine sormanız lazım.
    benim alakam yok.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    En komiği de x zamanda dolar alanların, y zamanda dolar/TL düşünce zarar ettiğini söyleyenler.

Hayır ben baktım x zamanda kaç dolar aldıysam hala aynı miktarda yerlerinde duruyorlar. Nasıl zarar etmişim ki?
    yahu hiç ciddiye almaya değmez onları.%4.5 faizden bağlamışım. şimdi adamsalar şunun cevabını versinler: benim dolarımı elimden nasıl alacaksınız? yahu ne yapacaksınız çok merak ediyorum. oldu olacak bankadaki dolarlara el koyun bak o zaman olur. mesela 2,5'tan TL ye çevrilsin şimdiden ağzınızın suyu aktı dimi leş yiyiciler.

8. Röntgen (200'lük ao'yu ihlal ediyor benjamin):

Sayfa 833/1024 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •