Merhaba arkadaslae bir sorum olucak. Ben de mevcut olan fon yani ija asiri vadeli islemler kullaniliyor. Acaba bu fonda borsa kapaninca ornegin viop aksam seasinda alim satim oluyor mu?
Merhaba arkadaslae bir sorum olucak. Ben de mevcut olan fon yani ija asiri vadeli islemler kullaniliyor. Acaba bu fonda borsa kapaninca ornegin viop aksam seasinda alim satim oluyor mu?
Şu saat oldu ( 10:18 ) halen fiba fx ve aktif fx de döviz makası 18 -20 kuruş ( 1865 - 2150 birim ) . Mesaj atmaktan yoruldum.
Artık saat başı ekran görüntülerini alarak , kendilerine emanet edilen dövize - sermaye kontrolü - uyguladıkları gerekçesiyle zarar tazmin davası açacağım. Aynı saatlerde piyasa ve merkez kurları ile bankanın kurlarını kaydederek resmen paranın nasıl kaybettiğini ispatlamak kolay. herkes bu konudaki rahatsızlığını bankaların iletişim ve mobil hatlarından bildirirse baskı olacaktır.
dun mb mudahalede dusen kur için 3 alımdan 1 adedi ni ucurmuş burgan,anlık makbuzu alamadıgımdan bir sey yapamadım
Dua edinde dolar enaz 13.60 lara gelsin
Yoksa yarin elinde yabanci fon olanlar eksi yazabilir.
Suan icin dolarin etkisi
0.37
Tabiki 15.30 a kadar dusedebilir artadabilir
Finans sen zamanında alıp doymuş gibi bir halin var.Bol kazançlar. Şu yabancı fonların fiyatlarının saat 16.00 da açıklanması olayını anlamadım. örnek bugün nast** saat 16.30 - 23.00 arası açık. Bunun değerlemesi yarın sabah yapılması gerekmez mi? Şöyle bir detaylı açıklarsan tam bilgimiz olur.
Yer İmleri