Merhaba arkadaslae bir sorum olucak. Ben de mevcut olan fon yani ija asiri vadeli islemler kullaniliyor. Acaba bu fonda borsa kapaninca ornegin viop aksam seasinda alim satim oluyor mu?
Merhaba arkadaslae bir sorum olucak. Ben de mevcut olan fon yani ija asiri vadeli islemler kullaniliyor. Acaba bu fonda borsa kapaninca ornegin viop aksam seasinda alim satim oluyor mu?
Þu saat oldu ( 10:18 ) halen fiba fx ve aktif fx de döviz makasý 18 -20 kuruþ ( 1865 - 2150 birim ) . Mesaj atmaktan yoruldum.
Artýk saat baþý ekran görüntülerini alarak , kendilerine emanet edilen dövize - sermaye kontrolü - uyguladýklarý gerekçesiyle zarar tazmin davasý açacaðým. Ayný saatlerde piyasa ve merkez kurlarý ile bankanýn kurlarýný kaydederek resmen paranýn nasýl kaybettiðini ispatlamak kolay. herkes bu konudaki rahatsýzlýðýný bankalarýn iletiþim ve mobil hatlarýndan bildirirse baský olacaktýr.
dun mb mudahalede dusen kur için 3 alýmdan 1 adedi ni ucurmuþ burgan,anlýk makbuzu alamadýgýmdan bir sey yapamadým
Dua edinde dolar enaz 13.60 lara gelsin
Yoksa yarin elinde yabanci fon olanlar eksi yazabilir.
Suan icin dolarin etkisi
0.37
Tabiki 15.30 a kadar dusedebilir artadabilir
Finans sen zamanýnda alýp doymuþ gibi bir halin var.Bol kazançlar. Þu yabancý fonlarýn fiyatlarýnýn saat 16.00 da açýklanmasý olayýný anlamadým. örnek bugün nast** saat 16.30 - 23.00 arasý açýk. Bunun deðerlemesi yarýn sabah yapýlmasý gerekmez mi? Þöyle bir detaylý açýklarsan tam bilgimiz olur.
Yer Ýmleri