Temmuz sonunda fed toplantisi var ardirdan ppk karari enflasyon 10 altina gelebilir bu dusurmek icin yeterli gelirmi çabuk indirim yapmak hata olabilir glp 0.25 dusebilir zaten enson yapilan 0.50 gereksiz gibiydi.
Temmuz sonunda fed toplantisi var ardirdan ppk karari enflasyon 10 altina gelebilir bu dusurmek icin yeterli gelirmi çabuk indirim yapmak hata olabilir glp 0.25 dusebilir zaten enson yapilan 0.50 gereksiz gibiydi.
Ee ozaman aciklanmadan almak lazim nezaman aciklanacak ki?
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
yahu hiç ciddiye almaya değmez onları.%4.5 faizden bağlamışım. şimdi adamsalar şunun cevabını versinler: benim dolarımı elimden nasıl alacaksınız? yahu ne yapacaksınız çok merak ediyorum. oldu olacak bankadaki dolarlara el koyun bak o zaman olur. mesela 2,5'tan TL ye çevrilsin şimdiden ağzınızın suyu aktı dimi leş yiyiciler.
Röntgen (200'lük ao'yu ihlal ediyor benjamin):
![]()
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Yer İmleri